CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام تو این تاپیک قصد دارم هیدرهای انجمن ( مناسبتی و ثابت ) رو قرار بدم هر کی میتونه طراحی کنه .. بسم الله 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من یه پیشنهادی دارم. به نظرم دسترسی بعضی از کاربرا هم به این بخش باز بشه. کسایی که به نظر میاد بتونن کاری بکنن یا کارشون تو زمینه گرافیک خوب باشه. البته کسی رو نمیشناسما 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من تحقیق میکنم ... شناسائی شدن خبرت میکنم ..... ممنون که بفکری .. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ یعنی با مناسبت تغییر بکنه هدر؟ اگه اینجوریه اطلاع رسانی باید بشه که مثلا برای فلان مناسبت باید بزنیم مثلا محرم 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ یعنی با مناسبت تغییر بکنه هدر؟ اگه اینجوریه اطلاع رسانی باید بشه که مثلا برای فلان مناسبت باید بزنیم مثلا محرم اولیش همونه .... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خب .. ما یه دونه زدیم .... چیطوره ؟ 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من قبلا نظرمو گفتم بسیار خوبببببببب مال من طول میکشه 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ فوق العادست:flowerysmile: حمید امروز کلی انرژی گرفتم از کارهات خدا خیرت بده 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ فوق العادست:flowerysmile:حمید امروز کلی انرژی گرفتم از کارهات خدا خیرت بده 10 تومن میشه .................. 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ 10 تومن میشه .................. :ws28: نمیدونی چقدر خندیدم به این پست 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: نمیدونی چقدر خندیدم به این پست :ws3: اینم یادت باشه بعدا پات حساب کنم . 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ :ws3: اینم یادت باشه بعدا پات حساب کنم . شما بیا فعلا حساباتو باهام صاف کن :167: 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ 10 تومن میشه .................. خوشم اومد داری میای تو خط 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خب .. اینم 980 تا عرض .. دیگه چی .. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من گذاشتم، فقط بعداً باید سر فرصت ببینم چطور میشه فیت کرد. البته بستگی به سایز مانیتور، عرضش کل عرض صفحه رو نمی گیره. باید بعداً کدش رو گیر بیارم. فقط یه چیزی. این حجمش میشه از 34کیلوبایت هم کمتر بشه؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من گذاشتم، فقط بعداً باید سر فرصت ببینم چطور میشه فیت کرد. البته بستگی به سایز مانیتور، عرضش کل عرض صفحه رو نمی گیره. باید بعداً کدش رو گیر بیارم. فقط یه چیزی. این حجمش میشه از 34کیلوبایت هم کمتر بشه؟ چرا که نه .... اون بکگراندش خیلی سنگینش کرده ... میشه ترنسپرنت باشه .. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ من گذاشتم، فقط بعداً باید سر فرصت ببینم چطور میشه فیت کرد. البته بستگی به سایز مانیتور، عرضش کل عرض صفحه رو نمی گیره. باید بعداً کدش رو گیر بیارم. فقط یه چیزی. این حجمش میشه از 34کیلوبایت هم کمتر بشه؟ یه انتقاد .....! شما میخواستید که هدر از 34 کیلوبایت هم کمتر شه منتها الان با اضافه کردن اون سلام ها در گوشه نه تنها جلوه هدر گرفته شده بلکه حجمش هم 54 کیلوبایت شده ! 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ سعی کردم کم حجم شه :girlhi: 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ نظر ؟ درود بر دست و پنجولت ........خیلی قشنگه ... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده