Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ دلنواز جون بذار بمونن یه چیزی یاد بگیرن برای آیندشون خوبه میدونم بلا ایندمون خوبه... اما اینجا گفته متاهلا 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اونا که جای خو دارن مرض مال من سکه تمام بهار آزادی چشمتم درآد:ws47: جاي اون در حين مسافرت مي باشد:jawdrop: كوفت انگار كه من ميخوام بدم يا بگيرم كه ميگه چشمت دربياد 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مهسا جان من كجام شبيه آدمهاي عصبانيه؟؟!!!!هوووووووووووووووووم؟!!:banel_smiley_52: راست میگه بیچاره الان که ریلکسه فقط وقتایی که ضد حال میخوره زمین و زمان میجوئه:ws47: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ جاي اون در حين مسافرت مي باشد:jawdrop: كوفت انگار كه من ميخوام بدم يا بگيرم كه ميگه چشمت دربياد نگرفتم یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ راست میگه بیچاره الان که ریلکسه فقط وقتایی که ضد حال میخوره زمین و زمان میجوئه:ws47: كوفت ومرض از اون ضد حالا ديگه آره وقتي ميخورم ميخوام طرف رو بچوشم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نگرفتم یعنی چی؟ شقي ميخوام فردا بعقدم الان جو گيرم:jawdrop: تو زياد جدي نگير 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مجردای انجمن برن بیرون نه خوش میگذره بذار بمونیم دیجههه خب داشتین میگفتییین 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ كوفت ومرضاز اون ضد حالا ديگه آره وقتي ميخورم ميخوام طرف رو بچوشم قیافت دیدین داره 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آهان شماي كه داري با كسي زندگي جديد رو شروع ميكني به اين اميدواري كه يه روزي زندگيتون بد ميشه؟؟اگه با اين تفكر ميخواي شروع كني به نظر من بهتره شروع نكرده تمومش كني چون خيلي بهتره من وقتی دارم یه زندگیو شروع می کنم بد و خوب با هم فکر می کنم به آینده هم فکر می کنم دمی را عشق است نیستم که اگه خدای نکرده یه وقت گرفتار شدم نزنم تو سرم که کاش قبل ازدواج یکم فکر می کردم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نه خوش میگذره بذار بمونیم دیجههه خب داشتین میگفتییین :ws28: بیا بلیم بیرون 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان متاهلیه سوالی برام پیش اومده دوست دارم شما هم جواب بدین آیا شده تا حالا از زندگی متاهلی خسته شده باشین و آرزوی زمان مجردی به سرتون زده باشه؟:banel_smiley_4: اگه دوست مجردتون ازتون بپرسه ازدواج بهتره یا تجرد کدومشو انتخاب میکنید ؟ آخه مجردا به این سوالا چجوری جواب بدن؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :ws28:بیا بلیم بیرون اصن من شک دارم تو مجرد باشی!!!! اسپم نکن...:w00: بشین تجربه کسب کن 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اصن من شک دارم تو مجرد باشی!!!! اسپم نکن...:w00: بشین تجربه کسب کن :ws3: تجربه شی شی... بزار مزدوج شیم میایم تجربه کسب میکنیم فعلا زوده .. بیا بریم صفا سیتی 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ قیافت دیدین داره :4564: من وقتی دارم یه زندگیو شروع می کنم بد و خوب با هم فکر می کنم به آینده هم فکر می کنم دمی را عشق است نیستم که اگه خدای نکرده یه وقت گرفتار شدم نزنم تو سرم که کاش قبل ازدواج یکم فکر می کردم تو فكرت خيلي جالبه بپا يه وقت ناساي آمريكا ندوزدتد 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مجردا بگن مجردی خوبه یا بده؟ دوست دارن ازدواج کنن بعد پشیمون نمیشن 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مجردا بگن مجردی خوبه یا بده؟ دوست دارن ازدواج کنن بعد پشیمون نمیشن مجردی از یه نظر بیتره.. از یه نظرم مزدوج بودن بیتره هر چیزی خوبش خوبه... اما الان زوده .. لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ رویا نمیدونی چه تست باحالی بود خیلی حال کردیم با مهناز جان خالی بید:ws47: من یادم نیست اسمش چی بودفک کنم مهناز بدونه شقی و مهسا بلتن آدرسشو بدین دیگه:w00: شقی داد دیگه:w00: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=32417:ws47::ws47: :ws28::ws28::ws28: خدا نکشتتون عجب آموزش تاپی بود ایشااله از امروز برو تو کارش...:ws28: لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ جالبه ,هیچ بحثی رو جدی نمی گیرید! همش اسپم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده