Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ مدت تا پایان دوشنبه شب دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از معمار 67سبز عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند 23 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ :2rqfst4::2rqfst4: میبینم که نوبت خودتم رسید . . . . . . . دختر بیسیار بیسیار گلیه....بعضی وقتا اعصاب نداره. تهدید میکنه:banel_smiley_52:.... تو دوره قبلیه بهترین اواتار تبلیغات و دیر ازاد کرد من یه کم دیر به هدفم رسیدم.... 8 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ عزیزم خیلی مهربون با معرفت عصبانی نبشه گوشیشو زدن ازش خیلی ناناحت شد عزیزمه جیگرههههههه عاشق معماری عشق تبریز داره کلی نمکدونه همینا یادم بود دیگههههههههه 9 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دختر بسیار خوبی قلب بسیار پاک و مهربونی داره ذاتا آدم شیطونی نیست اما... با معرفته اگه کمکی از دستش بر بیاد حتما برات انجام میده 6 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ مامییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی جونه مهربونه خوتمه:aghosh: به اندازه آسمونا دوسش دارم / مهربونه / همیشه در دسترسه / همیشه جوابگوئه قلبش بزرگهههههههههههههههههههه / خیلی خوسجله / پر تلاشه / هیچوقت تا حالا عصبی ندیدمش همیشه قانعست و ترمای آخرشهههههههههههه:dancegirl2: و ............................................................. یه عالمه خوبیای دیگه انخد خوبه هر چی بگم کم گفتم در آخرشم من عاشخشم:aghosh: 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ :2rqfst4::2rqfst4:میبینم که نوبت خودتم رسید . . . . . . . دختر بیسیار بیسیار گلیه....بعضی وقتا اعصاب نداره. تهدید میکنه:banel_smiley_52:.... تو دوره قبلیه بهترین اواتار تبلیغات و دیر ازاد کرد من یه کم دیر به هدفم رسیدم.... نازییییییییییییییی.......... گلی از خودته عزیز دلم :icon_pf (17): همین تو باعث شدی تبلیغات آزاد شه دیگه بالاخره که رفتی فینال امیدوارم اونجا برنده شی عزیزم عزیزم خیلی مهربون با معرفت عصبانی نبشه گوشیشو زدن ازش خیلی ناناحت شد عزیزمه جیگرههههههه عاشق معماری عشق تبریز داره کلی نمکدونه همینا یادم بود دیگههههههههه عزیزم قلبونت بشم جیگرمی:pichak: دختر بسیار خوبی قلب بسیار پاک و مهربونی داره ذاتا آدم شیطونی نیست اما... با معرفته اگه کمکی از دستش بر بیاد حتما برات انجام میده ذاتا شیطون نیستم اما ظاهرا هستم؟ عزیز دلم قربونت برم :aghosh: مامییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی جونه مهربونه خوتمه:aghosh: به اندازه آسمونا دوسش دارم / مهربونه / همیشه در دسترسه / همیشه جوابگوئه قلبش بزرگهههههههههههههههههههه / خیلی خوسجله / پر تلاشه / هیچوقت تا حالا عصبی ندیدمش همیشه قانعست و ترمای آخرشهههههههههههه:dancegirl2: و ............................................................. یه عالمه خوبیای دیگه انخد خوبه هر چی بگم کم گفتم در آخرشم من عاشخشم:aghosh: آخ که خدا می دونه عاشقتم چقدرررررررررررررررررررررررر خیلی نازی دوست دارم از ته ته ته تههههههههههههههههه دلم:aghosh::aghosh: دخملیه خودمی جات همیشه تو دلم می بوسمت :pichak: 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دخمل خوب و با صفا بچه ی پاک و بی ریا شعر شد:4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ عزیزم ممنون که دعوتم کردی دختر بسیار گل و مهربون بامعرفت البته مدتها بود یادی از من نکرده بود ولی خوب من به دل نمیگیرم کلا جیگرمه و دوسش دارم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دخمل خوب و با صفا بچه ی پاک و بی ریا شعر شد:4chsmu1: میسی کوشولوی نازم :icon_pf (17)::wubpink: عزیزم ممنون که دعوتم کردیدختر بسیار گل و مهربون بامعرفت البته مدتها بود یادی از من نکرده بود ولی خوب من به دل نمیگیرم کلا جیگرمه و دوسش دارم عزیزممممممممم:aghosh: شرمنده تم خوشگلمی:sorry: 6 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ میسی کوشولوی نازم :icon_pf (17)::wubpink: عزیزممممممممم:aghosh: شرمنده تم خوشگلمی:sorry: قربونت برم دشمنت شرمنده باشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خب به نظرم مهربون و خوش برخورده. صاف و صادقه. هنوز ندیدم عصبانی بشه باید یه سری عصبانیش کنیم ببینیم چطوری عصبانی میشه قرار شده بعد از فارغ التحصیلیش همه بچه ها رو دعوت کنه و بستنی بده (البته گفته بود اینو نگم ولی نتونستم) 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دونستنی ها رو خودش میدونه امیدوارم همیشه تو زندگیش موفق باشه ارشد ببینم چی کار میکنه:167: 5 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ بهههه این که معمار 67 سبز خودمونه!! دخمل بسیار بسیار باحالیه خوشم میاد ازش استعداد خوبی در یاد گرفتن زبان های جدید دارهخودم دارم روش کار میکنم اسمشم هنو نمیدونم البته دوست جدیدمه:w70: پروفایلشم خیلی خوشجله 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ یه زرنگی یه نگوووووووووووووووووووو..وا ی وای وای وای ....پدره هر چی مرده رو در میاره ...آرومه ولی از اون دست به مرداست..... 3 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ یه زرنگی یه نگوووووووووووووووووووو..وا ی وای وای وای ....پدره هر چی مرده رو در میاره ...آرومه ولی از اون دست به مرداست..... :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ ای جانمممممممممممم نوبت همکار من شد فاطمه: خیلی دوست داشتنیه... مودب با احسااااااااااااس مهربون از ته دل یه کاری رو انجام می ده آخر مرام و معرفت در یک کلمه: عاااااااااااشقشم :aghosh: 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خب به نظرم مهربون و خوش برخورده. صاف و صادقه.هنوز ندیدم عصبانی بشه باید یه سری عصبانیش کنیم ببینیم چطوری عصبانی میشه قرار شده بعد از فارغ التحصیلیش همه بچه ها رو دعوت کنه و بستنی بده (البته گفته بود اینو نگم ولی نتونستم) ای جانم چقد دلش بستنی می خواد بستنی مخصوص مهمونت می کنم بهترین مدیر دنیا :icon_pf (17): دونستنی ها رو خودش میدونه امیدوارم همیشه تو زندگیش موفق باشه ارشد ببینم چی کار میکنه:167: نه من نمی دونم ارشد چی بید؟ :icon_pf (34): بهههه این که معمار 67 سبز خودمونه!!دخمل بسیار بسیار باحالیه خوشم میاد ازش استعداد خوبی در یاد گرفتن زبان های جدید دارهخودم دارم روش کار میکنم اسمشم هنو نمیدونم البته دوست جدیدمه:w70: پروفایلشم خیلی خوشجله سلامینگ زهرا جونم اسممو چنا نمی دونم فاطی ام دیجه فدات بشم من زبانم ضعیفه هنوز یه زرنگی یه نگوووووووووووووووووووو..وا ی وای وای وای ....پدره هر چی مرده رو در میاره ...آرومه ولی از اون دست به مرداست..... جااااااااااااان :ws47: ای جانمممممممممممم نوبت همکار من شدفاطمه: خیلی دوست داشتنیه... مودب با احسااااااااااااس مهربون از ته دل یه کاری رو انجام می ده آخر مرام و معرفت در یک کلمه: عاااااااااااشقشم :aghosh: عزیزمممممممممممم مهنازی گلم عشخ خودم عزیزمی یکی یه دونه ای عاسقتممممممممممممممم:aghosh: 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ نه من نمی دونم ارشد چی بید؟ :icon_pf (34): آه خداااااااای من:shame: همون بهتر که ندونی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده