spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز بعد ازکلی سروکله زدن با انواع واقسام سایتها ونرم افزارها به این سایت رسیدم البته گفتنی است اکثر سایتها اسکریپت جاوا رو با شکل وشمایل مختلف مورد استفاده قرار میدن وگرنه روال کار برا اکثرشون یکی هست مزیت این سایت گستردگی فرمتهای مختلفی است که برای دانلود ارائه میده درضمن حتما به این نکته توجه داشته باشید که اخرین ورژن نرم افزار جاوا روی سیستمتون نصب شده باشه اینم سایتی که برای دانلود از یوتیوب میتونید ازش استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیزبعد ازکلی سروکله زدن با انواع واقسام سایتها ونرم افزارها به این سایت رسیدم البته گفتنی است اکثر سایتها اسکریپت جاوا رو با شکل وشمایل مختلف مورد استفاده قرار میدن وگرنه روال کار برا اکثرشون یکی هست مزیت این سایت گستردگی فرمتهای مختلفی است که برای دانلود ارائه میده درضمن حتما به این نکته توجه داشته باشید که اخرین ورژن نرم افزار جاوا روی سیستمتون نصب شده باشه اینم سایتی که برای دانلود از یوتیوب میتونید ازش استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با نرم افزار ریل پلیر هم از خود سایت میشه مستقیم دانلود کرد 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ با نرم افزار ریل پلیر هم از خود سایت میشه مستقیم دانلود کرد اره تو ورژنهای جدیدش این امکانات اضافه وتکمیل شده 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ آره با ریل پلیر می شه...اما بعضی وقتا باید با فایر فاکس برید تا اکتیو شه. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ آره با ریل پلیر می شه...اما بعضی وقتا باید با فایر فاکس برید تا اکتیو شه. اره من با تایگر پلیر هم این کارو کردم اونم خیلی قویه 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ Idm نصب کنین راحت شین ! برا من نمیشه :icon_pf (34): نصبش کردم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ مطمئن باشید نفرین گوگولیا پشت سرتونه که قاچاخی دانلود میکنین!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ Idm نصب کنین راحت شین ! IDM ربطی نداره هاااااااااااااا IDM یه نرم افزار کلیه که همه مدل فایلی رو موقع دانلود کردن تیکه تیکه می کنه. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خب من ریل پلیر نصب نکردم که دانلود منیجر هم باهاش هماهنگ بشه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خب من ریل پلیر نصب نکردم که دانلود منیجر هم باهاش هماهنگ بشه خب منم ریئل پلیر ندارم . . . Flashplayer نصب کن خو! حجمش 2 مگابایته . . . IDM هم رووش فعال میشه . . . 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ حسین تا ریل پلیر نصب نکنی این اکتیو نمی شه 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ adobe air یه برنامه کوچولو داره که خوره فیلمهای یوتیوبه بعدا میذارم اینجا :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده