VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من اعتیادم خیلی بالاست از صبح کله سحر بیرون بودم ساعت چهار رسیدم خونه یه لیوان چایی گذاشتم جلوم تا الانم پای نتم یکی به من بگه چی کار کنم؟ تو برو با شوبرت بحرفما کسی رو نداریم اینجاییم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ تو برو با شوبرت بحرفما کسی رو نداریم اینجاییم خونه نیست 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ خونه نیست بمون واسش نامه بنویس توش بنویس دوستت دارم بعد بزن به اینه یا جایی که وقتی میاد خونه ببینهاینقدر خوبهادم خستگیش در میره 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ بمون واسش نامه بنویستوش بنویس دوستت دارم بعد بزن به اینه یا جایی که وقتی میاد خونه ببینهاینقدر خوبهادم خستگیش در میره مینا باز رمانتیک شدی؟ نامه چرا خودم بهش میگم دیگه:دی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ مینا باز رمانتیک شدی؟نامه چرا خودم بهش میگم دیگه:دی اخه بگی همش که خوب نیستباید یکم فرق کنه:ws2: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ اخه بگی همش که خوب نیستباید یکم فرق کنه:ws2: من هزار راه نرفته رو بلدم :دی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ من هزار راه نرفته رو بلدم :دی خو بمنم یاد بده 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ خو بمنم یاد بده بزار امتحانات تموم بشه کلاس فشرده برات میزارم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بیشترش خوبه ولی وای به روزی که معتادش بشی دیگه ترک ردنش سخته:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ عادت کردن :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ من زیاد نت نمیومدم ولی حالا که تقریبا بیکارم از هر فرصتی استفاده میکنم که بیام که اصلا خوب نیست باید یه فکر اساسی واسش کنم فایده نداره 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ اینترنت تاثیر به سزایی در انقلاب فکری ام (از جهت اعتقادات دینی و سیاسی) داشته ... از جهت پر نمودن ساعتهای بیکاری و دلتنگی نیز مفید بوده... با دوستان خوبی آشنا شده ام و خیلی چیزا رو ازشون یاد گرفتم و یاد و خاطرات خوبی ازشون برام مونده ... البته همه شون فقط دوست مجازی بودند ... مطالعه ی خوبی داشته ام و فیلم / موسیقی / کتاب / عکس / نوشته / نرم افزار و ... هرچی میخواستم بهشون راحت دسترسی پیدا کرده ام . مشگلاتی نیز از جمله حواس پرتی و نشستن زیاد در طول روز و کمتر شدن فعالیت جسمی و بدنی و به هم خوردن نظم خواب و تا حدودی منزوی شدن رو میتونم نام ببرم . لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ سلام منم میگم بسته به خودتون (ببخشید خودمون) هم میتونه خوب باشه هم بد . اما اگه مثل هر پدیده دیگه ی زندگی مدیریت بشه میتونه خیلی خیلی ... مفید باشه . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده