رفتن به مطلب

سنــــگســــــــــار قصـــاصی که در قـــــرآن خدا هم نیــــست __+18 _ "خدایا نه از آهنم نه از سنگ"

ارسال های توصیه شده

من با شما یک بار دیگه یه پست دیگه بحث کردم که استارتر پست رو جابجا کرد .

این پست مطلبش سیاسی نیست که بخوام با شما بحث کنم . میترسم دوباره استاتر محترم پست رو جابجا کنه یا ببنده .

اولا حکومت مال مردمه و آخونها هم بخشی از مردمن ( نمی خوای بگی که آخوندا از مکزیک اومدن . اگه اینو بگی که با اونا هم ولایتی میشی .)

اگه توی بعضی بخشها اشکال داره چرا به همه مملکت سرایت میدی.

مثلا توی همه اون کشورای به اصطلاح شما پیشرفته دیگه شایسته سالاریه.

مگه مدرک دکترای وزیر جنگ اون کشور اروپایی تون قلابی از ککار در نیومد . یا از نامه کلینتون یازده تا غلط املایی نگرفتن . یا نکنه اوباما قبلا کارشناس خاور میانه بوده که رئیس جمهورش کردن. یا همه کشورها همه پستهاشون کارشناس خودشو داره

هی داری این جامعه جهانی پیشرفتتو به رخ دیگران میکشی .

پس این آمارهای قتل و جنایت وفساد که در موردشون میدن چیه ؟

اگه مکزیکی نیستی و ایرانی هستی . به ایرانی بودن خودت افتخار کن و تو هم یکی از اون هفاد میلیون باش .

نکنه هیچ کدوم از این هفتاد میلیون دلشون برای کشورشون نمیسوزه و فقط تو و آمریکا دلسوز این مملکتین.:w00::w00::w00:

اروپایی مون؟ آهان یادم رفته بود هرکسی به حکومت نایب امام زمان ایراد بگیره عامل اسرائیل و آمریکا و استکبار جهانیه!!!

کلینتون نبود براون بود

یعنی چی حکومت مال مردمه و آخوند های جزئی از مردمن؟ مگه مخالفان جزئی از مردم نیستن که الان بی دلیل زندانین؟؟ خوب بی سواد ها هم جزئی از مردمن چرا حکومت رو نمیدن دست اونا؟ کسی که رشته تخصصیش فقه هست چطور با کدوم اطلاعات توی همه امور داره دخالت میکنه؟ پیغمبره خدا تو چیزی که تخصص نداشت دخالت نمی کرد.

توی بعضی بخش ها اشکال داره؟؟ توی کدوم بخش اشکال نداره؟؟؟ ملت همه بیکار همه ناراضی همه فقیر همه شاکی همه اعصابشون خورد زندگیه همه بی هدف کوچکترین لذتی از زندگی نمیبرن و فقط به خاطر این که حکومت خودشو مقدس معرفی میکنه عده ای آدم ساده دارن ازش حمایت میکنن ، هیتلر هم خودشو مقدس معرفی میکرد

شما چرا تا ایرادی ازتون گرفته میشه میگین تو فلان کشور اروپایی هم بوده 1 مورد؟ چرا نکته های خوب اروپایی هارو نمیبینین؟ این که یک وزیر تو یک کشوری مدرکش تقلبی بوده این مجوز رو به شما میده که چندین وزیر و مدیر عاملتون بی سواد باشن؟ اینکه انگلیس دانشجوهاش رو زد به شما مجوز میده ملتتونو مثل سگ انقدر بزنید که عو عو بکنن؟ (با عرض معذرت از ملت)

کدوم آمار جنایت؟ کجا؟ سوئد؟ فنلاند؟ سویس؟ آلمان؟ هلند؟ کجا آمار جنایت بالاست؟ کجا تجاوز بیشتره تو کشور های متحجر مسلمان یا کشور های متمدن؟

مشکل شما اینه که این حکومت دجال و ظالم رو مقدس میدونین ، تقصیر شمام نیست کسی که دیدش فقط به 20.30 محدوده نمیشه انتظار بیشتری ازش داشت.

کدوم 70 میلیون همونی که 50 میلیونش 22 بهمن بیرون بودن؟ :ws28:

با عرض معذرت از مدیران:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 179
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مشکل اصلی شما اینه که دین رو خرافات میدونین .:icon_pf (34): یعنی تقابل علم ومسیحیت .

نه تقابل دین و علم.

اسلام حقیقی می گوید :

نانت را خودت بخور، حرفت را هم خودت بزن و من فقط برای اینم که تو به این حق برسد

اسلام دروغین می گوید :

تو نانت را بیاور به ما بده و ما قسمتی از آن را جلوی تو می اندازیم ( قسمتیش هم جلوی فلسطین و ونزوئلا و لبنان و ارمنستان و ... یکمیشم صرف باج دادن به چین و روسیه میکنیم ؛ بقیشم گم میشه )، و حرف بزن، امّا آن حرفی را که ما می گوییم.

لینک به دیدگاه
نکته اینه که اسلام نمیخواد آدم کشی راه بندازه منظورش اینه که کسی رغبت به سوی این عمل اونهم در ملا ء عام نکنه . وگرنه اینهمه شرط و شروط نمی گذاشت.

درضمن اگه کسی مرتکب شد باید توبه کنه یعنی مسئلی یک گناه فردی میشه.

تازه اگر در جلو چشم دیگران ( کمتر از چهارنفر) هم انجام دا د دیگران حق ندارند آبروی او را بریزند واگر چنان کنند خودشون باید شلاق بخورن .

اگه به فرض چهار نفر دیدن . باید هر چهارتا توی یک مجلس حاضر بشن و شهادت بدن واگه سه نفر شهادت دادن و یک نفر بعدا اومد شهادت داد اون سه نفر واون یک نفر شلاق می خورن .

اون چهار نفر هم باید عادل باشن یعنی اهل گناه کردن و دروغ گفتن نباشند. و اگه عدالت یکیشون اشکال داشته باشه هر چهار نفر شلاق می خورن.

به فرض که چهار نفر هم عادل در یک مجلس حاضر بشن که بخوان شهادت بدن . اگه زن یا مرد مجرم قبل از ادای شهادت شهود توبه کنه و اضهار پشیمانی بکنه . حکم ازش برداشته میشه .

و .................

اسلام بیشتر در این مورد که آبروی مردم در خطره به شهود و اثبات جرم سخت گرفته تا به مجرم.

اگه بگیم با این توصیف که هیچکی سنگسار نمیشه واگه اقرار بود اینهمه سخت بگیره چرا پس گذاشتن .

باید بگیم که هر قانونی که اجرا نشه دیگه قانون نیست . قانون باید ضمانت اجرا داشته باشه وتمام احتمالات رو درنظر بگیره. شاید یک مورد هم پیش بیاد.

در ضمن مگه چند مورد سنگسار نسبت به سایر جرمها پیش اومده ؟ آمارش خیلی پایینه. که نشون میده این قانون تاثیر گذار بوده.

واقعا فکر میکنید تاثیر گذار بوده؟؟؟!!!

همین چند وقت پیش بود که طبق آماری که نهاد های برخواسته از همین سیستم دادن ، بی بندوباری جنسی بین متاهل ها بیشتر از مجرد ها بود!!!

حالا کجا تاثیر گذاشته رو نمیدونم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
واقعا فکر میکنید تاثیر گذار بوده؟؟؟!!!

همین چند وقت پیش بود که طبق آماری که نهاد های برخواسته از همین سیستم دادن ، بی بندوباری جنسی بین متاهل ها بیشتر از مجرد ها بود!!!

حالا کجا تاثیر گذاشته رو نمیدونم...

اینکه این آمار رو از کجا می گید نمی دونم ولی برفرض که درست باشه . در مورد مطلب من نبود . :ws52:

آمار اجرای حکم سنگسار بیشتره؟ یا اعدام به خاطر قصاص نفس ؟ یا زندان به خاطر دزدی ؟ یا حد شلاق برای زنا؟ یاموارد دیگر ...

اگه خوب به قوانین سنگسار توجه کنیم . بازدارندگی از زنا نمیکنه بلکه بازدارندگیش در علنی شدنشه.

وگرنه طبق همون آمارهایی که می گید ( بدون آمار هم مشخصه) زنا خیلی میشه ( من راضی ، تو راضی ، گور بابای نا راضی ) و لی چند درصد اونها علنی جلو چشم مردم میشه؟؟؟

منظورم اینه که اگه در یک مجازات خشونت قرار داده میشه تاثیرش بیشتره ( برخی علمای حقوق هم همین رو میگن) برخی هم مخالفن و نظر دیگه ای دارن .

قبلا هم گفتم : در مورد اینکه تا چه حد یک مجازات میتونه پیشگیری کننده باشه علمای حقوق نظراتشون مختلفه برخی زندان - برخی جریمه مالی و برخی مجازاتهای جسمی رو ترجیح میدهند. ( شماهم میتونید در مورد هریک از این مجازات ها نظر بدید که کدومش میتونه تاثیر گذار تر باشه ... که به نظرم استارتر محترم از سوالش همچین منظوری رو داشته )

من هم نمی خوام از نظرم چون اسلام گفته دفاع کنم . کاریهم به آیات و روایات ندارم فقط با توجه به یافته های خودم این قانون رو بهتر میپسندم .:ws2:

لینک به دیدگاه
اسلام حقیقی می گوید :

نانت را خودت بخور، حرفت را هم خودت بزن و من فقط برای اینم که تو به این حق برسد

اسلام دروغین می گوید :

تو نانت را بیاور به ما بده و ما قسمتی از آن را جلوی تو می اندازیم ( قسمتیش هم جلوی فلسطین و ونزوئلا و لبنان و ارمنستان و ... یکمیشم صرف باج دادن به چین و روسیه میکنیم ؛ بقیشم گم میشه )، و حرف بزن، امّا آن حرفی را که ما می گوییم.

اسلام شناس محترم :

این مطلب که گفتید آیه بود یا روایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
اروپایی مون؟ آهان یادم رفته بود هرکسی به حکومت نایب امام زمان ایراد بگیره عامل اسرائیل و آمریکا و استکبار جهانیه!!!

کلینتون نبود براون بود

یعنی چی حکومت مال مردمه و آخوند های جزئی از مردمن؟ مگه مخالفان جزئی از مردم نیستن که الان بی دلیل زندانین؟؟ خوب بی سواد ها هم جزئی از مردمن چرا حکومت رو نمیدن دست اونا؟ کسی که رشته تخصصیش فقه هست چطور با کدوم اطلاعات توی همه امور داره دخالت میکنه؟ پیغمبره خدا تو چیزی که تخصص نداشت دخالت نمی کرد.

توی بعضی بخش ها اشکال داره؟؟ توی کدوم بخش اشکال نداره؟؟؟ ملت همه بیکار همه ناراضی همه فقیر همه شاکی همه اعصابشون خورد زندگیه همه بی هدف کوچکترین لذتی از زندگی نمیبرن و فقط به خاطر این که حکومت خودشو مقدس معرفی میکنه عده ای آدم ساده دارن ازش حمایت میکنن ، هیتلر هم خودشو مقدس معرفی میکرد

شما چرا تا ایرادی ازتون گرفته میشه میگین تو فلان کشور اروپایی هم بوده 1 مورد؟ چرا نکته های خوب اروپایی هارو نمیبینین؟ این که یک وزیر تو یک کشوری مدرکش تقلبی بوده این مجوز رو به شما میده که چندین وزیر و مدیر عاملتون بی سواد باشن؟ اینکه انگلیس دانشجوهاش رو زد به شما مجوز میده ملتتونو مثل سگ انقدر بزنید که عو عو بکنن؟ (با عرض معذرت از ملت)

کدوم آمار جنایت؟ کجا؟ سوئد؟ فنلاند؟ سویس؟ آلمان؟ هلند؟ کجا آمار جنایت بالاست؟ کجا تجاوز بیشتره تو کشور های متحجر مسلمان یا کشور های متمدن؟

مشکل شما اینه که این حکومت دجال و ظالم رو مقدس میدونین ، تقصیر شمام نیست کسی که دیدش فقط به 20.30 محدوده نمیشه انتظار بیشتری ازش داشت.

کدوم 70 میلیون همونی که 50 میلیونش 22 بهمن بیرون بودن؟ :ws28:

با عرض معذرت از مدیران:icon_gol:

ببین این شمایید که هرجا کم میاری میزنی تو سیاست . سیاست هم که پدر مادر نداره . :167:

شما عادت دارید که به همه ملت توهین کنید . چه میشه کرد . شاید فرهنگتون اینجوریه .:ws46:

من کار به حکومت و موافقین ومخالفینش ندارم من داشتم حقوقی بحث می کردم نمیدونم چی شد که کم اوردی بحث و عوض کردی . :w00:

درضمن این شمایید که دم از کشورهای پیشرفته می زنید . خوب یکی از اون مدینه فاضله ها که میگید معرفی کنید ماهم بریم تابعیت بگیریم .:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین این شمایید که هرجا کم میاری میزنی تو سیاست . سیاست هم که پدر مادر نداره . :167:

شما عادت دارید که به همه ملت توهین کنید . چه میشه کرد . شاید فرهنگتون اینجوریه .:ws46:

من کار به حکومت و موافقین ومخالفینش ندارم من داشتم حقوقی بحث می کردم نمیدونم چی شد که کم اوردی بحث و عوض کردی . :w00:

درضمن این شمایید که دم از کشورهای پیشرفته می زنید . خوب یکی از اون مدینه فاضله ها که میگید معرفی کنید ماهم بریم تابعیت بگیریم .:ws28:

این مثلا جواب منه ؟ فکر کنم اشتباهی نقل قول کردی چیزی از این پست ربطی به پست من نداره!!!:w16:

به هر حال موفق باشی:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مگه دکتر شریعتی کی اینحرف رو زده قبل از انقلاب یا بعد از انقلاب ؟؟

تازه شریعتی جامعه شناس بود نه اسلام شناس .:ws3:

نمیدونم والله یادم نیست دقیقا چه روز و چه ساعتی گفت! مهمه کِی گفته؟ اصلا خود گفتشو خوندی؟ یکم فکر کردی چی گفته؟ کاش به جای اینکه هر صدایی از هر کسی در میاد 20 جلد کتاب تفسیرش میکنین یکمم گفته های واقعا با ارزش رو هم بخونین

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم والله یادم نیست دقیقا چه روز و چه ساعتی گفت! مهمه کِی گفته؟ اصلا خود گفتشو خوندی؟ یکم فکر کردی چی گفته؟ کاش به جای اینکه هر صدایی از هر کسی در میاد 20 جلد کتاب تفسیرش میکنین یکمم گفته های واقعا با ارزش رو هم بخونین
:icon_pf (34):

ببخشید من تا حالا با خوندن تاپیک هاتون فکر میکردم خدا را قبول ندارید . ولی الان متوجه شدم خدا پرستید. منو حلال کن.:icon_pf (34):

از میکنین و بخونین به نظرم میاد دارید منو به مخالفینتون می چسبونید . :ws46:یه کمی رنگ وبوی سیاسی میده . !!:167: هی من جلو خودمو میگیرم وارد سیاست نشم . هی شما ول کن ماجرا نیستی . بابا به چه زبونی بگم منننننننن سیاست مدار نیستم !!!!!!!!!! رشتم علوم سیاسی نیست !!!!!!! حقوقه !!!!!!!!!!!:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
:icon_pf (34):

ببخشید من تا حالا با خوندن تاپیک هاتون فکر میکردم خدا را قبول ندارید . ولی الان متوجه شدم خدا پرستید. منو حلال کن.:icon_pf (34):

از میکنین و بخونین به نظرم میاد دارید منو به مخالفینتون می چسبونید . :ws46:یه کمی رنگ وبوی سیاسی میده . !!:167: هی من جلو خودمو میگیرم وارد سیاست نشم . هی شما ول کن ماجرا نیستی . بابا به چه زبونی بگم منننننننن سیاست مدار نیستم !!!!!!!!!! رشتم علوم سیاسی نیست !!!!!!! حقوقه !!!!!!!!!!!:icon_pf (34):

قضاوت کردن بر اساس ندانسته ها عادت همون قشریه که به نظرم بهش چسبیدی و من نمیچسبونم

باشه پس بیخی:icon_gol:

لینک به دیدگاه
قضاوت کردن بر اساس ندانسته ها عادت همون قشریه که به نظرم بهش چسبیدی و من نمیچسبونم

باشه پس بیخی:icon_gol:

معلومه که نمی چسبونی. !!!!!

و این هم زود قضاوت کردن نیست ؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

[h=1]آیابه جای «سنگسار» حکم دیگری اجرا می‌شود؟[/h]

کد خبر: ۲۳۷۱۱۷

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۵

جمعي از مراجع عظام تقليد،به استفتاي ايسنا درباره‌ي سنگسار و اينكه «آيا در شرايط كنوني مي‌توان حكم جايگزيني براي مجازات سنگسار درنظر گرفت»، پاسخ دادند. پيش از اين «حجت‌الاسلام موسي قرباني» قائم مقام معاون تنقيح قوانين مجلس شوراي اسلامي و عضو كميسيون حقوقي و قضايي نيز با اعلام حذف مجازات سنگسار از قانون جديد مجازات اسلامي گفته بود كه بر اساس قانون جديد در اين‌ موضوع بايد طبق ماده 223، به فتاواي مشهور فقها و نظرات ولي فقيه مراجعه شود.

به گزارش ايسنا، متن سوال و پاسخ آيات عظام مكارم شيرازي، نوري‌همداني، علوي گرگاني، موسوي اردبيلي، حسيني زنجاني و جعفر سبحاني به اين شرح است:

سوال: با عنايت به اين‌که در حال حاضر اجراي مجازات سنگسار از سوي دشمنان اسلام و قرآن دستاويزي جهت وهن احکام شرعي قرار گرفته، خواهشمند است نظر خود را در خصوص اجراي مجازات رجم در شرايط کنوني بيان فرموده و با توجه به اين‌که اين حد مبناي ظاهري در قرآن ندارد، آيا به نظر حضرتعالي اين مجازات جزء حدود لايتغير الي الابد تلقي مي‌شود يا احتمالا مي‌توان به اقتضاي زمان و مکان جايگزيني براي آن قرار داد؟.

پاسخ آيت‌الله نوري همداني:

در فرض سوال، همانطور كه قبلا هم جواب داده‌ايم حكم الهي تغييرپذير نيست و كيفيت اجراي آن بستگي به نظر حاكم شرع دارد.

پاسخ آيت‌الله العظمي مکارم شيرازي:

ما قبلاً نيز گفته‌ايم که در شرايط فعلي مي‌توان جايگزين کرد.

پاسخ آيت‌الله العظمي جعفر سبحاني:

سوال جنابعالي پيشينه ديرينه دارد و ما در كتاب حدود به طور گسترده از آن سخن گفتيم كه اجمال آن اين است: 1- ثبوت زناي محصنه شرايطي دارد كه غالبا امكان‌پذير نيست يعني چهارنفر با چشم خود ببينند كه مرد بيگانه با زن در آن موضع با هم جمع شده‌اند. 2- راه‌هايي براي تخفيف وجود دارد؛ يكي از آن راه‌ها اين است كه اگر از گودال گريخت، تعقيب آن حرام است. 3- اگر حاكم شرع احساس كرد اجراي حكم به اين شيوه مشكلاتي دارد مي‌تواند به نحو ديگري اجراي حد كند. والله العالم

پاسخ آيت‌الله العظمي علوي گرگاني:

در صورتي که حاکم شرع تشخيص دهد که اجراي اين حکم موجب وهن اسلام و بي‌احترامي به آن است و موجب ضرر به اصل دين است مي‌تواند آن را تغيير دهد اما اصل حکم سنگسار در فقه اسلام ثابت است، حتي اگر به طور صريح در قرآن ذکر نشده باشد و اصل اين حکم تغيير ناپذير است.

پاسخ آيت‌الله موسوي اردبيلي:

مجازات رجم قابل تغيير نيست ولي چنان چه اجراي آن بر خلاف مصالح اسلام و مسلمين باشد فقيه جامع الشرايط مي‌تواند حکم به عدم اجراي آن بدهد.

پاسخ آيت‌الله العظمي حسيني زنجاني:

چنانچه به نظر فقيه جامع الشرايط اجراي حكمي در جامعه به دليل عدم آمادگي فكري عموم مردم موجب سستي در اعتقاد و اصل اسلام مي‌شود، در اين صورت حفظ اسلام اهم است و اجراي حكم بايد تا استحكام عقايد مسكوت بماند. مضافا اينكه قاعده «تدرء الحدود بالشبهات» در مورد اين مساله جاري است، گرچه فقهاء مفاد قاعده را در شبهات موضوعيه گفته‌اند ولي بنا بر تسلم و قبول اين قاعده كه متخذ از عين روايت است شبهه اطلاق داشته و شامل شبهه حكميه نيز مي شود يعني اجراي حكم در شرايطي كه عدالت اجتماعي به طور كامل اجراء نمي‌شود محل شبهه است چون اصل حاكم عدل است كه ما هنوز با آن فاصله زيادي داريم. والله العالم

• Like 2
لینک به دیدگاه

آقا بذار سنگش رو بزنه چیکارش داری. :ws37:

با اینها بحث نکن، دنبال دلیل هم نباش، هرچی گفتن بگو شما درست میگین و حق دارین.

پس از اثبات جرم با همه همون شرایطی که باور دارین، با پاره آجر چنون بزنین توی مغز طرف که چشمش بیوفته توی دهنش، آسمون حال کنه.

ما نه ته پیازیم نه سر پیاز………:icon_razz:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اَی من چقدر بدم میاد از این هم صدایی کورکورانه یکی یه چیزی میگه همه تکرار میکنن مثه روز قدس که شعار داده بودن مرگ بر فلسطین همه بدون توجه گفتن مرگ بر فلسطین...چرا اینقدر گیر دادن به سنگسار؟؟!!!!

برای هر جرم یه مجازات تعیین میکنن ...برای زنا در حالت خاص سنگسار تعیین شد این کجاش ایراد داره؟؟؟...سنگسار ایراد داره؟؟؟یا زنا مشکلی نداره؟؟؟؟صندلی برقدار چی مشکلی نداره؟؟؟؟..به نظر شما چه مجازاتی در قبال این جرم بکنن خوبه؟؟؟اصلا مجازات بکنن؟؟؟به نظر شما اصلا مشکلی نداره پدر یکی با مادر یکی دیگه رابطه داشته؟؟؟

به نظر شما اگه بگن توی یه آزادراه بیشتر از 150 بری 5 میلیون جریمه میکنن اعتراض میکنین؟؟؟؟چرا؟؟؟؟

به نظر شما چرا میگن بیشتر از 150 تا نباید رفت؟؟؟؟

به نظر مدعیان حقوق بشر یکی که پدر اینا رو با ساتور تکه تکه بکنه و فیلمشو رو برای خانواده اش بفرسته باهاش چیکار میکنن؟؟؟؟مدارا؟؟؟میگن اعدام نکنن؟؟؟؟میگن بذار قاتل پدرشون زنده بمونه؟؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
اَی من چقدر بدم میاد از این هم صدایی کورکورانه یکی یه چیزی میگه همه تکرار میکنن مثه روز قدس که شعار داده بودن مرگ بر فلسطین همه بدون توجه گفتن مرگ بر فلسطین...چرا اینقدر گیر دادن به سنگسار؟؟!!!!

برای هر جرم یه مجازات تعیین میکنن ...برای زنا در حالت خاص سنگسار تعیین شد این کجاش ایراد داره؟؟؟...سنگسار ایراد داره؟؟؟یا زنا مشکلی نداره؟؟؟؟صندلی برقدار چی مشکلی نداره؟؟؟؟..به نظر شما چه مجازاتی در قبال این جرم بکنن خوبه؟؟؟اصلا مجازات بکنن؟؟؟به نظر شما اصلا مشکلی نداره پدر یکی با مادر یکی دیگه رابطه داشته؟؟؟

به نظر شما اگه بگن توی یه آزادراه بیشتر از 150 بری 5 میلیون جریمه میکنن اعتراض میکنین؟؟؟؟چرا؟؟؟؟

به نظر شما چرا میگن بیشتر از 150 تا نباید رفت؟؟؟؟

به نظر مدعیان حقوق بشر یکی که پدر اینا رو با ساتور تکه تکه بکنه و فیلمشو رو برای خانواده اش بفرسته باهاش چیکار میکنن؟؟؟؟مدارا؟؟؟میگن اعدام نکنن؟؟؟؟میگن بذار قاتل پدرشون زنده بمونه؟؟؟؟

انقد بدم میاد از این مقایسه‌هایه تخیلی‌!!!!!!

قتل پدر یکی‌ با ساطور با به قول شما زنا چه ربطی‌یییییی به هم دارن؟!!!!!!!

صندل‌ی برق دار با سنگسار چه ربطی‌ داره؟؟؟!!!!!!!!

به نظر شما سرعته زیاد چه ربطی‌ به رابطه مادر یکی‌ با پدر یکی‌! داره؟ اصلا مگه فقط مادر یکی‌ میتونه با پدر یکی‌ رابطه داشته باشه؟!!!!!!

بله برای هر جرم! مجازات تعیین می‌کنن! ولی‌ این وسط کی‌ کیو کشته؟؟؟؟!! یا جرمه دیگه ای؟!! یا اگرم بخوایم هر جور شده زنارو جرم کنیم در این حده مجازاتش؟؟!!!!

پدر یکی‌ یا اصلا پسره یکی‌ با مادره یکی‌ ارتباط داشته باشه به ما چه؟!! این قطعاً به اون خانواده ربط داره! و مسلما کاره غیره قابل بخشش و پستیه! البته شایدم یکی‌ ببخشه!

سنگسار اره ایراد داره! باید بی‌ رحمو بی‌ منطق و... کلماتی‌ که نگم بهتره باشی‌ که این حکم برات معنی بده!!!!! قابل تحمل باشه!!!!

صندل‌ی برق دار که از نظر من مجازاته درستی‌ نیست! ولی‌ نمیدونم چه ربطی‌ داش باز!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
12109311894pceplx.jpg

سلام :icon_gol:

داشتم الان تلویزیون نگاه میکردم یه مستند راجبع سنگسار بود چند وقت پیشم فیلم مضخرف ثــــریا رو دیده بودم اصلا حالم گرفتـــــه شده بـــــــــد

یکم رفتم گوگل سرچ زدم ببینم همچین چیزی تو قرآن هست دیدم نه ولی مثل بقیه حکمها فهمیدم از سنت پیامبر(ص) این قصاص استنبـــاط شده من مسلمونم میتونم خودم رو متقاعد کنم که شاید در زمان حضرت محمد این حکم قابل اجرا بوده کاری به دین ندارم اسلام هیچیش غلط نیست پیامبر معصوم ..کفرم نمیخوام بگم فقط از دید یه انسان یه آدم میخوام بدونم در زمان حال این قانون باید همچنان اجرا شود یا خیــــــر ؟؟؟

اگه اجرا شـــــــه که خدا وکیلی انصافا یه مسئله غیر قابل قبوله واسه من

آخــــــــــه بر این فرض بزاریــــــم که طرف عاقبت خلاف عاقبت خیانت کی دلش میاد یه انسان رو تا آرنـــج بکنه تو خاک و بره با سنگ اینقدر بزنه تا طرف جون بده؟؟؟؟

نمیدونـــــــــم بعضی وقتها فکر میکنم ما انسان ها واسه کنترل جامعه باید دست به چه کارهایی بزنیم...کاشکی انسان نبودیم.......

حکم سنگسار مخصوص کسانی است در حالی زنا کنند که: اولاً متأهل و دارای همسر باشد و ثانیاً به همسر خود دسترسی داشته باشد و می تواند با او آمیزش جنسی داشته باشد. مثلاً در سفر نباشد و یا دارای عذر دیگر که منافات با مسائل زناشویی باشد نداشته باشد. مانند عادت ماهیانه و یا ناشزه بودن همسر یا عنین بودن مرد و...

بعد از حصول این شرائط اگر این مرد یا زن متأهل برخوردار از همسر حلال و بی مانع، به گناه زنا آلوده شوند و در فضایی کاملاً آزاد چهار بار به این عمل خود اقرار کنند یا چهار شاهد عادل عیناً این عمل زنا را با خصوصیاتش ملاحظه و مشاهده کرده باشند و در محضر حاکم شرع گواهی دادند.

.

.

.

.87112961.JPG

:icon_razz:تصاویر زیر تو روحیه تاثیر میزاره اگه حالت مثل من بد میشه نبین خواهشا..:rose:

.

.

.

.

.

.

.

98494.jpg

stoning2006_468x384.jpg

stoning2.jpg

58819186937253295017.jpg

این متن رو هم پیدا کردم صحت و سقمش با نوسندش

الحائط(تفسیر مجمع البیان طبرسی ج 1 ص 27) قال الصادق(ع) :مالم یوافق من الحدیث القرآن فهو زخرف(اصول کافی ج 1) قال الباقر(ع):اذاجائکم عنا حدیث فو جد تم علیه شاهدااوشاهدین من کتاب الله فخذوا والا فقفوا عنده...(وسائل الشیعه ج 18 ص 80)>>

پس حكم سنگسار كردن زناكار (رَجمِ زانی و زانیه) ازكجا آمده است؟ اكنون در همه‌ی كتابهای فقهی - از شیعه و سنی- تأكید میشود كه زن شوهردار یا مرد زن‌داری كه مرتكب زنا شد باید سنگسار گردد. فقها میگویند كه سنگسار در زمان حیات پیامبر اكرم به دستور شخص پیامبر انجام گرفته و حكمی است كه پیامبر اكرم داده بوده و باید مثل هر كدام از دیگراحكام اسلامی، تا دنیا باقی است به‌قوتِ خودش باقی باشد؛ زیرا كه یكی از «حدود الله» (خط سرخ خدائی) است و نباید از آن گذشت. این درحالی است كه حكم سنگسار در قرآن نیامده، بلكه سخت‌ترین مجازاتی كه قرآن برای زناكار مقرر كرده یكصد تازیانه درملأ عام است. در حدیث نیز از زبان پیامبر گفته نشده كه زناكار را باید سنگسار كرد.

حكم سنگسار مبتنی بر چند روایت است كه دونسل بعد از وفات پیامبر اكرم، یعنی در زمان خلافت اموی، روایت كرده‌اند.

درسیره میخوانیم كه پس از آنكه پیامبر اكرم و مؤمنین به مدینه هجرت كردند، اتفاق افتاد كه یك زن و مرد از یهودان مدینه مرتكب زنا شدند. یهودان به نزد پیامبر رفتند و گفتند تو كه ادعا میكنی آمده‌ای تا احكام تورات را اجرا كنی، اكنون بیان كن كه حكم تورات درباره‌ی زن و مرد زناكار چیست؟ پیامبر اكرم به «بیت المدراس» (مدرسه‌ی دینی یهودان) رفت و از خاخامها خواست كه تورات را بیاورند و حكم زناكار را برایش بخوانند. ولی هركدام از خاخامها گفت حكم تورات آنست كه زن و مرد زناكار را باید وارونه بر خری سوار كنند و با روی سیاه در شهر بگردانند تا عبرت دیگران شوند. وقتی پیامبر به آنها سوگند داد كه تورات را بیاورند و حكم زناكار را بخوانند، خاخام جوانی به نام عبدالله ابن صوریا تورات را آورد و خواند و گفت: حكم زناكار در تورات آنست كه سنگسار شود. پیامبر اكرم گفت: من شایسته‌ترین كس به اجرای حكم تورات هستم كه حكم خدا است؛ و دستور داد آن زن و مرد زناكار را سنگسار كردند. [سیره ابن هشام: ٢ / ٢٠٦- ٢٠٧. تفسیر طبری: ٤ / ٥٧٢- ٥٧٥]

منبعش:شهرام محمدي ؛ پنجشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۹ -

این واقعه میتواند مربوط به سال اول یا دوم هجری بوده باشد. ولی البته در هیچ‌جا گفته نشده كه آن زن و آن مرد از چه قبیله و از چه خاندانی بودند! فقط گفته شده یك زن و مرد یهودی كه مرتكب زنا شده بودند. عادت سیره‌نویسان است كه وقتی درباره‌ی رخدادی سخن میگویند همه‌ی شخصیتهای رخداد را با نام و نشان معرفی كنند؛ ولی در این داستان، هم مرد یهودی و هم زنِ یهودی، هردو مجهول الهویه مانده‌اند.:w58::w58::w58::w58::w58:

چیزی که اسلام گفته اینه که اگه یه زن شوهر دار با یه مرد زن دار رابطه داشته باشه و اون رابطه رو 2 تا مرد عاقل وبالغ ببینن و شهادت بدن حکم اون زن و مرد هر دو سنگساره.......:icon_pf (34):

و این عملا امری محاله حتی خدام اینجوری نمیخواد واسه همین این شرط رو گذاشته..................:ws37:

کی جلو چشم 2تا مرد عاقل و بالغ همچین کاری میکنه؟!!!:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

و این عملا امری محاله حتی خدام اینجوری نمیخواد واسه همین این شرط رو گذاشته..................:ws37:

کی جلو چشم 2تا مرد عاقل و بالغ همچین کاری میکنه؟!!!:w58:

قربون این خدا برم که دقیقا ما میدونیم چی میخواد و چی نمیخواد. :aghosh:

عزیزه دله، حکم میده ولی اجازه اجراش رو نمیده. :boos:

مسلما مرد بالغ میره سراغ این کارها، دو نفر که سهله، جدیدا دسته جمعی هستند.

حالا اینکه عاقل هم هستند،نمیدونم.:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
قربون این خدا برم که دقیقا ما میدونیم چی میخواد و چی نمیخواد. :aghosh:

عزیزه دله، حکم میده ولی اجازه اجراش رو نمیده. :boos:

مسلما مرد بالغ میره سراغ این کارها، دو نفر که سهله، جدیدا دسته جمعی هستند.

حالا اینکه عاقل هم هستند،نمیدونم.:ws38:

دسته جمعی؟!!!:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...