شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ منم بعضی وقتا احساس میکنم دوس دارم مجرد باشم ولی وقتی 2 و یا 3 روز از زن و بچه دور میشم میبینم نه دیگه مجردی فایده ندارهتاهل بهتره ادم مجرده انگار الکی زندس :banel_smiley_4: پس من کلی اکسیژن بودم برات خبر نداشتم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ منم بعضی وقتا احساس میکنم دوس دارم مجرد باشم ولی وقتی 2 و یا 3 روز از زن و بچه دور میشم میبینم نه دیگه مجردی فایده ندارهتاهل بهتره ادم مجرده انگار الکی زندس شقیییییییییییی بیا ببین وحید چی میگه؟ کلی بهت حال دادا 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ مرسی وحید....شقی یاد بگیر :w00: ببین چقد دوست داره :w58: بابا شما چرا نگارشتون مشکل داره برید چند واحد انشا پاس کنید:w58: ببینید من چی گفتم:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من نمیدونم مجردیم دلش برام تنگ شده ؟یا من دلم برای مجردیم؟ 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ شقایق چند تا وحید؟ من تازه اون یکی یوزرشو شناختم:jawdrop: چه خبره؟:w00: تازشم یه زن خوب برا شوهرش اکسیژنه مگه نمیدونستی؟ یه مرد خوبم واسه خانمش.... نمیدونم والا 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ]شقایق چند تا وحید؟من تازه اون یکی یوزرشو شناختم:[/color]jawdrop: چه خبره؟:w00: تازشم یه زن خوب برا شوهرش اکسیژنه مگه نمیدونستی؟ یه مرد خوبم واسه خانمش.... نمیدونم وااله :w58::ws47: عزیزم تو نکنه با وحید 321 اشتب گرفتیش:icon_redface: آره میدونم اکسیژنه من میدونم والا 1 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :w58::ws47:عزیزم تو نکنه با وحید 321 اشتب گرفتیش:icon_redface: آره میدونم اکسیژنه من میدونم والا آهان نه الان اشتباه دیدم:icon_pf (34): درست شد تو اون تاپیک گله شناختمش 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آهاننه الان اشتباه دیدم:icon_pf (34): درست شد تو اون تاپیک گله شناختمش :4uboxsmiley: آهان یاد مجردیات افتادی قاطی کردی لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نگفتید جریان تستا چیه؟ سر کاریم؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:پس من کلی اکسیژن بودم برات خبر نداشتم :icon_gol::icon_gol: حالا یه ماچ میدی:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نگفتید جریان تستا چیه؟سر کاریم؟ خیلی دوس داری بدونی اگه میخوای بدونی خرج داره 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ نگفتید جریان تستا چیه؟سر کاریم؟ تاپیکش و چن وقت پیش گذاشته بودن چند تا تست جالب بود برای روانی کردن شوهرا مهنازو شقی امتحان کردن مثل اینکه نتیجه هم داده 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol: حالا یه ماچ میدی:icon_redface: :icon_redface: وااااااااااااا وحید من کیجالت کشیدم اینجا دخمل پسر مجرد رد میشه 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خیلی دوس داری بدونی اگه میخوای بدونی خرج داره وحید من گفتم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ وحید من گفتم جلو کاسبیش و گرفتی:brodkavelarg::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ تاپیکش و چن وقت پیش گذاشته بودن چند تا تست جالب بود برای روانی کردن شوهرا مهنازو شقی امتحان کردن مثل اینکه نتیجه هم داده ملی تو از کجا میدونی:jawdrop::jawdrop::jawdrop: دیگه نیملم شقی باهات بحرفه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :icon_redface: وااااااااااااا وحید من کیجالت کشیدم اینجا دخمل پسر مجرد رد میشه عیب نداره بذار چشو گوششون گشاد شه خوبه براشون:eyepopping::eyepopping::eyepopping: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ملی تو از کجا میدونی:jawdrop::jawdrop::jawdrop: دیگه نیملم شقی باهات بحرفه:ws28: :ws3: لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol: حالا یه ماچ میدی:icon_redface: زشته خجالت بکشین:w00: اینجا محیط عمومیه:icon_pf (34): یه عالمه مجرد اینجاست 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ وحید من گفتم بابا تو هم که هی زود زود همه چی رو لو میدی 32 ثانیه حرفو تو دلت نگه دار دیگه:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده