VINA 31339 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 من اعتیادم خیلی بالاست از صبح کله سحر بیرون بودم ساعت چهار رسیدم خونه یه لیوان چایی گذاشتم جلوم تا الانم پای نتم یکی به من بگه چی کار کنم؟ تو برو با شوبرت بحرفما کسی رو نداریم اینجاییم 3
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 تو برو با شوبرت بحرفما کسی رو نداریم اینجاییم خونه نیست 2
VINA 31339 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 خونه نیست بمون واسش نامه بنویس توش بنویس دوستت دارم بعد بزن به اینه یا جایی که وقتی میاد خونه ببینهاینقدر خوبهادم خستگیش در میره 3
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 بمون واسش نامه بنویستوش بنویس دوستت دارم بعد بزن به اینه یا جایی که وقتی میاد خونه ببینهاینقدر خوبهادم خستگیش در میره مینا باز رمانتیک شدی؟ نامه چرا خودم بهش میگم دیگه:دی 2
VINA 31339 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 مینا باز رمانتیک شدی؟نامه چرا خودم بهش میگم دیگه:دی اخه بگی همش که خوب نیستباید یکم فرق کنه:ws2: 2
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 اخه بگی همش که خوب نیستباید یکم فرق کنه:ws2: من هزار راه نرفته رو بلدم :دی 2
shaden. 18583 ارسال شده در 11 فروردین، 2011 خو بمنم یاد بده بزار امتحانات تموم بشه کلاس فشرده برات میزارم 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 28 مهر، 2011 بیشترش خوبه ولی وای به روزی که معتادش بشی دیگه ترک ردنش سخته:icon_pf (34): 1
saba mn 20993 ارسال شده در 2 فروردین، 2012 من زیاد نت نمیومدم ولی حالا که تقریبا بیکارم از هر فرصتی استفاده میکنم که بیام که اصلا خوب نیست باید یه فکر اساسی واسش کنم فایده نداره 2
yade dirooz 1814 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 اینترنت تاثیر به سزایی در انقلاب فکری ام (از جهت اعتقادات دینی و سیاسی) داشته ... از جهت پر نمودن ساعتهای بیکاری و دلتنگی نیز مفید بوده... با دوستان خوبی آشنا شده ام و خیلی چیزا رو ازشون یاد گرفتم و یاد و خاطرات خوبی ازشون برام مونده ... البته همه شون فقط دوست مجازی بودند ... مطالعه ی خوبی داشته ام و فیلم / موسیقی / کتاب / عکس / نوشته / نرم افزار و ... هرچی میخواستم بهشون راحت دسترسی پیدا کرده ام . مشگلاتی نیز از جمله حواس پرتی و نشستن زیاد در طول روز و کمتر شدن فعالیت جسمی و بدنی و به هم خوردن نظم خواب و تا حدودی منزوی شدن رو میتونم نام ببرم .
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 12 فروردین، 2015 سلام منم میگم بسته به خودتون (ببخشید خودمون) هم میتونه خوب باشه هم بد . اما اگه مثل هر پدیده دیگه ی زندگی مدیریت بشه میتونه خیلی خیلی ... مفید باشه .
ارسال های توصیه شده