.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ آه خداااااااای من:shame:همون بهتر که ندونی این چه امضاییه؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام ممنونم که دعوتم کردی فاطمه جون زیاد ارتباط نداشتیم با هم که بتونم کامل بگم در همین حد شناخت دارم که بگم مهربون هستی و تو کارات جدی همیشه موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من فاطمه اییییی رو خیلی دوست میدارمممممم....خیلی گله...خیلی مهربونه...خیلی سخت کوشه...هر کاری بتونه واسه کمک میکنه...خلاصه خیلی گلههههههههههههه......من خیلی دوسش دارم:aghosh::aghosh: :flowerysmile: :w36: 4 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ با معرفته مهربونه انتقاد پذیر جینگولی!!!! خلاصه رفیق خودمه 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام ممنونم که دعوتم کردی فاطمه جون زیاد ارتباط نداشتیم با هم که بتونم کامل بگم در همین حد شناخت دارم که بگم مهربون هستی و تو کارات جدی همیشه موفق باشی :icon_gol: من فاطمه اییییی رو خیلی دوست میدارمممممم....خیلی گله...خیلی مهربونه...خیلی سخت کوشه...هر کاری بتونه واسه کمک میکنه...خلاصه خیلی گلههههههههههههه......من خیلی دوسش دارم:aghosh::aghosh: :flowerysmile: :w36: منم تورو خیلی دوست دارم عسلم کوشولوی خودمی:pichak: با معرفته مهربونه انتقاد پذیر جینگولی!!!! خلاصه رفیق خودمه چاکر داداش مهیار گل و جینگولی 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خب والله ميدونم از اون بچه هاي ترك همشهري با معرفته خودمونه كه مرامش آدم رو خجالت زده ميكنه.....با حوصله هم هست.....خيلي هم شيطونه يعني خوب ميدونه كجا شيطوني كنه.......وما هم بعنوان آبجي خودمون دوسش داريم براشم آرزوي موفقيت دارم اميد وارم يه روز به جاي محمد بشينه به مصدر وزارت انجمن(البته اين شوخي بود در حد تيم ملي) 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ آخ جون نوبت آبجی فاطمه ی خودم رسید اینقدر دختر مهربون و باسواد و با اخلاق و پرکاریه که نگو من خیلی دوسش دارم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ عزیزم خیلی مهربون با معرفت عصبانی نبشه گوشیشو زدن ازش خیلی ناناحت شد عزیزمه جیگرههههههه عاشق معماری عشق تبریز داره کلی نمکدونه همینا یادم بود دیگههههههههه گوشيش رو نزدن گلاب به روتون افتاده تو مستراح 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ معمار 67 ... از دوستاي گل قديميم محسوب ميشه كه فك ميكنم از تالار موسيقي باشگاه مهندسان باهاش آشنا شدم عاشق محسن يگانه ست ....دختر مهربون و شوخيه ، بعضي وقتا شيطون بعضي وقتا آروم در كل شخصيت دوست داشتني اي داره :wubpink: هر چي فك كردم يكم چيزاي منفي هم بگم چيزي به ذهنم نرسيد ! مرسي به خاطر دعوتت 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ منو دعوتم نکرده پس حرفی نمیزنم! :-" 2 لینک به دیدگاه
shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ فاطمه؟! تو اينجا چيكار ميكني!؟ عرض شود كه.. دختر بسيار خوب و صاف و صادقيه.. يعني ميتوني بهش اعتماد كني.. روش حساب كني.. خوش برخورد و مهربون و البته اكتيو! (يعني شما فرض كنيد استاد ميگه بريد يه خط بكشيد، ميره 10 شيت خط ميكشه مياره!! از اين بابت يكم حرص ادمو در مياره!) 3d شم خيلي خوبه! دركل دختر ناز و دوست داشتني ايه.. دوستشان ميداريم 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ گوشيش رو نزدن گلاب به روتون افتاده تو مستراح نخیرمممممم ازش زدن دور دور ... (خودش میدونه) 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلام سلام.... خیلی دختر خوبیه.... به نظرم خیلی صادقه....خیلی هم باجنبه ست...:mornincoffee: کلا یکی از اعضای انجمنه که من دورادور خیییییییییلی ازش خوشم میاد...!! بعدم اینکه سبز و بنفش اصن به هم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلام دخمل خوبیه اواتار قبلیشو خیلی دوست داشتم دخمل کوچولوی ناز و لپ تپلی نمونه بارز دختر تبریزی باحال شیطون و شاد 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خب والله ميدونم از اون بچه هاي ترك همشهري با معرفته خودمونه كه مرامش آدم رو خجالت زده ميكنه.....با حوصله هم هست.....خيلي هم شيطونه يعني خوب ميدونه كجا شيطوني كنه.......وما هم بعنوان آبجي خودمون دوسش داريمبراشم آرزوي موفقيت دارم اميد وارم يه روز به جاي محمد بشينه به مصدر وزارت انجمن(البته اين شوخي بود در حد تيم ملي) ممنون جاوید جان:rose: همشهریه گل خودمی:4uboxsmiley: امیدوارم که تو یه روزی جای آدمین بشینی آخ جون نوبت آبجی فاطمه ی خودم رسیداینقدر دختر مهربون و باسواد و با اخلاق و پرکاریه که نگو من خیلی دوسش دارم فدای ملیحه جون مهربونم بشم که خیلی دوسش دارم :aghosh: گوشيش رو نزدن گلاب به روتون افتاده تو مستراح تو از کجا فهمیدی جاوید؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): معمار 67 ... از دوستاي گل قديميم محسوب ميشه كه فك ميكنم از تالار موسيقي باشگاه مهندسان باهاش آشنا شدم عاشق محسن يگانه ست ....دختر مهربون و شوخيه ، بعضي وقتا شيطون بعضي وقتا آروم در كل شخصيت دوست داشتني اي داره :wubpink: هر چي فك كردم يكم چيزاي منفي هم بگم چيزي به ذهنم نرسيد ! مرسي به خاطر دعوتت به شادمهر جون با مرام و بامعرفت خودم:wubpink: تو اولین کسی بودی که من باهاش آشنا شدم خیلی هم دوست دارم:626gdau: عاشق شادمهره قربئنت عزیزم مرسی که اومدی :icon_pf (17): منو دعوتم نکرده پس حرفی نمیزنم! :-" ای جانمممممممممممم:aghosh: خوب پیدات نکردم دعوتت کنم عزیزم شرمنده:sorry: خوشحال می شم تو هم حرفی بزنی گلم :rose: فاطمه؟!تو اينجا چيكار ميكني!؟ عرض شود كه.. دختر بسيار خوب و صاف و صادقيه.. يعني ميتوني بهش اعتماد كني.. روش حساب كني.. خوش برخورد و مهربون و البته اكتيو! (يعني شما فرض كنيد استاد ميگه بريد يه خط بكشيد، ميره 10 شيت خط ميكشه مياره!! از اين بابت يكم حرص ادمو در مياره!) 3d شم خيلي خوبه! دركل دختر ناز و دوست داشتني ايه.. دوستشان ميداريم شانلی؟ خودمم نمی دونم فدات بشم عزیزم عسلیه خودمی :aghosh::pichak: من کی 10 شیت خط کشیدم؟ :ws28: سلام سلام.... خیلی دختر خوبیه.... به نظرم خیلی صادقه....خیلی هم باجنبه ست...:mornincoffee: کلا یکی از اعضای انجمنه که من دورادور خیییییییییلی ازش خوشم میاد...!! بعدم اینکه سبز و بنفش اصن به هم نمیاد ممنون یاسی جون مهربونم خیلی گلی قربونت بشم :pichak: سبز و بنفش خیلی به هم میانا چنا اینجولی می جی؟ فدای تو جیجرم :w36: سلامدخمل خوبیه اواتار قبلیشو خیلی دوست داشتم دخمل کوچولوی ناز و لپ تپلی نمونه بارز دختر تبریزی باحال شیطون و شاد به سارا جون گل خودم همشهری فابریکمهههههههههه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آواتارم بزرگ شده دوست دارم عزیزم ممنون که اومدی :rose: 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ممنون جاوید جان:rose:همشهریه گل خودمی:4uboxsmiley: امیدوارم که تو یه روزی جای آدمین بشینی تو از کجا فهمیدی جاوید؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): ساغول میسی نخیرم من دوست ندارم به جای اون بشین چون از آدم کشتن خوشم نمیاد خب دیگه بس همشهری گفتن برای چی؟ برا همین که بدونه تو یه بارگوشیت رو زدن یه بار این گوشیت رو خوشمل کرده بودی ولی متاسفانه رفته در ته مستراح فدای سرت 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از دعوتت:icon_pf (44): فاطمه جون بسیار مهربون و فعال و خوش قلبه !!!! کارش تو بخش مسابقات عکاسی هم حرف نداره موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ساغول میسینخیرم من دوست ندارم به جای اون بشین چون از آدم کشتن خوشم نمیاد خب دیگه بس همشهری گفتن برای چی؟ برا همین که بدونه تو یه بارگوشیت رو زدن یه بار این گوشیت رو خوشمل کرده بودی ولی متاسفانه رفته در ته مستراح فدای سرت گوشیمو خوشگل کردم؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: چه گزارشگریه این امین :ws28: ممنون از دعوتت:icon_pf (44): فاطمه جون بسیار مهربون و فعال و خوش قلبه !!!! کارش تو بخش مسابقات عکاسی هم حرف نداره موفق باشی قربون عزیز دلم بشم من مرسی که اومدی خوشگلم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ گوشیمو خوشگل کردم؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:چه گزارشگریه این امین :ws28: امین کیه؟ آره دیگه تازه تعمیر کرده بودی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ امین کیه؟ آره دیگه تازه تعمیر کرده بودی پس کی گفته اینارو به تو :w127: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده