spow 44198 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 سلام دوستان عزیز بعد ازکلی سروکله زدن با انواع واقسام سایتها ونرم افزارها به این سایت رسیدم البته گفتنی است اکثر سایتها اسکریپت جاوا رو با شکل وشمایل مختلف مورد استفاده قرار میدن وگرنه روال کار برا اکثرشون یکی هست مزیت این سایت گستردگی فرمتهای مختلفی است که برای دانلود ارائه میده درضمن حتما به این نکته توجه داشته باشید که اخرین ورژن نرم افزار جاوا روی سیستمتون نصب شده باشه اینم سایتی که برای دانلود از یوتیوب میتونید ازش استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Avenger 19333 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 سلام دوستان عزیزبعد ازکلی سروکله زدن با انواع واقسام سایتها ونرم افزارها به این سایت رسیدم البته گفتنی است اکثر سایتها اسکریپت جاوا رو با شکل وشمایل مختلف مورد استفاده قرار میدن وگرنه روال کار برا اکثرشون یکی هست مزیت این سایت گستردگی فرمتهای مختلفی است که برای دانلود ارائه میده درضمن حتما به این نکته توجه داشته باشید که اخرین ورژن نرم افزار جاوا روی سیستمتون نصب شده باشه اینم سایتی که برای دانلود از یوتیوب میتونید ازش استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با نرم افزار ریل پلیر هم از خود سایت میشه مستقیم دانلود کرد 5
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 با نرم افزار ریل پلیر هم از خود سایت میشه مستقیم دانلود کرد اره تو ورژنهای جدیدش این امکانات اضافه وتکمیل شده 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 آره با ریل پلیر می شه...اما بعضی وقتا باید با فایر فاکس برید تا اکتیو شه. 5
Avenger 19333 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 آره با ریل پلیر می شه...اما بعضی وقتا باید با فایر فاکس برید تا اکتیو شه. اره من با تایگر پلیر هم این کارو کردم اونم خیلی قویه 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 Idm نصب کنین راحت شین ! برا من نمیشه :icon_pf (34): نصبش کردم 2
am in 25041 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 مطمئن باشید نفرین گوگولیا پشت سرتونه که قاچاخی دانلود میکنین!!!!!! 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 Idm نصب کنین راحت شین ! IDM ربطی نداره هاااااااااااااا IDM یه نرم افزار کلیه که همه مدل فایلی رو موقع دانلود کردن تیکه تیکه می کنه. 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 خب من ریل پلیر نصب نکردم که دانلود منیجر هم باهاش هماهنگ بشه 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 خب من ریل پلیر نصب نکردم که دانلود منیجر هم باهاش هماهنگ بشه خب منم ریئل پلیر ندارم . . . Flashplayer نصب کن خو! حجمش 2 مگابایته . . . IDM هم رووش فعال میشه . . . 2
Babak.PHP 565 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 adobe air یه برنامه کوچولو داره که خوره فیلمهای یوتیوبه بعدا میذارم اینجا :Ghelyon: 2
ارسال های توصیه شده