CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2010 یا مثلا این ............ من ازش خوشم اومد ...... فک کنم باید 1 تاپیکم واسه لوگو بنیم ... 5
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2010 الان این هدرها مال چه زمانیه واسه زمان خاصی نیست ... بهتره همیشه چن تا داشته باشیم زاپاس ..! توام بزن .. زیااااااااااااااااد ! یه تاپیک آرشیوم میزنم واسه منتخبا و تائید شده هاش.. 4
Nightingale 10531 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 واسه زمان خاصی نیست ... بهتره همیشه چن تا داشته باشیم زاپاس ..! توام بزن .. زیااااااااااااااااد ! یه تاپیک آرشیوم میزنم واسه منتخبا و تائید شده هاش.. مال منو که هیشکی تحویل نگرفت خو 1
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2010 مال منو که هیشکی تحویل نگرفت خو خب .. این دو تا خل .. بازیشون گرفته بود دیگه .. شانس نداری .. 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 خب .. این دو تا خل .. بازیشون گرفته بود دیگه .. شانس نداری .. 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 اسفند، 2010 من اومدم یه بار دیگه معذرت خواهی کنم این فراموشکاری من معلوم نیست کی درست میشه :icon_pf (34): مثلاً قرار بود هدر رو واسه تاسوعا، عاشورا عوض کنیم. :icon_pf (34): من یه کمی وضعم خرابه، بعضی وقتا اگه دیدین یه چیزی رو یادم رفته، یه یادآوری کوچیک کنین. الان هدر رو میخوایم عوض کنیم، چی بذاریم جاش؟ راستی واسه این دوتای آخری میشه اندازش کوچیک باشه و اون قسمتای سفید عکس دیگه جز ابعاد عکس نباشه که سبک تر هم بشه. اینطوری خوب میشه؟ با توجه به اینکه بک گراند خود انجمن، سفید کامل نیست. راستی بازم دستتون درد نکنه و شرمنده بابت فراموشکاریم :w139: 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 18 اسفند، 2010 من اومدم یه بار دیگه معذرت خواهی کنم این فراموشکاری من معلوم نیست کی درست میشه :icon_pf (34): مثلاً قرار بود هدر رو واسه تاسوعا، عاشورا عوض کنیم. :icon_pf (34): من یه کمی وضعم خرابه، بعضی وقتا اگه دیدین یه چیزی رو یادم رفته، یه یادآوری کوچیک کنین. الان هدر رو میخوایم عوض کنیم، چی بذاریم جاش؟ راستی واسه این دوتای آخری میشه اندازش کوچیک باشه و اون قسمتای سفید عکس دیگه جز ابعاد عکس نباشه که سبک تر هم بشه. اینطوری خوب میشه؟ با توجه به اینکه بک گراند خود انجمن، سفید کامل نیست. راستی بازم دستتون درد نکنه و شرمنده بابت فراموشکاریم :w139: اون قسمتا خالیه ... فرمت عکس png هست .. ولی اگه بخوای .. حذف میکنیم ....
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 اسفند، 2010 فعلاً تصمیم بگیرین چی باشه، زمستونی باشه، عادی باشه؟
FrnzT 18194 ارسال شده در 18 اسفند، 2010 فعلاً تصمیم بگیرین چی باشه، زمستونی باشه، عادی باشه؟ ممنون حمید جان از هدر به نظر من میتونه زمستونی باشه ولی یه کم از حالت جدی خارج شده. 4
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 18 اسفند، 2010 فعلاً تصمیم بگیرین چی باشه، زمستونی باشه، عادی باشه؟ حالا فعلا همین باشه .. تا بزنیم یه دونه ... بنظرم زمستونی نباشه بهتره .... یه جوری میشه .. 1
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 18 اسفند، 2010 ممنون حمید جان از هدربه نظر من میتونه زمستونی باشه ولی یه کم از حالت جدی خارج شده. درسته .... خیلی 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 18 اسفند، 2010 سلام واااااااااااای اینجا هم خیلی قشنگه بازم دستتون درد نکنه باید برم منم یادبگیرم کلی روحیه گرفتم با این کارای گرافیکی حالا یه پیشنهاد : برا روز اول بهمن هم یه هدر زمستونی بزنین موضوعش هم تولد من باشه 3
ارسال های توصیه شده