shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان متاهل یه سوالی برام پیش اومده دوست دارم شما هم جواب بدین آیا شده تا حالا از زندگی متاهلی خسته شده باشین و آرزوی زمان مجردی به سرتون زده باشه؟:banel_smiley_4: اگه دوست مجردتون ازتون بپرسه ازدواج بهتره یا تجرد کدومشو انتخاب میکنید ؟ 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ الهی بمیرم مهسا...ار شوبرت خسته شدی؟ 4 تا بزن تو سرش...:w00: درست می شه... مهسا بیا بریم تستها رو دوباره شروع کنیم... :167: .... حالا از شوخی گذشته... آره شده...دروغ چرا....بعضی وقتا آرزو می کنم مجرد بودم اگه دوستم بپرسه می گم: هر کدوم جای خودش خوبه... 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ الهی بمیرم مهسا...ار شوبرت خسته شدی؟4 تا بزن تو سرش...:w00: درست می شه... مهسا بیا بریم تستها رو دوباره شروع کنیم... :167: .... حالا از شوخی گذشته... آره شده...دروغ چرا....بعضی وقتا آرزو می کنم مجرد بودم اگه دوستم بپرسه می گم: هر کدوم جای خودش خوبه... مهناز به نظرت تستها جواب میده؟ این سوالو به خاطر این پرسیدم دورو برم اکثر متاهلها آرزوی دوران مجردی شونو دارن میخوام ببینم علتش چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من و شقی تست کردیم جواب داد ای بابا...برعکس این مجردا از منم هی می پرسن...تو چی می گی بهشون؟ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من و شقی تست کردیم جواب داد ای بابا...برعکس این مجردا از منم هی می پرسن...تو چی می گی بهشون؟ بهشون میگم هر وقت احساس کردید میتونید از پس زندگی مشترک بر بیاین ازدواج کنین احساسی تصمیم نگیرید 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ بهشون میگم هر وقت احساس کردید میتونید از پس زندگی مشترک بر بیاین ازدواج کنین احساسی تصمیم نگیرید دقیقا" همینه 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اولا جریان این تستها چیه؟:w00: بعدشم آره شده:icon_pf (34): تقریبا یکسال بعد زمان عشقولانگی همیشه آرزو میکردم مجرد بودم اونم تقریبا همون یکسال بعدش دوباره نرمال شدیم الان دیگهبعد چهار سال اونقدر بهم وابسته شدیم که دعواهامونم باحاله کیف میده:167: دیگه اصلا دوست ندارم مجرد باشم اینم بگما اون یک سال بعد عشقولانگی خیلی بد بود یادم که می افته آرزو میکنم دیگه بر نگرده:banel_smiley_52: 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ اولا جریان این تستها چیه؟:w00:بعدشم آره شده:icon_pf (34): تقریبا یکسال بعد زمان عشقولانگی همیشه آرزو میکردم مجرد بودم اونم تقریبا همون یکسال بعدش دوباره نرمال شدیم الان دیگهبعد چهار سال اونقدر بهم وابسته شدیم که دعواهامونم باحاله کیف میده:167: دیگه اصلا دوست ندارم مجرد باشم اینم بگما اون یک سال بعد عشقولانگی خیلی بد بود یادم که می افته آرزو میکنم دیگه بر نگرده:banel_smiley_52: ایشالله همیشه عشقولانه بمونی عزیزم جریانشو که گفتم مگه نخوندی؟ 4 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ به به شقایقم اومد حالا بگین جریان از چه قراره؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام علیکم با عنایت به لطف خدا و صلوات بر مسلم و مسلمین انشایم را شروع میکنم من مجردی را دوست دارم مجردی هم یه بار گفت مرا دوست دارد الان متاهل هستم متاهلی هم مرا دوست دارد گاهی از متاهلی خسته میشوم میگویم برو بد برو من مجردی را میخواهم متاهلی میگوید بیشین بینیم بااااااااااا ما از این انشا نتیجه میگیریم وقتی فیلمان یاد هندوستان میکند و از بابای بچه و بچه خسته ایم هوس نابجا میکنیم و ما غلط میکنیم هوس کنیم دهه:vahidrk: پایان خوب خودم میدونم الان میرم دیوونه خونه امروز سیمام قاطیه 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ به به شقایقم اومد حالا بگین جریان از چه قراره؟ سلام گلی خوبی عزیزم:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سلام علیکمبا عنایت به لطف خدا و صلوات بر مسلم و مسلمین انشایم را شروع میکنم من مجردی را دوست دارم مجردی هم یه بار گفت مرا دوست دارد الان متاهل هستم متاهلی هم مرا دوست دارد گاهی از متاهلی خسته میشوم میگویم برو بد برو من مجردی را میخواهم متاهلی میگوید بیشین بینیم بااااااااااا ما از این انشا نتیجه میگیریم وقتی فیلمان یاد هندوستان میکند و از بابای بچه و بچه خسته ایم هوس نابجا میکنیم و ما غلط میکنیم هوس کنیم دهه:vahidrk: پایان خوب خودم میدونم الان میرم دیوونه خونه امروز سیمام قاطیه :ws28: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ شقی نمره انشات 20 عالی نوشتی 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ شقایق جون عزیزم برای پشیمون شدن یکم دیر نیست حالا مارو بگی مجرد بشیم فقط یه نفر بد بخت میشه اونم دوباره میره خوشبخت میشه 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ منم بعضی وقتا احساس میکنم دوس دارم مجرد باشم ولی وقتی 2 و یا 3 روز از زن و بچه دور میشم میبینم نه دیگه مجردی فایده نداره تاهل بهتره ادم مجرده انگار الکی زندس 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ شقایق جون عزیزم برای پشیمون شدن یکم دیر نیستحالا مارو بگی مجرد بشیم فقط یه نفر بد بخت میشه اونم دوباره میره خوشبخت میشه عزیزم من مگه نوشتم پشیمونم؟ من نوشتم ما غلط بکنیم هوس نابجا کنیم نتیجه انشا رو بخون 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ منم بعضی وقتا احساس میکنم دوس دارم مجرد باشم ولی وقتی 2 و یا 3 روز از زن و بچه دور میشم میبینم نه دیگه مجردی فایده ندارهتاهل بهتره ادم مجرده انگار الکی زندس مرسی وحید.... شقی یاد بگیر :w00: ببین چقد دوست داره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده