CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ یا مثلا این ............ من ازش خوشم اومد ...... فک کنم باید 1 تاپیکم واسه لوگو بنیم ... 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ الان این هدرها مال چه زمانیه 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ الان این هدرها مال چه زمانیه واسه زمان خاصی نیست ... بهتره همیشه چن تا داشته باشیم زاپاس ..! توام بزن .. زیااااااااااااااااد ! یه تاپیک آرشیوم میزنم واسه منتخبا و تائید شده هاش.. 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ واسه زمان خاصی نیست ... بهتره همیشه چن تا داشته باشیم زاپاس ..! توام بزن .. زیااااااااااااااااد ! یه تاپیک آرشیوم میزنم واسه منتخبا و تائید شده هاش.. مال منو که هیشکی تحویل نگرفت خو 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ مال منو که هیشکی تحویل نگرفت خو خب .. این دو تا خل .. بازیشون گرفته بود دیگه .. شانس نداری .. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خب .. این دو تا خل .. بازیشون گرفته بود دیگه .. شانس نداری .. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ من اومدم یه بار دیگه معذرت خواهی کنم این فراموشکاری من معلوم نیست کی درست میشه :icon_pf (34): مثلاً قرار بود هدر رو واسه تاسوعا، عاشورا عوض کنیم. :icon_pf (34): من یه کمی وضعم خرابه، بعضی وقتا اگه دیدین یه چیزی رو یادم رفته، یه یادآوری کوچیک کنین. الان هدر رو میخوایم عوض کنیم، چی بذاریم جاش؟ راستی واسه این دوتای آخری میشه اندازش کوچیک باشه و اون قسمتای سفید عکس دیگه جز ابعاد عکس نباشه که سبک تر هم بشه. اینطوری خوب میشه؟ با توجه به اینکه بک گراند خود انجمن، سفید کامل نیست. راستی بازم دستتون درد نکنه و شرمنده بابت فراموشکاریم :w139: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ من اومدم یه بار دیگه معذرت خواهی کنم این فراموشکاری من معلوم نیست کی درست میشه :icon_pf (34): مثلاً قرار بود هدر رو واسه تاسوعا، عاشورا عوض کنیم. :icon_pf (34): من یه کمی وضعم خرابه، بعضی وقتا اگه دیدین یه چیزی رو یادم رفته، یه یادآوری کوچیک کنین. الان هدر رو میخوایم عوض کنیم، چی بذاریم جاش؟ راستی واسه این دوتای آخری میشه اندازش کوچیک باشه و اون قسمتای سفید عکس دیگه جز ابعاد عکس نباشه که سبک تر هم بشه. اینطوری خوب میشه؟ با توجه به اینکه بک گراند خود انجمن، سفید کامل نیست. راستی بازم دستتون درد نکنه و شرمنده بابت فراموشکاریم :w139: اون قسمتا خالیه ... فرمت عکس png هست .. ولی اگه بخوای .. حذف میکنیم .... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ فعلاً تصمیم بگیرین چی باشه، زمستونی باشه، عادی باشه؟ لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ فعلاً تصمیم بگیرین چی باشه، زمستونی باشه، عادی باشه؟ ممنون حمید جان از هدر به نظر من میتونه زمستونی باشه ولی یه کم از حالت جدی خارج شده. 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ فعلاً تصمیم بگیرین چی باشه، زمستونی باشه، عادی باشه؟ حالا فعلا همین باشه .. تا بزنیم یه دونه ... بنظرم زمستونی نباشه بهتره .... یه جوری میشه .. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ ممنون حمید جان از هدربه نظر من میتونه زمستونی باشه ولی یه کم از حالت جدی خارج شده. درسته .... خیلی 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ سلام واااااااااااای اینجا هم خیلی قشنگه بازم دستتون درد نکنه باید برم منم یادبگیرم کلی روحیه گرفتم با این کارای گرافیکی حالا یه پیشنهاد : برا روز اول بهمن هم یه هدر زمستونی بزنین موضوعش هم تولد من باشه 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ قشنگه ... بنظرم بهش میاد ..... دستت درد نکنه.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده