Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه به اینها اسبک دریایی میگندرسته.. اسبک نر مسئول تولید مثله و ماده تخمکهاشو درون کیسه ی نر میریزه و همینطور اینکه وقتی میخوان تولید مثل کنند ساعتها با هم میرقصند ای جونم 1 لینک به دیدگاه
sepehr_jun 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ یه ضد فمینیست واقعی :icon_razz: این بده ضد فمنیست باشیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ این بده ضد فمنیست باشیم؟ کم نه 2 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه به اینها اسبک دریایی میگندرسته.. اسبک نر مسئول تولید مثله و ماده تخمکهاشو درون کیسه ی نر میریزه و همینطور اینکه وقتی میخوان تولید مثل کنند ساعتها با هم میرقصند خوبه که مردا یاد بگیرن فکرشو بکنین :ws28: قر بده ... آی شیکمم وای شیکمم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من خیلی دوستشون دارم آخی حقشونه کاشکی مردهایی هم که اذیت میکردند مجبورشون میکردند زایمان کنند 2 لینک به دیدگاه
sepehr_jun 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من خیلی دوستشون دارم آخی حقشونه کاشکی مردهایی هم که اذیت میکردند مجبورشون میکردند زایمان کنند باور کن اگر کل کره خاکی رو بگردی نمیتونی موجودی مظلوم تر - مهربون تر - همه چی تموم تر از آقایون پیدا کنی... هزار شاخه تقدیم به خانمها و آقایون هموطنم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ باور کن اگر کل کره خاکی رو بگردی نمیتونی موجودی مظلوم تر - مهربون تر - همه چی تموم تر از آقایون پیدا کنی... هزار شاخه تقدیم به خانمها و آقایون هموطنم :jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ باور کن خیلی باورش سخته 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=47330 اینم یه توضیحه مختصر از اسبک دریایی... بخونینا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده