رفتن به مطلب

سنــــگســــــــــار قصـــاصی که در قـــــرآن خدا هم نیــــست __+18 _ "خدایا نه از آهنم نه از سنگ"

ارسال های توصیه شده

چقد یه انسان میتونه بی وجدان و غیر عاقلانه کاری رو انجام بده ؟ البته فقط اسمش انسانه و روح حیوانی داره . هر چندوقتی این انسانها رو به حیوان تشبیه کنیم به حیوان توهین میکنیم بعضی حیوانات با وفاتر و مهربونتر از انسانها هستن

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 179
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام و خسته نباشید

در هیچ جای قران حرفی از سنگسار زده نشده

روایات زیادی هم وجود داره که سنگسار رو به پیامبر نسبت دادند ولی نمیشه به هر روایتی تکیه کرد.و امام صادق میفرمایند اگر حدیث وروایتی رو به ما (امامان معصوم) نسبت دادند به قران رجوع کنید اگر با قران منافاتی نداشت بپزیرید وگرنه این حدیث جعلیست.ازون جایی که در قران ما حد داریم و حرفی از سنگسار زده نشده این روایات هم مستند نیستند

اگر در ایات قران توجه کرده باشید میبینید که در مورد حد صحبت شده

وقتی خداوند فرموده حد کنیز خطا کار نصف حد یک زن معمولیست و حد همسران پیامبر دو برابر حد یک زن معمولی .هر ادم عاقلی میتونه بفهمه که حد چیزی مجزا از سنگساره و منظور اصلا سنگسار نیست.چون نمیشه کنیز رو نصفه کشت و یا همسر پیامبر رو دوبرابر کشت.

اگر به جای تاسف خوردن واسه اسلام و یا محکوم کردن و وحشی نشون دادن اسلام ئنبال یه سند قوی واسه هر مطلبی باشیم راحت به جواب میرسیم

این رو هم یه نگاه بندازید خالی از لطف نیست

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 5
لینک به دیدگاه

واقعا خیلی دردناکه.

بنظرم حدود الهی همونه که توی قرآن اومده باشه.

توی صحت این داستان هم شک دارم چون یهود هیچ جا به حرف پیامبر اسلام گوش نکرده، یهو توی این حکم حرف گوش کن شدن.

پیامبر ما، پیامبر رحمت و رأفت بوده، این حکم از نظر من نمیتونه حکم پیامبر اسلام باشه.

شما طرف رو به یه مرگ راحت محکوم کن نهایتا، اون دنیا خودش میدونه و خدا

• Like 3
لینک به دیدگاه

با یه سرچ ساده تو یوتوب متوحه میشید هنوز تو افغانستان و پاکستان و حتی مخفیانه تو روستاهای ایران اجرا میشه

دنیای امروز به اسم دین فقط داره آدم میکشه :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
با یه سرچ ساده تو یوتوب متوحه میشید هنوز تو افغانستان و پاکستان و حتی مخفیانه تو روستاهای ایران اجرا میشه

دنیای امروز به اسم دین فقط داره آدم میکشه :ws38:

شایدم بهتره بگیم اقایون ما به اسم اسلام دارن ادم میکشن:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شایدم بهتره بگیم اقایون ما به اسم اسلام دارن ادم میکشن:whistle:

اصلا به اسلام غیر اسلامش کاری ندارم شما نگا کن بیشترین تلفات از دوران جنگ های اسلام و جنگهای صلیبی ، رِکونکیستا و جنگهای فرانسهٰ به نوعی نازی ها ریشه همه در دین هست یکی با اسم جنگهای مقدس یکی با اسم جهاد و شهادت در کل خشونت ادیان ابراهیمی (اسلام و مسیحیت و یهود) بیشتر از اون که باعث هدایت انسان ها بشه اونا بیشتر به کام مرگ کشونده در حالی که اسلام بیشترین سهم رو داره با این قطعیت که قرآن صلح را خیلی بیشتر از جنگ آورده یه حس غریبی بهم میگه دین فقط برای حکومت بر من و توست

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه سئوال : اگه فرضا یه نفر با ناموس خودمون اینکارو بکنه , چیکارش میکنیم؟

یه سوال :اگه قرار باشه هر کی مشکلاتشو فردی حل بکنه چه اتفاقی میفته؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه سئوال : اگه فرضا یه نفر با ناموس خودمون اینکارو بکنه , چیکارش میکنیم؟

شما یه سگ پاتو گاز بگیره میری پاشو بتلافیش گاز میگیری؟

بعد اصلا شما اون زنی که بره اینکار رو بکنه همچنان اسم ناموس رو روش میزاری ؟رفته.... به هر دلیلی... هرگناهی کرده بواسطه ذات و شهوت خیانت و هرچی که اسمشو میشه روش گزاشت انجامداده باید به واسطه اینکارگرفتش کردش تو خاک با سنگ کشتش؟ مگه ما بهش جون دادیم که ما جونش رو به واسطه گناهش بگیریم ؟؟؟

این برام درد داره

• Like 4
لینک به دیدگاه
اصلا به اسلام غیر اسلامش کاری ندارم شما نگا کن بیشترین تلفات از دوران جنگ های اسلام و جنگهای صلیبی ، رِکونکیستا و جنگهای فرانسهٰ به نوعی نازی ها ریشه همه در دین هست یکی با اسم جنگهای مقدس یکی با اسم جهاد و شهادت در کل خشونت ادیان ابراهیمی (اسلام و مسیحیت و یهود) بیشتر از اون که باعث هدایت انسان ها بشه اونا بیشتر به کام مرگ کشونده در حالی که اسلام بیشترین سهم رو داره با این قطعیت که قرآن صلح را خیلی بیشتر از جنگ آورده یه حس غریبی بهم میگه دین فقط برای حکومت بر من و توست

برگردیم به دوران گوتیک.دورانی که مسیحیت و بهتره بگیم کلیساها و کلیساچیها خودشون رو روحانی و متعلق به عالم بالا میدونستن و عوام رو غیر روحانی و متعلق به عالم پایین.از همین راه بر اونا سلزه داشتن و ازشون سواستفاده میکردن.به همین راحتی سالها سوار بر مردم بودن.ببینید مشکا اصلی دین نیست.مشکل مردم کم خردی هستند که به اسم دین باهاشون بازی میشه.

حاکمان و مذهبی چی ها هم به این مساله واقفن. و میدونن چطور به اسم دین مردم رو رام کنن.(نمونش تو کشور ما فراوونه و دیگه گفتنش میشه تکرار مکررات)

.حالا واقعا به نظر شما مشکل از دینه یا ما؟منظورم عده قلیل روشنفکر که به سادگی هر حرفیو قبول نمیکنند نیست منظورم کلیت خرافه گراست که هر چیزو ربط میدن به دین و راحت سواری میدنه

• Like 5
لینک به دیدگاه
برگردیم به دوران گوتیک.دورانی که مسیحیت و بهتره بگیم کلیساها و کلیساچیها خودشون رو روحانی و متعلق به عالم بالا میدونستن و عوام رو غیر روحانی و متعلق به عالم پایین.از همین راه بر اونا سلزه داشتن و ازشون سواستفاده میکردن.به همین راحتی سالها سوار بر مردم بودن.ببینید مشکا اصلی دین نیست.مشکل مردم کم خردی هستند که به اسم دین باهاشون بازی میشه.

حاکمان و مذهبی چی ها هم به این مساله واقفن. و میدونن چطور به اسم دین مردم رو رام کنن.(نمونش تو کشور ما فراوونه و دیگه گفتنش میشه تکرار مکررات)

.حالا واقعا به نظر شما مشکل از دینه یا ما؟منظورم عده قلیل روشنفکر که به سادگی هر حرفیو قبول نمیکنند نیست منظورم کلیت خرافه گراست که هر چیزو ربط میدن به دین و راحت سواری میدنه

100 در 100 مشکل از عقاید عوام هست اما توخود دین هم کلی جای حرف هست هرچی الان ما داریم و تحت اون بهمون میگن بچه مسلمون از همین عوام بوده و افکاری که از بچگی باهاش بزرگ شدم عقاید من و تو اینکه به پیامبر و 12 امامش اعتقاد داریم اینکه اسم حضرت علی و حضرت عباس میاد جرات نمیکنیم به چیزی غیر از حق بودنشون قکر کنیم اینکه خیلی وقتها کمک هاشون رو به عینه دیدیم اینکه وقتی گرفتارمیشیم پناه بهشون میبریم و نتیجه میگیریم همه و همه باعث میشه من نتونم خیلی چیزارو از هم جدا کنم یا باید منکرحرفهای افرادی بشم که الان بر من حکومت میکنند و بتونم تشخیص بدم که به اسم دین دارن ازم سوء استفاده میکنند یا باید قبول کنم که دینی هست و اسلامی بوده که به میهنم و وطنم تجاوز کرده و نسل منی که یکتاپرست بوده رو به زور مسلمون کرده و خیلی ازداستانهایی روکه نخوندم رو برم بگردم با کلی فیلتر بخونم وتازه متوجه شم چی به چی هست ودنیا دست کیه

• Like 5
لینک به دیدگاه
100 در 100 مشکل از عقاید عوام هست اما توخود دین هم کلی جای حرف هست هرچی الان ما داریم و تحت اون بهمون میگن بچه مسلمون از همین عوام بوده و افکاری که از بچگی باهاش بزرگ شدم عقاید من و تو اینکه به پیامبر و 12 امامش اعتقاد داریم اینکه اسم حضرت علی و حضرت عباس میاد جرات نمیکنیم به چیزی غیر از حق بودنشون قکر کنیم اینکه خیلی وقتها کمک هاشون رو به عینه دیدیم اینکه وقتی گرفتارمیشیم پناه بهشون میبریم و نتیجه میگیریم همه و همه باعث میشه من نتونم خیلی چیزارو از هم جدا کنم یا باید منکرحرفهای افرادی بشم که الان بر من حکومت میکنند و بتونم تشخیص بدم که به اسم دین دارن ازم سوء استفاده میکنند یا باید قبول کنم که دینی هست و اسلامی بوده که به میهنم و وطنم تجاوز کرده و نسل منی که یکتاپرست بوده رو به زور مسلمون کرده و خیلی ازداستانهایی روکه نخوندم رو برم بگردم با کلی فیلتر بخونم وتازه متوجه شم چی به چی هست ودنیا دست کیه

عذر خواهم که بحث رو قطع میکنم.ازتون اجازه میخام که اگر ایرادی نداشته باشه فردا شب ادامه بحث رو پیگیری کنیم.من به شدت خابم میاد و صبح ساعت 7 هم باید سر کار باشم.

با عرض شرمندگی

شب به خیر و فعلا خدانگه دار.

• Like 4
لینک به دیدگاه
عذر خواهم که بحث رو قطع میکنم.ازتون اجازه میخام که اگر ایرادی نداشته باشه فردا شب ادامه بحث رو پیگیری کنیم.من به شدت خابم میاد و صبح ساعت 7 هم باید سر کار باشم.

با عرض شرمندگی

شب به خیر و فعلا خدانگه دار.

حله چشاته داداش منم خوابم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
برا خنده :دی ( ولی اگر به شرایط سنگسار توجه شود تقریبا اعمال ان محال و بسیار کم می شود )

اسکول فرقی نداره یک بارش هم فاجعه است

• Like 3
لینک به دیدگاه

این همه مردم بیگناهی که این روزها در فلسطین دارن کشته میشن ، این همه مردمی که در طول جنگهای بزرگی مثل جنگ جهانی اول و دوم کشته شدند ، این همه مردمی که توسط دول غربی در عراق و افغانستان کشته شدند ، اینها کجاش نشات گرفته از دین هست ؟ جز برای زیاده خواهی افراد سلطه جویی خونهای زیادی ریخته شده؟ اگر افرادی هم مثل داعشیهای ابله به اسم اسلام دارن خون و خونریزی میکنن و کردند، باید مسلمونی اونها رو از ذات اسلام جدا کرد.

اسلام به ذات خود ندارد عیبی ، هر عیب که هست از مسلمانی ماست

• Like 6
لینک به دیدگاه
این همه مردم بیگناهی که این روزها در فلسطین دارن کشته میشن ، این همه مردمی که در طول جنگهای بزرگی مثل جنگ جهانی اول و دوم کشته شدند ، این همه مردمی که توسط دول غربی در عراق و افغانستان کشته شدند ، اینها کجاش نشات گرفته از دین هست ؟ جز برای زیاده خواهی افراد سلطه جویی خونهای زیادی ریخته شده؟ اگر افرادی هم مثل داعشیهای ابله به اسم اسلام دارن خون و خونریزی میکنن و کردند، باید مسلمونی اونها رو از ذات اسلام جدا کرد.

اسلام به ذات خود ندارد عیبی ، هر عیب که هست از مسلمانی ماست

محمد این همه کشتاری که صهیونیسم داره میکنه به نظرت به خاطر یه تیکه زمین تو فلسطینه این همه هزینه این همه جنگ و خون ریزی به نظرت برای یه سرزمین کوچیکه برای چپاولشه ؟؟؟ نه غیر منطقیه اونا بخوان همین الان نصف اروپارو میخرن با این پولی که دارن اقیانوس رو میتونستن بپوشونن برای خودشون کشور بزنن نه برادر من جنگ اسرئیل و فلسطین نیست جنگ یهود و اسلامه این همه سرمایه گزاری برای فرقه فراماسونری این همه تبلیغات هالیودی برای بزرگ نشون دادن یهود اینا همه برای رسیدن به یه هدفه سرزمین موعود حکومتی که با اون کل دنیا داره اداره میشه همه ریشه دینی داره

• Like 2
لینک به دیدگاه
محمد این همه کشتاری که صهیونیسم داره میکنه به نظرت به خاطر یه تیکه زمین تو فلسطینه این همه هزینه این همه جنگ و خون ریزی به نظرت برای یه سرزمین کوچیکه برای چپاولشه ؟؟؟ نه غیر منطقیه اونا بخوان همین الان نصف اروپارو میخرن با این پولی که دارن اقیانوس رو میتونستن بپوشونن برای خودشون کشور بزنن نه برادر من جنگ اسرئیل و فلسطین نیست جنگ یهود و اسلامه این همه سرمایه گزاری برای فرقه فراماسونری این همه تبلیغات هالیودی برای بزرگ نشون دادن یهود اینا همه برای رسیدن به یه هدفه سرزمین موعود حکومتی که با اون کل دنیا داره اداره میشه همه ریشه دینی داره

من محمد نیستم جاسمشونم :ws28:

بعد میام جوابت رو میدم یاس :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...