Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ چرا فکر میکنی واسه کنترل جمعیته این کار؟!!!:icon_pf (34): حالا خودتو بزار جای شوهر اون زنی که با یه مردبوده چیکار میکردی؟!! دین وسیله ایست برای کنترل و دیگر هیچ اگر وعده بهشت و جهنم نبود الان وضعیت ما این نبود قبول من خودمو میزارم جای اون مرد میفهمم زنم بهم خیانت کرده میره 1000 نفر جمع میکنم هیاهو راه میندازم که آره این خیانت کرده؟؟؟ این میشه غیرت من؟؟؟؟ بعد بیام به خاطر یه حس غریزی یا اصلا حیوانیش خودم یه حرکت بدتر انجام بدم با سنگ بکوبم تو ملاجش ؟؟؟؟؟ حالا تو خودت رو بزار جای یه زنی که هیچ حسی به شوهرش نداره و به زور با یه آدمی که ازش متنفر دادنش این تو چه قانون و حکم ودینی و عقلی میگنجه که اون باید وفا دار بمونه؟؟؟نمونه جزاش خوردن آجره!!! حالا تو کشور ما خیلی کمه کاشکی یه نگاه تو سرچات به کشور همسایه افغانستانم بندازی اوج وحشیگری رو اونجا میبینی 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ سفر بشر به کره ماه رو قبول ندارمسنگسار رو میگم رفیق..با عرض معذرت حتی حیوون هم این کار رو انجام نمیده.. به هرحال پیشنهاد دادم که این موضوع رو بیخیال شین.. آره ولی اگه تو کره ماه این حکم بخواد اجرا شه جالب میشه سنگ و پرت میکنی میره هوا...از ون ور حکم ولی امر رو زمین میمونه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دین وسیله ایست برای کنترل و دیگر هیچ اگر وعده بهشت و جهنم نبود الان وضعیت ما این نبودقبول من خودمو میزارم جای اون مرد میفهمم زنم بهم خیانت کرده میره 1000 نفر جمع میکنم هیاهو راه میندازم که آره این خیانت کرده؟؟؟ این میشه غیرت من؟؟؟؟ بعد بیام به خاطر یه حس غریزی یا اصلا حیوانیش خودم یه حرکت بدتر انجام بدم با سنگ بکوبم تو ملاجش ؟؟؟؟؟ حالا تو خودت رو بزار جای یه زنی که هیچ حسی به شوهرش نداره و به زور با یه آدمی که ازش متنفر دادنش این تو چه قانون و حکم ودینی و عقلی میگنجه که اون باید وفا دار بمونه؟؟؟نمونه جزاش خوردن آجره!!! حالا تو کشور ما خیلی کمه کاشکی یه نگاه تو سرچات به کشور همسایه افغانستانم بندازی اوج وحشیگری رو اونجا میبینی اونا فرهنگ غنی ندارن ما ایرانی هستیم با اونا فرق داریم ولی اسلام راه حل طلاق رو پیش رویه ما گذاشته غیر از اینه؟!! من حتی اگه به شوهرم کاملا بی تفاوت باشم حیاء و شرف زن بودنم بهم این اجازه رو نمیده که با یه مرده دیگه باشم و بهش محبت کنمو..... خلاصه کارایی که واسه شوهرم نکردم واسه یه مرده دیگه بکنم این قضیه حتی تو مخیله ام هم نمیگنجه !!!! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ انقد بدم میاد از این مقایسههایه تخیلی!!!!!! قتل پدر یکی با ساطور با به قول شما زنا چه ربطییییییی به هم دارن؟!!!!!!! صندلی برق دار با سنگسار چه ربطی داره؟؟؟!!!!!!!! به نظر شما سرعته زیاد چه ربطی به رابطه مادر یکی با پدر یکی! داره؟ اصلا مگه فقط مادر یکی میتونه با پدر یکی رابطه داشته باشه؟!!!!!! بله برای هر جرم! مجازات تعیین میکنن! ولی این وسط کی کیو کشته؟؟؟؟!! یا جرمه دیگه ای؟!! یا اگرم بخوایم هر جور شده زنارو جرم کنیم در این حده مجازاتش؟؟!!!! پدر یکی یا اصلا پسره یکی با مادره یکی ارتباط داشته باشه به ما چه؟!! این قطعاً به اون خانواده ربط داره! و مسلما کاره غیره قابل بخشش و پستیه! البته شایدم یکی ببخشه! سنگسار اره ایراد داره! باید بی رحمو بی منطق و... کلماتی که نگم بهتره باشی که این حکم برات معنی بده!!!!! قابل تحمل باشه!!!! صندلی برق دار که از نظر من مجازاته درستی نیست! ولی نمیدونم چه ربطی داش باز!!!!!!!!!!!!!!!!! کدوم مقایسه تخیلی؟؟؟ نگفتم که ربط دارن فقط برای تفهیم جرم و مجازات این مثال رو زدم و از این باب بود مدعیان حقوق بشر دائم اینو تکرار میکنن که اعدام برای قتل عمد ناعادلانه هست و ما دایم داریم با اونا تکرار میکنیم بدون اینکه حتی در مورد فکر کنن به نظر شما عادلانه هست یا نه؟؟این مثال زدم که هر کس از ما خودش رو بذاره جای خانواده مقتول بازم همینطور فکر میکنه؟؟؟مقایسه نکردم فقط میگم هر چی که بقیه میگن که درست نیست... صندلی برقدار هم از این جهت گفتم که همه گیر دادن به بد بودن سنگسار چرا تاحالا کسی به صندلی برقدار گیر نداده و نگفته که خیلی مجازات بیرحمانه ایه... مثال سرعت زیاد هم از لحاظ بود که به فرض مجازات یه جرم ناعادلانه است شما چرا باید یه همچین جرمی رو مرتکب بشی که دنبال بد بودن یا خوب بودن اون باشی گفتم تو نگاه اول 5 میلیون جریمه خیلی زیاد برای همچین جرمی اما شما چرا باید سرعت زیاد بری الان به من بگن که سرعت بالا 5 سال زندان داره این معلومه که ناعادلانه هست اما برام فرق نداره چون میگم من باید چرا یه همچین خطا و جرمی بکنم ... در اجرا حکم سنگسار یکی از بندهاش اینه که زناکاران باید متاهل باشن پس تقریبا و اکثر متاهیلین پدر و مادر هستن..زنای 2 فرد مجرد که حکمش سنگسار نیست ... اولا که به ما خیلی ربط داره به نظر شما رکن اصلی یه جامعه خانواده نیست؟اگه بنیان یه خانواده از بین بره به یه جامعه آسیب نمیرسونه؟؟مگه ما تو جامعه نیستیم؟براتون مهم نیست که مردم جامعه ی شما آسیب کمتری ببینن؟؟ خوب با گسترش این فحشا این اتفاق که نابودی خانواده و به تبع اون نابودی جامعه باشه رخ نمیده؟؟ به فرض میگیم براتون اصلا اینا مهم نیست حکومت ما اسلامیه و تا این حکومت هست همینا هست یا شما باید حکومت رو عوض کنی یا خودتون باید از اینجا بری... اصلا ربطی به بی رحمی نداره دقیقا مثه این میمونه که یه ویروسی اومده تو بدنتون زده یه جای بدنتون رو نابود کرده به نظر شما این بی رحمیه که برای زنده موندتون این عضو فاسد بدنتون رو از بدنتون خارج کنین؟مثه کسایی پاها دستا و خیلی از اعضاشون رو قطع میکنن تا زنده بمونن ویروس رو میکشن تا بدن سالم بمونه و البته این فحشا یکی از این ویروسهاست در کشور ما انواع ویروس وجود داره که بدبختانه اصلا باهاش کاری ندارن و جامعه داره همینطور سقوط میکنه... من با کاریکاتوری بودن مجازاتها مخالفم ... در آخر بگم پست دادن من تو این تاپیک به این خاطر بود که نمیتونم تکرار چیزایی هم کم ارزشه هم بی خودی سرزبوناست تحمل کنم آخه ما اگه مشکلات خودمون و جامعه مون رو اولویت بندی کنیم سنگسار چندمیه؟؟؟به نظرم شاید 1000 امی باشه ...به نظرم ما داریم درگیر یه چیزای بیهوده میشیم بعدا میفهمیم چندان فایده ای نداشت 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اونا فرهنگ غنی ندارن ما ایرانی هستیم با اونا فرق داریم ولی اسلام راه حل طلاق رو پیش رویه ما گذاشته غیر از اینه؟!! من حتی اگه به شوهرم کاملا بی تفاوت باشم حیاء و شرف زن بودنم بهم این اجازه رو نمیده که با یه مرده دیگه باشم و بهش محبت کنمو..... خلاصه کارایی که واسه شوهرم نکردم واسه یه مرده دیگه بکنم این قضیه حتی تو مخیله ام هم نمیگنجه !!!! باریکلا پس قبول داری سنگسار وحشی گریه قبول کردی جزای خیانت طلاقه نه سنگ آفرین به عقیده و باورت دوست عزیز من به شخصه احترام زیادی برای این گونه افراد قائلم ایشالا که این حکم کذایی هم با برچیده شدن بعضی ریشه کن میشه و هیچ جای دنیا شاهد این وحشیگری نباشیم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ باریکلا پس قبول داری سنگسار وحشی گریه قبول کردی جزای خیانت طلاقه نه سنگآفرین به عقیده و باورت دوست عزیز من به شخصه احترام زیادی برای این گونه افراد قائلم ایشالا که این حکم کذایی هم با برچیده شدن بعضی ریشه کن میشه و هیچ جای دنیا شاهد این وحشیگری نباشیم وحشیانه که نه ولی به نظر غیر منطقی میاد اونم نمیشه گفت درسته یا نه و حق با کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ کدوم مقایسه تخیلی؟؟؟ نگفتم که ربط دارن فقط برای تفهیم جرم و مجازات این مثال رو زدم و از این باب بود مدعیان حقوق بشر دائم اینو تکرار میکنن که اعدام برای قتل عمد ناعادلانه هست و ما دایم داریم با اونا تکرار میکنیم بدون اینکه حتی در مورد فکر کنن به نظر شما عادلانه هست یا نه؟؟این مثال زدم که هر کس از ما خودش رو بذاره جای خانواده مقتول بازم همینطور فکر میکنه؟؟؟مقایسه نکردم فقط میگم هر چی که بقیه میگن که درست نیست... صندلی برقدار هم از این جهت گفتم که همه گیر دادن به بد بودن سنگسار چرا تاحالا کسی به صندلی برقدار گیر نداده و نگفته که خیلی مجازات بیرحمانه ایه... مثال سرعت زیاد هم از لحاظ بود که به فرض مجازات یه جرم ناعادلانه است شما چرا باید یه همچین جرمی رو مرتکب بشی که دنبال بد بودن یا خوب بودن اون باشی گفتم تو نگاه اول 5 میلیون جریمه خیلی زیاد برای همچین جرمی اما شما چرا باید سرعت زیاد بری الان به من بگن که سرعت بالا 5 سال زندان داره این معلومه که ناعادلانه هست اما برام فرق نداره چون میگم من باید چرا یه همچین خطا و جرمی بکنم ... در اجرا حکم سنگسار یکی از بندهاش اینه که زناکاران باید متاهل باشن پس تقریبا و اکثر متاهیلین پدر و مادر هستن..زنای 2 فرد مجرد که حکمش سنگسار نیست ... اولا که به ما خیلی ربط داره به نظر شما رکن اصلی یه جامعه خانواده نیست؟اگه بنیان یه خانواده از بین بره به یه جامعه آسیب نمیرسونه؟؟مگه ما تو جامعه نیستیم؟براتون مهم نیست که مردم جامعه ی شما آسیب کمتری ببینن؟؟ خوب با گسترش این فحشا این اتفاق که نابودی خانواده و به تبع اون نابودی جامعه باشه رخ نمیده؟؟ به فرض میگیم براتون اصلا اینا مهم نیست حکومت ما اسلامیه و تا این حکومت هست همینا هست یا شما باید حکومت رو عوض کنی یا خودتون باید از اینجا بری... اصلا ربطی به بی رحمی نداره دقیقا مثه این میمونه که یه ویروسی اومده تو بدنتون زده یه جای بدنتون رو نابود کرده به نظر شما این بی رحمیه که برای زنده موندتون این عضو فاسد بدنتون رو از بدنتون خارج کنین؟مثه کسایی پاها دستا و خیلی از اعضاشون رو قطع میکنن تا زنده بمونن ویروس رو میکشن تا بدن سالم بمونه و البته این فحشا یکی از این ویروسهاست در کشور ما انواع ویروس وجود داره که بدبختانه اصلا باهاش کاری ندارن و جامعه داره همینطور سقوط میکنه... من با کاریکاتوری بودن مجازاتها مخالفم ... در آخر بگم پست دادن من تو این تاپیک به این خاطر بود که نمیتونم تکرار چیزایی هم کم ارزشه هم بی خودی سرزبوناست تحمل کنم آخه ما اگه مشکلات خودمون و جامعه مون رو اولویت بندی کنیم سنگسار چندمیه؟؟؟به نظرم شاید 1000 امی باشه ...به نظرم ما داریم درگیر یه چیزای بیهوده میشیم بعدا میفهمیم چندان فایده ای نداشت برای تفهیم جرم و مجازات چیو با چی مقایسه کردی؟!!!!!!! اینکه چرا یکی یه جرمی رو انجام میده باز چه ربطی داشت آخه؟؟؟؟؟؟!!!!!!! حالا به هر دلیلی! این حکم مورد بحثه! نه چرایی انجام جرم! اون خودش یه بحث جداست! ما داریم تکرار میکنیم؟ ما کیا هستن؟! افکارتون پراکندست! موضوع بحث حکم سنگساره! لابد اونی که تکرار میکنه اعدام ناعادلانست بش فکر کرده! فقط شما که فکر نمیکنی! هرچی که بقیه میگن؟ بقیه کین؟! کی گفته تا حالا کسی به صندلی برقدار گیر نداده و نگفته بده؟!! ولی مطمئناً از سنگسار بی رحمانه تر نیس! قانونی که اینجا اجرا میشه! میشه دغدغه مردم اینجا! این عمل در هر صورت ممکنه اتفاق بیفته و مجازاتی براش هست! نمیشه ندیدش گرفت که!!!!!!!!!!!!!! بحث خانواده و جامعه نیست! بحث این حکمه! اون بحثش باز جداست! حالا بگیریم مادر یکیو سنگسار کنیم بنیاد خانواده حفظ میشه؟!!!!!!! باز مقایسه تخیلی!!! آقای محترم! ویروس ویروسه! زنا زنا! دو چیز جدا از هم کاملا بیربط به هم!!! کشتن دوتا انسان که پدر مادر هم هستن اونم به این شکل فجیع به سلامت جامعه کمک نمیکنه!!! اگر قراره به سلامت جامعه فکر بشه باید دید چرا خیانت؟ چرا فحشا! چی شده که به اینجا رسیده.... کشتو کشتار دردی رو دوا نمیکنه جامعه رو وحشی و نا آروم هم میکنه... یتیم و بی آبرو کردن یه خانواده خودش صد برابر آسیب به جامعه میزنه! 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ برای تفهیم جرم و مجازات چیو با چی مقایسه کردی؟!!!!!!! اینکه چرا یکی یه جرمی رو انجام میده باز چه ربطی داشت آخه؟؟؟؟؟؟!!!!!!! حالا به هر دلیلی! این حکم مورد بحثه! نه چرایی انجام جرم! اون خودش یه بحث جداست! ما داریم تکرار میکنیم؟ ما کیا هستن؟! افکاترون پراکندست! موضوع بحث حکم سنگساره! لابد اونی که تکرار میکنه اعدام ناعادلانست بش فکر کرده! فقط شما که فکر نمیکنی! هرچی که بقیه میگن؟ بقیه کین؟! کی گفته تا حالا کسی به صندلی برقدار گیر نداده و نگفته بده؟!! ولی مطمئناً از سنگسار بی رحمانه تر نیس! قانونی که اینجا اجرا میشه! میشه دغدغه مردم اینجا! این عمل در هر صورت ممکنه اتفاق بیفته و مجازاتی براش هست! نمیشه ندیدش گرفت که!!!!!!!!!!!!!! بحث خانواده و جامعه نیست! بحث این حکمه! اون بحثش باز جداست! حالا بگیریم مادر یکیو سنگسار کنیم بنیاد خانواده حفظ میشه؟!!!!!!! باز مقایسه تخیلی!!! آقای محترم! ویروس ویروسه! زنا زنا! دو چیز جدا از هم کاملا بیربط به هم!!! کشتن دوتا انسان که پدر مادر هم هستن اونم به این شکل فجیع به سلامت جامعه کمک نمیکنه!!! اگر قراره به سلامت جامعه فکر بشه باید دید چرا خیانت؟ چرا فحشا! چی شده که به اینجا رسیده.... کشتو کشتار دردی رو دوا نمیکنه جامعه رو وحشی و نا آروم هم میکنه... یتیم و بی آبرو کردن یه خانواده خودش صد برابر آسیب به جامعه میزنه! نمیدونم من بد بیان میکنم یا شما بد متوجه میشین؟؟؟؟بیخیال احساس میکنم ما حرفهای همو نمیفهمیم و بحثمون انتها نداره... 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ برای تفهیم جرم و مجازات چیو با چی مقایسه کردی؟!!!!!!! اینکه چرا یکی یه جرمی رو انجام میده باز چه ربطی داشت آخه؟؟؟؟؟؟!!!!!!! حالا به هر دلیلی! این حکم مورد بحثه! نه چرایی انجام جرم! اون خودش یه بحث جداست! ما داریم تکرار میکنیم؟ ما کیا هستن؟! افکاترون پراکندست! موضوع بحث حکم سنگساره! لابد اونی که تکرار میکنه اعدام ناعادلانست بش فکر کرده! فقط شما که فکر نمیکنی! هرچی که بقیه میگن؟ بقیه کین؟! کی گفته تا حالا کسی به صندلی برقدار گیر نداده و نگفته بده؟!! ولی مطمئناً از سنگسار بی رحمانه تر نیس! قانونی که اینجا اجرا میشه! میشه دغدغه مردم اینجا! این عمل در هر صورت ممکنه اتفاق بیفته و مجازاتی براش هست! نمیشه ندیدش گرفت که!!!!!!!!!!!!!! بحث خانواده و جامعه نیست! بحث این حکمه! اون بحثش باز جداست! حالا بگیریم مادر یکیو سنگسار کنیم بنیاد خانواده حفظ میشه؟!!!!!!! باز مقایسه تخیلی!!! آقای محترم! ویروس ویروسه! زنا زنا! دو چیز جدا از هم کاملا بیربط به هم!!! کشتن دوتا انسان که پدر مادر هم هستن اونم به این شکل فجیع به سلامت جامعه کمک نمیکنه!!! اگر قراره به سلامت جامعه فکر بشه باید دید چرا خیانت؟ چرا فحشا! چی شده که به اینجا رسیده.... کشتو کشتار دردی رو دوا نمیکنه جامعه رو وحشی و نا آروم هم میکنه... یتیم و بی آبرو کردن یه خانواده خودش صد برابر آسیب به جامعه میزنه! نمیدونم من بد بیان میکنم یا شما بد متوجه میشین؟؟؟؟بیخیال احساس میکنم ما حرفهای همو نمیفهمیم و بحثمون انتها نداره... دوست عزیز حتما شما داری بد بیان میکنی چون موضعت رو دقیق بیان نمیکنی... شما از حکم سنگسار دفاع میکنی و اگر شرایطش پیش بیاد میری سنگ بزنی؟؟؟؟؟ نگار تمام بحثایی که شما عنوان کردی به خوبی جواب داد ولازم به جواب بنده نیست اگرم حست بهت میگه که یه چیز اشتباه شده خوبه با توضیح حل بشه 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ نمیدونم من بد بیان میکنم یا شما بد متوجه میشین؟؟؟؟بیخیال احساس میکنم ما حرفهای همو نمیفهمیم و بحثمون انتها نداره... نه مسئله اینجاست من خوب بیان میکنم شما هم خوب متوجه میشین ;) بحث که انتها نداره.... ولی حرفا به اندازه کافی زده شد:) مرسی 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ وحشیانه که نه ولی به نظر غیر منطقی میاد اونم نمیشه گفت درسته یا نه و حق با کیه؟ جدی وحشیانه نی به نظرت این حرکت! 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ قربون این خدا برم که دقیقا ما میدونیم چی میخواد و چی نمیخواد. :aghosh:عزیزه دله، حکم میده ولی اجازه اجراش رو نمیده. :boos: مسلما مرد بالغ میره سراغ این کارها، دو نفر که سهله، جدیدا دسته جمعی هستند. حالا اینکه عاقل هم هستند،نمیدونم. شاید خدا حکم نداده پیامبر برای اینکه قبح کار رو نشون بده اینجور بیان کرده و مردم هم اونو قانون کردن:ws3::ws3: مثل خیلی مثالهای دیگه که برای نشون دادن قبح کار زده میشه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ شاید خدا حکم نداده پیامبر برای اینکه قبح کار رو نشون بده اینجور بیان کرده و مردم هم اونو قانون کردن مثل خیلی مثالهای دیگه که برای نشون دادن قبح کار زده میشه از کجا بفهمیم خدا حکم داده یا نداده؟ این خانه از پای بست ویران است.......... :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ از کجا بفهمیم خدا حکم داده یا نداده؟ این خانه از پای بست ویران است.......... :icon_razz: فک میکنم باید یکم در این بازه ها از عقلت کمک بگیری 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ از کجا بفهمیم خدا حکم داده یا نداده؟ این خانه از پای بست ویران است.......... :icon_razz: فک میکنم باید یکم در این بازه ها از عقلت کمک بگیری 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ فک میکنم باید یکم در این بازه ها از عقلت کمک بگیری جواب عقل در برابر چنین احکامی میدونی چیه؟ همون امضای من : غلام همت آنم که زیر چرخ کبود....... ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است. 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ هر چه ملت شیعه گندش را بیشتر بالا بیاورد بهتر است. لااقل بگذارید ما را آنطوری که هستیم بشناسند صادق هدایت 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ جدی وحشیانه نی به نظرت این حرکت! استفاده ار کلمه وحشیانه اشتباهه...... از نظر من غیرمنطقی بهتره چون با منطق ما سازگار نیست از کلمه وحشیانه استفاده میشه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ [ هر چه ملت شیعه گندش را بیشتر بالا بیاورد بهتر است. لااقل بگذارید ما را آنطوری که هستیم بشناسند چرااینجوری فکر میکنید؟!!!!!! دین اسلام زیبایی های داره که باعث میشه سالیانه هزاران نفر تو کشورهایی که فساد توی اون بیداد میکنه به این دین گرایش پیدا کنند پس این حرف بی انصافیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده