Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سلام... اين متن نوشته خانم " بلقيس سليماني" يکي از نويسندگان معاصر است من کی هستم؟؟!!! من «دوشیزه مکرمه» هستم وقتی زن ها روی سرم قند می سابند و هم زمان قند توی دلم آب می شود. من «مرحومه مغفوره» هستم وقتی زیر یک سنگ سیاه گرانیت خوابیده ام و احتمالا هیچ خوابی نمی بینم. من «والده مکرمه» هستم وقتی اعضای هییت مدیره شرکت پسرم برای خود شیرینی 20 آگهی تسلیت در 20 روزنامه معتبر چاپ میکنند. من «همسری مهربان و مادری فداکار» هستم وقتی شوهرم برای اثبات وفاداری اش-البته تا چهلم-آگهی وفات مرا در در صفحه ی اول پر تیراژترین روزنامه ی شهر به چاپ می رساند. من «زوجه» هستم وقتی شوهرم پس از چهارسال و دوماه و سه روز به حکم قاضی دادگاه خانواده،قبول میکند به من و دختر شش ساله ام ماهیانه فقط بیست و پنج هزار تومان بدهد من« سرپرست خانوار» هستم وقتی شوهرم چهارسال پیش با کامیون قراضه اش از گردنه حیران رد نشد و برای همیشه در ته دره خوابید. من« خوشگله» هستم وقتی پسرهای جوان محله زیر چراغ برق وقتشان را بیهوده می گذرانند من «مجید» هستم!!!! وقتی در ایستگاه، اتوبوس خط واحد می ایستد و شوهرم مرا از پیاده رو مقابل صدا میزند!!!! من« ضعیفه» هستم وقتی ریش سفیدهای فامیل می خواهند از برادر بزرگم حق ارثم را بگیرند. من« بی بی» هستم وقتی تبدیل به یک شی آرکائیک می شوم و نوه و نتیجه هایم تک تیک از من عکس می گیرند. من «مامی» هستم وقتی دختر نوجوانم در جشن تولد دوستش دروغ پردازی می کند. من« مادر» هستم وقتی مورد شماتت همسرم قرار میگیرم چون ان روز به یک مهمانی زنانه رفته بودم و غذای بچه ها را درست نکرده بودم. من «زنیکه» هستم...... وقتی مرد همسایه، تذکرم را در خصوص درست گذاشتن ماشینش در پارکینگ می شنود. من« مامانی» هستم وقتی بچه هایم خرم می کنند تا خلاف هایشان را به پدرشان نگویم. من «ننه» هستم وقتی شلیته می پوشم و چارقدم را با سنجاق زیر گلویم محکم می کنم و نوه ام خجالت می کشد به دوستانش بگوید من مادربزرگش هستم...به آنها می گوید من خدمتکار پیر مادرش هستم... من« بانو» هستم وقتی از مرز پنجاه سالگی گذشته ام و هیچ مردی دلش نمی خواهد وقتش را با من تلف کند. من در ماه اول عروسی ام،« خانوم کوچولو،عروسک،ملوسک،خانمی،عزیزم،عشق من،پیشی،قشنگم،عسلم و....» هستم من در فریادهای شبانه شوهرم، وقتی دیر به خانه می آید و چند تار موی زنانه روی یقه کتش است و دهانش بوی سگ مرده می دهد،«سلیطه» هستم... من در محاوره ی دیرپای این کهن بوم،«دلیله محتاله،نفس محیله،مکاره،مار،ابلیس،شجره مثمره،اثیری،لکاته و.....» هستم. دامادم به من« وروره جادو» می گوید. من «مادر فولادزره» هستم، وقتی بر سر حقوقم با این و آن می جنگم. مادرم مرا به خان روستا «کنیز» شما معرفی می کند......... 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ اما همین کسانیکه گفتید خودشان بزرگترین عامل ترویج خرافات در ایران هستند. همین ها هستند که سفره های ابالفضل و ...... پهن میکنند و تو امامزاده ها در پی بستن دخیل و دعای عربی خواندن برای گرفتن حاجت هستند. همین ها هستند که چادر جلوی دهانشان میگیرند تا صدایشان پیش مرد نامحرم عوض شود. پس خلایق هرچه لایق........ 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ اما همین کسانیکه گفتید خودشان بزرگترین عامل ترویج خرافات در ایران هستند. همین ها هستند که سفره های ابالفضل و ...... پهن میکنند و تو امامزاده ها در پی بستن دخیل و دعای عربی خواندن برای گرفتن حاجت هستند. همین ها هستند که چادر جلوی دهانشان میگیرند تا صدایشان پیش مرد نامحرم عوض شود. پس خلایق هرچه لایق........ حرفتو طلا کوبش کردم قابش کردم زدم تو دیوار ذهنم اسی منورالفکر 2 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ اما همین کسانیکه گفتید خودشان بزرگترین عامل ترویج خرافات در ایران هستند. همین ها هستند که سفره های ابالفضل و ...... پهن میکنند و تو امازاده ها در پی بستن دخیل و حاجت هستند. همین ها هستند که چادر جلوی دهانشان میگیرند تا صدایشان پیش مرد نامحرم عوض شود. پس خلایق هرچه لایق........ همه ی اینهایی که گفتی رو زن ها از خودشون در نیوردن و ابتکار خود زن ها نیست... یک سری از این مسائل خرافاتیه که وارد دین شده که زن و مرد نداره و مختص زن ها نیست.....اگر مثلا خانوم ها سفره ابالفضل پهن میکنند آقایون هم فقط کافیه به همین تاسوعا و عاشورا نگاه کنی که توی دسته میرن و علم بلند میکنند و... عامل ترویج خرافات رو نمیتونیم بگیم زن ها بودند..فقط یک وسیله برای ترویج خرافات زن ها بودند که یک علتش این بوده که همیشه توی اندرونی حبس بودند و واسه همین هم بیشتر به سمت این مسائل کشیده شدند... بیشتر از نصف جمعیت ایران مارو زن ها هستند..نصف سرمایه ی انسانی این مملکت زن ها هستند... پس با این تفکرات و با این فرهنگ های اشتباه لیاقت همه ما ایرانی ها نه فقط زن ها،بدبختی و ضعیف بودنه 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ بیشتر از نصف جمعیت ایران مارو زن ها هستند..نصف سرمایه ی انسانی این مملکت زن ها هستند... پس با این تفکرات و با این فرهنگ های اشتباه لیاقت همه ما ایرانی ها نه فقط زن ها،بدبختی و ضعیف بودنه بله،به نظر من 80 درصد جمعیت ایران به معنای واقعی کلمه عوام زده هستند. یعنی از خودشون شعور ندارند،همیشه یک چوپان باید بالای سرشون باشه،مرد و زن هم نداره. تا وقتی این ملت به خودشان نیان،از این بدتر هم باید سرشون بیاد. ببخشین،تا وقتی یکی سواری میده،شیاد سواری میگیره. 6 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ همه ی اینهایی که گفتی رو زن ها از خودشون در نیوردن و ابتکار خود زن ها نیست...یک سری از این مسائل خرافاتیه که وارد دین شده که زن و مرد نداره و مختص زن ها نیست.....اگر مثلا خانوم ها سفره ابالفضل پهن میکنند آقایون هم فقط کافیه به همین تاسوعا و عاشورا نگاه کنی که توی دسته میرن و علم بلند میکنند و... عامل ترویج خرافات رو نمیتونیم بگیم زن ها بودند..فقط یک وسیله برای ترویج خرافات زن ها بودند که یک علتش این بوده که همیشه توی اندرونی حبس بودند و واسه همین هم بیشتر به سمت این مسائل کشیده شدند... بیشتر از نصف جمعیت ایران مارو زن ها هستند..نصف سرمایه ی انسانی این مملکت زن ها هستند... پس با این تفکرات و با این فرهنگ های اشتباه لیاقت همه ما ایرانی ها نه فقط زن ها،بدبختی و ضعیف بودنه خرافات ؟؟؟ حاجت گرفتن خرافاته ؟؟؟ نذر کردن و سفره انداختن واسه امام حسین خرافاته ؟ قبول دارم یه سری خرافات وجود داره ولی اینا با این کار دارن توسل میکنن ...عزاداری میکنن حبس نشن..یه زن باید از حقوقش دفاع کنه ...وقتی اسلام از حقوق زن دفاع میکنه و خداوند در قرآن به طور مستقیم به زن اجازه فعالیت در بیرون از خانه و جامعه اونم در اون زمان جاهلیت رو میده ...معلومه که الان زنان راحتتر میتونن تو جامعه حضور داشته باشن... لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ بله،به نظر من 80 درصد جمعیت ایران به معنای واقعی کلمه عوام زده هستند. یعنی از خودشون شعور ندارند،همیشه یک چوپان باید بالای سرشون باشه،مرد و زن هم نداره. تا وقتی این ملت به خودشان نیان،از این بدتر هم باید سرشون بیاد. ببخشین،تا وقتی یکی سواری میده،شیاد سواری میگیره. ادب....... لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ خرافات ؟؟؟حاجت گرفتن خرافاته ؟؟؟ نذر کردن و سفره انداختن واسه امام حسین خرافاته ؟ قبول دارم یه سری خرافات وجود داره ولی اینا با این کار دارن توسل میکنن ...عزاداری میکنن حبس نشن..یه زن باید از حقوقش دفاع کنه ...وقتی اسلام از حقوق زن دفاع میکنه و خداوند در قرآن به طور مستقیم به زن اجازه فعالیت در بیرون از خانه و جامعه اونم در اون زمان جاهلیت رو میده ...معلومه که الان زنان راحتتر میتونن تو جامعه حضور داشته باشن... دعا کردن و توسل خرافات نیست و مایه امید و آرامشه به شرطی که به شکل درستش انجام شه.. وگرنه دعا کردن بدون اینکه خودت قدمی برداری، یعنی یک اعتقاد بی پایه و اساس سفره انداختن و نذری دادن برای کمک به فقرا هم کار خیلی خوبیه.. منتها نه وقتی که تبدیل به یه وسیله تفریح و دور هم جمع شدن و غیبت کردنه.. وقتی میگم زن ها واسه اینکه قشر ضعیف و دور از اجتماع و حبس بودن ،به سمت خرافات کشیده شدن واسه اینه که برای اینکه یک وسیله تفریح داشته باشن یا یک وسیله قدرت، به جادو جنبل و خرافات روی اوردن.... بری تحقیق کنی میبینی خیلی از این آداب و رسومی که توی دین اسلام خصوصا مذهب شیعه هست مثلا همین سفره انداختن ، اصلا ریشه اسلامی ندارن بلکه ریشه ی این مراسم ها برمیگرده به دین های قدیمی تری مثل زرتشت و یهود و مسیحیت....و هرچی دین قدیمی تر باشه خرافاتش بیشتره.... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ادب....... ادب مرد به ز دولت اوست....... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ هرچقدر ملت فقیرتر و محتاج تر باشن بیشتر به سمت عوام گرایی و خرافات میرن اینو این روزا به عینه با تموم وجودم می بینم و لمسش می کنم برگزاری مراسم عزاداری به همراه شیرموز و کیک و شام و چلو کباب توسط نهادهای اسمشو نبر یعنی چی؟ گدا پروری چه رابطه ای با افزایش خرافه گرایی داره ؟ چرا امسال بازار مداحان و مراسم عزاداری و سفره های شیرموز و چلوکباب داغ تر شده ؟ چرا راه حسین نماد مبارزه با ظالم تو جامعه فلک زده و یخ زده و مرده من وجود عینی پیدا نمی کنه؟ چرا مردم کشور ما هرروز دل مرده تر و سرگردان تر از گذشته میشن؟ چرا هرچقدر بیشتر به عالم غیب توسل میشن عذاب این کشور و بلاهایی دیگر بیشتر میشه ؟ چرا عرصه برا زندگی تو این کشور خیلی خیلی تنگ تر شده ؟ دیروز تو اتوبوس راننده با صدای بلند نوحه وا کرده بود زنی که کنار من نشسته بود با شنیدن نوحه چادرشو کشید رو صورتشو و شروع به گریه کرد چه گریه هایی چه ناله هایی وختی باهاش صحبت کردم فهمیدم از محله ....... که یه محله فقیرنشینه هستش با پنج تا بچه می گفت مشکل اعصاب دارم سر درد امونمو بریده اما با نوحه حال می کرد خیلی دلم میخواست ازش بپرسم تو برا امام حسین گریه می کنی یا برای .... خیلی دلم میخواست بهش بگم میدونی زینب کی بود و چه شخصیتی داشت ؟ ولی ........ ما ملت مسلمان عوام زده ای داریم ما ملت مسلمان اگاهی نیستیم دین بجای اینکه چراغ زندگی و افکار و پالایش دهنده قلب هامون باشه قلاده گردنمون شده که یه سر دیگه این قلاده دست کسایی هس که هیچ چیز جز مقام و قدرت براشون مهم نیس 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ تو این چند روزه هر چی از محرم دیدم فقط لباس و پارچه ی سیاه و چایی خرما و نوحه و نوشته های روی ماشین و ... بود فقط ظواهر... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده