Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ با جفتش مخالم ... بنظرم باید یه کم جدی تر بشه .. نظرتون چیه رو طرح فرناز مانور بدیم ؟ خیلیم خوشگله:w589: طرح فرناز ؟ من ندارم فایلشو لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها عید تموم شده خیلی وقته .. !! اینو بزاریم فعلا تا یه چی بزنیم .... زشته خو 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اگه تأییده بگین بذاریم 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ آره راست میگه همینو بذارید 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اینم اصل جلف .... اونوقت به اینا میگی یه کم جدی تر ؟ مال من جدی تره یا مال تو خدایی ؟:دی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من که میگم این شکلک رو بذاریم تو هدر 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من که میگم این شکلک رو بذاریم تو هدر تو از این شکلکه زیاد استفاده میکنیا ! بگو فیـــــــــــلتر کنند این شکلکو برا تو لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اونوقت به اینا میگی یه کم جدی تر ؟ مال من جدی تره یا مال تو خدایی ؟:دی نه .. دومی که شوخیه ................ همون اولی مدنظرمه ... #145 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خب چی شد؟ هر دو کارای خوبی هستن ... ولی رنگ هایی که سحر استفاده کرده تیرست ... روشن تر باشه بهتره ... واسه حمید رنگاش خوبه ولی اطراف تصویر خالیه ... حالا " انجمن علمی و پژوهشی" رو چرا اونقدر کوچیک نوشتی ؟ 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ خب چی شد؟ هر دو کارای خوبی هستن ... ولی رنگ هایی که سحر استفاده کرده تیرست ... روشن تر باشه بهتره ... واسه حمید رنگاش خوبه ولی اطراف تصویر خالیه ... حالا " انجمن علمی و پژوهشی" رو چرا اونقدر کوچیک نوشتی ؟ حالا هی بگو ............... از قصد خالی میزارم .. چون سبکتر میشه ... 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خب .. نظر نداشتین ..؟ طرح چی .. لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ من که طرحمو دادم این: این چطوره ... :vahidrk: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اگر با طرح حمید موافق هستید همون رو بذارید فعلا به نظرم خوبه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده