Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ بچه اش از تو شکمش در اومد!!!!! فکر کنم چند قلو حامله است اسب خدا !!!!!! 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ :ws37: . . . . . . . راستی همون یه فسقلی اومد بیرون از ؟پس چرا شکمش انقد گندست مدلشه؟ 6 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ :ws37:. . . . . . . راستی همون یه فسقلی اومد بیرون از ؟پس چرا شکمش انقد گندست مدلشه؟ نه مطمئنن همین یه دنه نیست خلین من مستندشو دیدم تازه اگه اشتباه نکنم خیلی هم درد میکشه تو زایمانش و کلی هم طول میبره تا همه بیان بیرون 5 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ نه مطمئنن همین یه دنه نیست خلین من مستندشو دیدم تازه اگه اشتباه نکنم خیلی هم درد میکشه تو زایمانش و کلی هم طول میبره تا همه بیان بیرون آخی...طفلی..:imoksmiley: ولی من شنیدم حیوونا موقع زایمان دردی حس نمیکنن...:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ ولی من شنیدم حیوونا موقع زایمان دردی حس نمیکنن...:girl_yes2: اشتباه به عرضتون رسوند،چون زبون بسته هستند،شما فکر میکنین،داره قلقلکشون میاد. من یک گاو را دیدم که داشت میزایید،نعره ها میزد و به خدایش پناه میبرد از رنجی که میبرد. 6 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ اشتباه به عرضتون رسوند،چون زبون بسته هستند،شما فکر میکنین،داره قلقلکشون میاد. من یک گاو را دیدم که داشت میزایید،نعره ها میزد و به خدایش پناه میبرد از رنجی که میبرد. آخی بمیرم... راس میگی چون نمیتونن حرف بزنن...بمیرررررررررررم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ آخی بمیرم...راس میگی چون نمیتونن حرف بزنن...بمیرررررررررررم اشکال نداره،باهاشون همدردی کن،میتونی براشون دعا بخونی،آرامش بگیرن..... 3 لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ زایمان درآب دردش کمتره! نر داره زایمان می کنه؟ آخرالزمون شنیدی؟:banel_smiley_52: اینه! 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ نر داره زایمان می کنه؟ بله این جزیی از خلقت خداست :shad: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دیگه به اینها اسبک دریایی میگن درسته.. اسبک نر مسئول تولید مثله و ماده تخمکهاشو درون کیسه ی نر میریزه و همینطور اینکه وقتی میخوان تولید مثل کنند ساعتها با هم میرقصند 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دیگه به اینها اسبک دریایی میگندرسته.. اسبک نر مسئول تولید مثله و ماده تخمکهاشو درون کیسه ی نر میریزه و همینطور اینکه وقتی میخوان تولید مثل کنند ساعتها با هم میرقصند خوبه که مردا یاد بگیرن 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ دیگه به اینها اسبک دریایی میگندرسته.. اسبک نر مسئول تولید مثله و ماده تخمکهاشو درون کیسه ی نر میریزه و همینطور اینکه وقتی میخوان تولید مثل کنند ساعتها با هم میرقصند ای جاااااااااااااااااااااان...چه رمانتیک..:girl_angel: 1 لینک به دیدگاه
ruya 499 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ اسبهای آبی نر در حدود دو هزار اسب آبی کوچک را 10 تا 25 روز با خود حمل میکنند و سپس فرزندان متولد میشوند. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ یه بار تو تلویزیون زایمان اسب و گاو رو نشون داد.....اینقده آدم دردش می گرفت می دید :w821: بعد صاحب گاوه گریه می کرد از درد گاوش ....گاوه هم کم نزاشت...نعره می زدااااااااااااااا:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ اسبهای آبی نر در حدود دو هزار اسب آبی کوچک را 10 تا 25 روز با خود حمل میکنند و سپس فرزندان متولد میشوند. قدرت خدا...خسته نباشن لینک به دیدگاه
sepehr_jun 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر زایمان چندش آوره. از انسانش بگیر تا اسب آبی... اه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر زایمان چندش آوره. از انسانش بگیر تا اسب آبی... اه یه ضد فمینیست واقعی :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده