CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ Video CoPilot - Evolution حتما در تیزرها و تبلیغات تلویزیونی شاهد رشد گیاهان یا المنت ها بوده اید .. این بسته شامل فایلهای ویدئویی بافرمت MOV و همینطور کنترلرهای آن ..قابل استفاده در افترافکت می باشد .. با کمک این بسته شما نیز قادر به ساخت این افکتها هستید .. Size: 1.13 GB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
papijoon 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ آقا دمت گرم عاشق این جور چیزام من ای ول ایول داش CodePlus رو ای ول 1 لینک به دیدگاه
ahk 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشید پلاگین بالا را نمی توان دانلود کرد لطفا راهنمایی نمایید ضمنا راهنمایی کنید که فیلم های mov را چگونه می شود وارد after effect cs5 کرد با تشکر 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشیدپلاگین بالا را نمی توان دانلود کرد لطفا راهنمایی نمایید ضمنا راهنمایی کنید که فیلم های mov را چگونه می شود وارد after effect cs5 کرد با تشکر سلام .. لینک تست شد .. مشکلی نداشت ! با نرم افزار Utorrent میتونی راحت دانلودش کنی .. این عکس برای همین الانه : در افترافکت هم تمام فرمتهای استاندارد فیلم رو میتونی با کلیدهای ...... فک کنم ctrl + shift + i باز کنی.. یادم نیس .. افترمم باز نمیشه ... !!:icon_pf (34): ولی از منوی file و گزینه import میتونی همه چی وارد کنی .. 1 لینک به دیدگاه
mah.di2ib 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دست شما درد نکنه. من دنبال این بودم ولی تورنت پیدا نکرده بودم. آقا این لینکش نیست. من هر چی میگردم پیداش نمیکنم. :دی لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بدلیل پاره ای مشکلات لینک حذف شده بود !! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Alimeftahi 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۸ در در 14 آذر 1389 در 13:24، CodePlus گفته است : Video CoPilot - Evolution حتما در تیزرها و تبلیغات تلویزیونی شاهد رشد گیاهان یا المنت ها بوده اید .. این بسته شامل فایلهای ویدئویی بافرمت MOV و همینطور کنترلرهای آن ..قابل استفاده در افترافکت می باشد .. با کمک این بسته شما نیز قادر به ساخت این افکتها هستید .. Size: 1.13 GB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نتونستم دانلود کنم میشه راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده