Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ تو یه مسابقه دویی از نفر آخر جلو میزنی چندم میشی؟(خو این سوال بود دیگه) چرا شما ها اینقدر بی دقت شدین :icon_pf (34): اشکال نداره دخملم حالا تندی جواب بده ببینم نفر اخر خودت بودی که!یعنی حتی اگه فرض کنیم رضا نفر اخره اگه عسل از رضا جلو بزنه یعنی بالاخره عسل خودش نفر اخر بودهحالا یعنی خودت از خودت جلو زدی؟؟همون نفر اخر میمونی احتمالا! 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ خوب آخه چطوري از نفر آخر جلو بزنم وقتي خودش نفر آخره اورین ولی سوال با سوال جواب نده گل بانو باید مثلا میگفتی نمیشه ولی من نظر دیگه ای دارم... نفر اخر خودت بودی که!یعنی حتی اگه فرض کنیم رضا نفر اخره اگه عسل از رضا جلو بزنه یعنی بالاخره عسل خودش نفر اخر بودهحالا یعنی خودت از خودت جلو زدی؟؟همون نفر اخر میمونی احتمالا! فروغِ جان این که گفتی ینی چه!! ادم که از خودش جلو نمیزنه.. حتی اگه فرض کنیم بازی با کلمات بوده بازم نمیشه بگیم منظورش اینه که نفر اخر موندی 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ اورین ولی سوال با سوال جواب نده گل بانو باید مثلا میگفتی نمیشه ولی من نظر دیگه ای دارم... فروغِ جان این که گفتی ینی چه!! ادم که از خودش جلو نمیزنه.. حتی اگه فرض کنیم بازی با کلمات بوده بازم نمیشه بگیم منظورش اینه که نفر اخر موندی منظور منم همون حرف بانو بود..با دقت نخوندی جوابمو!! یعنی خودش نفر اخر بوده!همین 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ منظور منم همون حرف بانو بود..با دقت نخوندی جوابمو!! یعنی خودش نفر اخر بوده!همین هانننن اوناا دلیلت بود واسه رد سوااال:icon_pf (34): بوبخشید نگرفتم اول..... ولی من اینجوری نمیگم فروغ به نظرم بستگی مسابقه دوش داره مثلا ماراتن با دو سرعت فرق داره بنظر من اگه دو استقامت باشه میتونه از نفر اول تا یکی مونده به اخر شامل بشه ولی اگه صدمتر سرعت بود سوال غلط میشه... میبینی چقد من فسفر میسوزنم:626gdau: 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ نفر دوم هستم بیشتر توضیح بده خودم فهمیدم منظورت چیه اورین درسته صاحابش نیس من جاش میگم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ هانننناوناا دلیلت بود واسه رد سوااال:icon_pf (34): بوبخشید نگرفتم اول..... ولی من اینجوری نمیگم فروغ به نظرم بستگی مسابقه دوش داره مثلا ماراتن با دو سرعت فرق داره بنظر من اگه دو استقامت باشه میتونه از نفر اول تا یکی مونده به اخر شامل بشه ولی اگه صدمتر سرعت بود سوال غلط میشه... میبینی چقد من فسفر میسوزنم:626gdau: با این حساب صورت سوال مشکل داره دختر جان 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ با این حساب صورت سوال مشکل داره دختر جان هان این که بفهمی صورت سوال چه مشکلی داره جز جواب سوال.. این دسه سوالا به نظر من جوابشون اینه که اون چیزی که انتظار میرو نگی میگم اون سوالا که الان یادم نمیاد باهم پرسیده میشن مثلا میگی از نفر دوم جلو میزنی چندم میشی طرف یا میگه دوم یا میگه اول اگه گف اول جواب همون موقع بش میگی درستم که بگه میگی درسته بعد ازش میپرسی تو همون مسابقه از نفر اخر جلو میزنی وو همه اینا جهت منحرف کردن فکر داشتن هوش بالا کافی نیس .. هوشیاری هم لازمه.. یادمه تو مدرسه خیلی از این سوالا میکردم یا مثلا میرفتیم جلوس دوستمون شروع میکردیم چونمونو خاروندن بعد یهو بش میگفتیم پیشونیتو بخارون ولی اون چونشو میخاروند ... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ هان این که بفهمی صورت سوال چه مشکلی داره جز جواب سوال..این دسه سوالا به نظر من جوابشون اینه که اون چیزی که انتظار میرو نگی میگم اون سوالا که الان یادم نمیاد باهم پرسیده میشن مثلا میگی از نفر دوم جلو میزنی چندم میشی طرف یا میگه دوم یا میگه اول اگه گف اول جواب همون موقع بش میگی درستم که بگه میگی درسته بعد ازش میپرسی تو همون مسابقه از نفر اخر جلو میزنی وو همه اینا جهت منحرف کردن فکر داشتن هوش بالا کافی نیس .. هوشیاری هم لازمه.. یادمه تو مدرسه خیلی از این سوالا میکردم یا مثلا میرفتیم جلوس دوستمون شروع میکردیم چونمونو خاروندن بعد یهو بش میگفتیم پیشونیتو بخارون ولی اون چونشو میخاروند ... من که نفهمیدم منظورتو!!! قبول درم این مدل سوالا دقت و هوشیاری میخواد اما این سوال با توجه به جوابی که خودت بهش دادی نمیتونه صورتش درست باشه وقتی میگی از نفر اخر جلو میزنی یعنی چی؟؟خودت اخر بودی دیگه!! 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من که نفهمیدم منظورتو!!!قبول درم این مدل سوالا دقت و هوشیاری میخواد اما این سوال با توجه به جوابی که خودت بهش دادی نمیتونه صورتش درست باشه وقتی میگی از نفر اخر جلو میزنی یعنی چی؟؟خودت اخر بودی دیگه!! عه توضیح که دادم این سوالارو دسته ای میپرسن جواب اینه که تو نگی نفر آخر میشه.. جوری برنامه ریزی میشه که تو اشتباه کنی.. ینی اول میپرسه تو مسابقه دو از نفر دوم جلو میزنی چندم میشی ! اینجا هوش میخواد که بگی دوم بعد میپرسه از نفر اخر جلو میزنی چندم میشی ! اینجا بیشتر دقت میخواد که فرقشو با سوال قبلی بفهمی و نگی اخر میشیم ... الان فهمیدی ینی؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ عه توضیح که دادم این سوالارو دسته ای میپرسن جواب اینه که تو نگی نفر آخر میشه..جوری برنامه ریزی میشه که تو اشتباه کنی.. ینی اول میپرسه تو مسابقه دو از نفر دوم جلو میزنی چندم میشی ! اینجا هوش میخواد که بگی دوم بعد میپرسه از نفر اخر جلو میزنی چندم میشی ! اینجا بیشتر دقت میخواد که فرقشو با سوال قبلی بفهمی و نگی اخر میشیم ... الان فهمیدی ینی؟ فهمیدم ولی بازم قبول ندارم صورت سوال رو!! 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ فهمیدم ولی بازم قبول ندارم صورت سوال رو!! اره دیگه قرار نیس صورت سوال قبول کرد در هر صورت سوال غلطه ولی هدف فهمیدن همین بوده .. 2 لینک به دیدگاه
kingehsan 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ با توجه به تعریف دما که میگه دما معیاری است از میزان سردی و گرمی پس نمیشه گفت هوا دو برابر سرد تره باید بگی دمایه هوا دو درجه پایین تره 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ با توجه به تعریف دما که میگه دما معیاری است از میزان سردی و گرمی پس نمیشه گفت هوا دو برابر سرد تره باید بگی دمایه هوا دو درجه پایین تره معمای کرنر چی ؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ معمای کرنر چی ؟ من 2 تا سیب دارم شما هیچی نداری من چند برابر شما سیب دارم؟ اینم همونه 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من 2 تا سیب دارمشما هیچی نداری من چند برابر شما سیب دارم؟ اینم همونه خوب بحث منم سر همینه اگه من 2 تا سیب و تو 4 تا سیب داشته باشی تو 2 برابر من سیب داری حالا من هیچی ندارم و تو 2 تا چجوری میشه ؟ لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ ربطی به درجه حرارت نداره! من یه دماسنج می دم به شما شما واسه من چجور درجه حرارت رو اندازه گیری می کنید؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده