Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 سلام ممنونم که دعوتم کردی فاطمه جون زیاد ارتباط نداشتیم با هم که بتونم کامل بگم در همین حد شناخت دارم که بگم مهربون هستی و تو کارات جدی همیشه موفق باشی 4
*mini* 37778 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 من فاطمه اییییی رو خیلی دوست میدارمممممم....خیلی گله...خیلی مهربونه...خیلی سخت کوشه...هر کاری بتونه واسه کمک میکنه...خلاصه خیلی گلههههههههههههه......من خیلی دوسش دارم:aghosh::aghosh: :flowerysmile: :w36: 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 سلام ممنونم که دعوتم کردی فاطمه جون زیاد ارتباط نداشتیم با هم که بتونم کامل بگم در همین حد شناخت دارم که بگم مهربون هستی و تو کارات جدی همیشه موفق باشی :icon_gol: من فاطمه اییییی رو خیلی دوست میدارمممممم....خیلی گله...خیلی مهربونه...خیلی سخت کوشه...هر کاری بتونه واسه کمک میکنه...خلاصه خیلی گلههههههههههههه......من خیلی دوسش دارم:aghosh::aghosh: :flowerysmile: :w36: منم تورو خیلی دوست دارم عسلم کوشولوی خودمی:pichak: با معرفته مهربونه انتقاد پذیر جینگولی!!!! خلاصه رفیق خودمه چاکر داداش مهیار گل و جینگولی 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 خب والله ميدونم از اون بچه هاي ترك همشهري با معرفته خودمونه كه مرامش آدم رو خجالت زده ميكنه.....با حوصله هم هست.....خيلي هم شيطونه يعني خوب ميدونه كجا شيطوني كنه.......وما هم بعنوان آبجي خودمون دوسش داريم براشم آرزوي موفقيت دارم اميد وارم يه روز به جاي محمد بشينه به مصدر وزارت انجمن(البته اين شوخي بود در حد تيم ملي) 2
abie bicaran 2325 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 آخ جون نوبت آبجی فاطمه ی خودم رسید اینقدر دختر مهربون و باسواد و با اخلاق و پرکاریه که نگو من خیلی دوسش دارم 2
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 عزیزم خیلی مهربون با معرفت عصبانی نبشه گوشیشو زدن ازش خیلی ناناحت شد عزیزمه جیگرههههههه عاشق معماری عشق تبریز داره کلی نمکدونه همینا یادم بود دیگههههههههه گوشيش رو نزدن گلاب به روتون افتاده تو مستراح 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 معمار 67 ... از دوستاي گل قديميم محسوب ميشه كه فك ميكنم از تالار موسيقي باشگاه مهندسان باهاش آشنا شدم عاشق محسن يگانه ست ....دختر مهربون و شوخيه ، بعضي وقتا شيطون بعضي وقتا آروم در كل شخصيت دوست داشتني اي داره :wubpink: هر چي فك كردم يكم چيزاي منفي هم بگم چيزي به ذهنم نرسيد ! مرسي به خاطر دعوتت 3
shanli 294 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 فاطمه؟! تو اينجا چيكار ميكني!؟ عرض شود كه.. دختر بسيار خوب و صاف و صادقيه.. يعني ميتوني بهش اعتماد كني.. روش حساب كني.. خوش برخورد و مهربون و البته اكتيو! (يعني شما فرض كنيد استاد ميگه بريد يه خط بكشيد، ميره 10 شيت خط ميكشه مياره!! از اين بابت يكم حرص ادمو در مياره!) 3d شم خيلي خوبه! دركل دختر ناز و دوست داشتني ايه.. دوستشان ميداريم 4
am in 25041 ارسال شده در 3 اسفند، 2010 گوشيش رو نزدن گلاب به روتون افتاده تو مستراح نخیرمممممم ازش زدن دور دور ... (خودش میدونه) 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سلام سلام.... خیلی دختر خوبیه.... به نظرم خیلی صادقه....خیلی هم باجنبه ست...:mornincoffee: کلا یکی از اعضای انجمنه که من دورادور خیییییییییلی ازش خوشم میاد...!! بعدم اینکه سبز و بنفش اصن به هم نمیاد 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سلام دخمل خوبیه اواتار قبلیشو خیلی دوست داشتم دخمل کوچولوی ناز و لپ تپلی نمونه بارز دختر تبریزی باحال شیطون و شاد 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 خب والله ميدونم از اون بچه هاي ترك همشهري با معرفته خودمونه كه مرامش آدم رو خجالت زده ميكنه.....با حوصله هم هست.....خيلي هم شيطونه يعني خوب ميدونه كجا شيطوني كنه.......وما هم بعنوان آبجي خودمون دوسش داريمبراشم آرزوي موفقيت دارم اميد وارم يه روز به جاي محمد بشينه به مصدر وزارت انجمن(البته اين شوخي بود در حد تيم ملي) ممنون جاوید جان:rose: همشهریه گل خودمی:4uboxsmiley: امیدوارم که تو یه روزی جای آدمین بشینی آخ جون نوبت آبجی فاطمه ی خودم رسیداینقدر دختر مهربون و باسواد و با اخلاق و پرکاریه که نگو من خیلی دوسش دارم فدای ملیحه جون مهربونم بشم که خیلی دوسش دارم :aghosh: گوشيش رو نزدن گلاب به روتون افتاده تو مستراح تو از کجا فهمیدی جاوید؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): معمار 67 ... از دوستاي گل قديميم محسوب ميشه كه فك ميكنم از تالار موسيقي باشگاه مهندسان باهاش آشنا شدم عاشق محسن يگانه ست ....دختر مهربون و شوخيه ، بعضي وقتا شيطون بعضي وقتا آروم در كل شخصيت دوست داشتني اي داره :wubpink: هر چي فك كردم يكم چيزاي منفي هم بگم چيزي به ذهنم نرسيد ! مرسي به خاطر دعوتت به شادمهر جون با مرام و بامعرفت خودم:wubpink: تو اولین کسی بودی که من باهاش آشنا شدم خیلی هم دوست دارم:626gdau: عاشق شادمهره قربئنت عزیزم مرسی که اومدی :icon_pf (17): منو دعوتم نکرده پس حرفی نمیزنم! :-" ای جانمممممممممممم:aghosh: خوب پیدات نکردم دعوتت کنم عزیزم شرمنده:sorry: خوشحال می شم تو هم حرفی بزنی گلم :rose: فاطمه؟!تو اينجا چيكار ميكني!؟ عرض شود كه.. دختر بسيار خوب و صاف و صادقيه.. يعني ميتوني بهش اعتماد كني.. روش حساب كني.. خوش برخورد و مهربون و البته اكتيو! (يعني شما فرض كنيد استاد ميگه بريد يه خط بكشيد، ميره 10 شيت خط ميكشه مياره!! از اين بابت يكم حرص ادمو در مياره!) 3d شم خيلي خوبه! دركل دختر ناز و دوست داشتني ايه.. دوستشان ميداريم شانلی؟ خودمم نمی دونم فدات بشم عزیزم عسلیه خودمی :aghosh::pichak: من کی 10 شیت خط کشیدم؟ :ws28: سلام سلام.... خیلی دختر خوبیه.... به نظرم خیلی صادقه....خیلی هم باجنبه ست...:mornincoffee: کلا یکی از اعضای انجمنه که من دورادور خیییییییییلی ازش خوشم میاد...!! بعدم اینکه سبز و بنفش اصن به هم نمیاد ممنون یاسی جون مهربونم خیلی گلی قربونت بشم :pichak: سبز و بنفش خیلی به هم میانا چنا اینجولی می جی؟ فدای تو جیجرم :w36: سلامدخمل خوبیه اواتار قبلیشو خیلی دوست داشتم دخمل کوچولوی ناز و لپ تپلی نمونه بارز دختر تبریزی باحال شیطون و شاد به سارا جون گل خودم همشهری فابریکمهههههههههه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آواتارم بزرگ شده دوست دارم عزیزم ممنون که اومدی :rose: 5
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ممنون جاوید جان:rose:همشهریه گل خودمی:4uboxsmiley: امیدوارم که تو یه روزی جای آدمین بشینی تو از کجا فهمیدی جاوید؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): ساغول میسی نخیرم من دوست ندارم به جای اون بشین چون از آدم کشتن خوشم نمیاد خب دیگه بس همشهری گفتن برای چی؟ برا همین که بدونه تو یه بارگوشیت رو زدن یه بار این گوشیت رو خوشمل کرده بودی ولی متاسفانه رفته در ته مستراح فدای سرت 2
afa 18504 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ممنون از دعوتت:icon_pf (44): فاطمه جون بسیار مهربون و فعال و خوش قلبه !!!! کارش تو بخش مسابقات عکاسی هم حرف نداره موفق باشی 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ساغول میسینخیرم من دوست ندارم به جای اون بشین چون از آدم کشتن خوشم نمیاد خب دیگه بس همشهری گفتن برای چی؟ برا همین که بدونه تو یه بارگوشیت رو زدن یه بار این گوشیت رو خوشمل کرده بودی ولی متاسفانه رفته در ته مستراح فدای سرت گوشیمو خوشگل کردم؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: چه گزارشگریه این امین :ws28: ممنون از دعوتت:icon_pf (44): فاطمه جون بسیار مهربون و فعال و خوش قلبه !!!! کارش تو بخش مسابقات عکاسی هم حرف نداره موفق باشی قربون عزیز دلم بشم من مرسی که اومدی خوشگلم 1
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 گوشیمو خوشگل کردم؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:چه گزارشگریه این امین :ws28: امین کیه؟ آره دیگه تازه تعمیر کرده بودی 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 امین کیه؟ آره دیگه تازه تعمیر کرده بودی پس کی گفته اینارو به تو :w127: 1
ارسال های توصیه شده