Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خب اگه مهریشون کم باشه چجوری بین فامیلشون پز بدن:ws28: خب من پز ميدم کی خواست پز بده:brodkavelarg::icon_razz: بس ميخواين چيكار ؟؟!!(فضول هم خودتي) 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کی خواست پز بده:brodkavelarg::icon_razz: :icon_redface::icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خب من پز ميدم بس ميخواين چيكار ؟؟!!(فضول هم خودتي) بچه پررو میدونی که فضولی آخرش مینویسی:ws47: میخوام پشتوانمون باشه تا چشم حسود بترکه:ws17: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :icon_redface::icon_redface: بچه پررو میدونی که فضولی آخرش مینویسی:ws47: میخوام پشتوانمون باشه تا چشم حسود بترکه:ws17: نه ميگم تو يه وقت اينطوري فك نكني چيزي بالاتر از يه شوهر خوب براي پشتيواني؟؟!! 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خب يه زندگي خوب چه ربطي به مهريه داره؟؟زندگي خوب ارزشش از ميليون ها دلار هم بالاست مهریه خوشبختی نمیاره اما بخشی از زجر زندگی بد جبران می کنه 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بچه پررو میدونی که فضولی آخرش مینویسی:ws47: میخوام پشتوانمون باشه تا چشم حسود بترکه:ws17: اره خداییش واقعا منم اگه 2500 تا سکه پشتوانم بود دیگه چه غم داشتم:ws28: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نه ميگم تو يه وقت اينطوري فك نكني چيزي بالاتر از يه شوهر خوب براي پشتيواني؟؟!! مثلا چی؟:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اره خداییش واقعا منم اگه 2500 تا سکه پشتوانم بود دیگه چه غم داشتم:ws28: :brodkavelarg::vahidrk: مگه من 2500 تا مهریمه:brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7:3384s: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مهریه خوشبختی نمیاره اما بخشی از زجر زندگی بد جبران می کنه :a030: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مجردای انجمن برن بیرون ما که رفتیم بای دیگه جای ما مجردا نیست:ws53: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ما که رفتیم بایدیگه جای ما مجردا نیست:ws53: :w58: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مجردای انجمن برن بیرون دلنواز جون بذار بمونن یه چیزی یاد بگیرن برای آیندشون خوبه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من ازدواج مث خرید کردنه!البته خرید یه چیز خیلی خیلی گرون ادم اولش شوق داره اما موقعی که دیگه باید پولو بده استرس میگیره که اگه خوب نبود؟اگه بهم نیومد؟اگه زود خراب شد/اگه خواستم پسش بدم پس نگرفت!:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من ازدواج مث خرید کردنه!البته خرید یه چیز خیلی خیلی گرونادم اولش شوق داره اما موقعی که دیگه باید پولو بده استرس میگیره که اگه خوب نبود؟اگه بهم نیومد؟اگه زود خراب شد/اگه خواستم پسش بدم پس نگرفت!:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: همون هنودنه قدیمیا دیگه:ws47: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من ازدواج مث خرید کردنه!البته خرید یه چیز خیلی خیلی گرونادم اولش شوق داره اما موقعی که دیگه باید پولو بده استرس میگیره که اگه خوب نبود؟اگه بهم نیومد؟اگه زود خراب شد/اگه خواستم پسش بدم پس نگرفت!:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: عجب مثال جالبی زدی اما بنجل بشه یا جنسش خوب نباشه یا خراب بشه آش کشکه خالته :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مهریه خوشبختی نمیاره اما بخشی از زجر زندگی بد جبران می کنه آهان شماي كه داري با كسي زندگي جديد رو شروع ميكني به اين اميدواري كه يه روزي زندگيتون بد ميشه؟؟اگه با اين تفكر ميخواي شروع كني به نظر من بهتره شروع نكرده تمومش كني چون خيلي بهتره مثلا چی؟:banel_smiley_4: مثلاً گل و چمن و چاقو و تبر و قيچي و صابون و ليف وغيره برا يك استحمام عالي:jawdrop: مجردای انجمن برن بیرون مثلاَ كيااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟!!! :brodkavelarg::vahidrk:مگه من 2500 تا مهریمه:brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7:3384s: والا انجور كه اخبار واحاديث ميگه مهريه شما چيزي بالغ بر 3500 سكه حلبي دوران قسطنطنيه مي باشد 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ باز این جاوید عصبانی شد:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آ مثلاً گل و چمن و چاقو و تبر و قيچي و صابون و ليف وغيره برا يك استحمام عالي:jawdrop: والا انجور كه اخبار واحاديث ميگه مهريه شما چيزي بالغ بر 3500 سكه حلبي دوران قسطنطنيه مي باشد اونا که جای خو دارن مرض مال من سکه تمام بهار آزادی چشمتم درآد:ws47: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ باز این جاوید عصبانی شد:banel_smiley_52: مهسا جان من كجام شبيه آدمهاي عصبانيه؟؟!!!! هوووووووووووووووووم؟!!:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده