غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دختر ها خیلی دوست دارند جای پسر ها باشند اما پسر ها اصلاً دوست ندارند جای دختر ها باشند اگر یه دختر یک مشکل غیر قابل حل داشته باشه، از خونه فرار می کنه. اما یه پسر اگر یک مشکل غیر قابل حل داشته باشه اعضای خانواده اش رو از خونه فراری می ده! یه دختر اگر دو تا مشکل غیر قابل حل داشته باشه خودکشی می کنه! اما یه پسر اگر دو تا مشکل غیر قابل حل داشته باشه اعضای خانواده اش رو می کشه یه پسر اگر 3 تا مشکل غیر قابل حل داشته یه هفته افسرده می شه بعد با 3 تا مشکل کنار میاد و زندگیش رو می کنه اما تا کنون دختری که 3 تا مشکل داشته باشه دیده نشده چون همشون در مرحله دو تا مشکل خودکشی می کنند و به سه تا نمی رسه مشکلاتشون! دخترا از پسرا موهاشون کوتاهتره دخترا می خوان سر پسرا کلا ه بزارن، اما در نهایت سر خودشون کلاه میره. نقطه قوت پسرا چشماشونه اما نقطه قوت دخترا چشم و گوش ابرو و دماغ و دهن و... هست دخترا با اینکه بیشتر از پسرا قوانین راهنمایی و رانندگی رو رعایت می کنن، اما خیلی بیشتر از پسرا تصادف می کنن و خلاصه: در هر تصادف رد پای یک دختر به چشم می خوره دخترا فکر می کنن بهترین راه برای داشتن یک رابطه خوب و مداوم صداقت و راستگویی هست. ولی پسرا مطمئن هستند بهترین راه دروغگویی و گرفتن سوتی از طرف مقابله اگر برادرتون دوست دختر داشته باشه، شما سعی می کنید با اون دختر آشنا بشید! ولی اگر خواهرتون دوست پسر داشته باشه شما قسم می خورید که هم پسره و هم خواهرتون رو سر به نیست کنید دخترا زندگی مشترک رو در عشق و صفا و صمیمیت می بینن ولی پسر ها در غذا اگر یک دختر در یک جمع سوتی بده تا آخر دیگه هیچ حرفی نمی زنه. اما پسر ها در یک جمع فقط سوتی میدن! یک دختر اگر 24 ساعت با دوست پسرش صحبت نکنه افسرده میشه... اما یک پسر اگر 24 ساعت با دوست دخترش صحبت نکنه با اون یکی دوست دخترش صحبت می کنه پسر ها می دونن جنبش فمنیسم چیه، واسه همین ازش متنفرن، ولی دختر ها نمی دونن جنبش فمنیسم چیه، واسه همین طرفدارشن اگر یه دختر به یه پسر نگاه کنه، پسره فکر می کنه که خیلی خوش تیپه. ولی اگر یه پسر به یه دختر نگاه کنه دختره فکر می کنه که پسره چقدر بی چشم و رو هستش بعد از خوندن این مطلب پسرا اول 2 دقیقه فکر می کنند تا مفهوم مطلب رو بفهمند! و چون بعد از دو دقیقه نمی فهمند می زنن زیر خنده و میگن خیلی باحال بود! اما دخترا بعد از خوندن این مطلب 2 ساعت حرص می خورن و فکر می کنن به شخصیت دخترای ایرونی توهین شده و در نهایت چون مفهوم این مطلب رو نفهمیدن، به نویسنده بد و بیراه ميگن! 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ تحقیقات نشان داده که فقط 20% مردها عقل دارند ....... 80% بقیه زن دارند !!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟ مردها بر اثر کمبود عاطفه ازدواج می کنند بر اثر کمبود حوصله طلاق می دن ولی نکته جالب اینه که بر اثر کمبود حافظه دوباره ازدواج می کنند !!!! ؟؟؟؟؟؟؟ مردها سه تا آرزو دارن : - اونقدر که مامانشون می گن خوش تیپ باشن ! - اونقدر که بچه شون می گن قوی باشن ! و مهمتر از همه اینکه : - اونقدر که زنشون بهش شک داره دوست دختر داشته باشن !!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟ - بیشتر مردان موفقیت شون رو مدیون زن اولشون هستند و زن دومشون رو مدیون موفقیت شون !!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟ مرد اولی : امان از دست این زنها !؟ زنم تمام دارائیمو برداشت و رفت ! دومی : خوش به حالت ! زن من تمام دارائی مو برداشت و نرفت !!!! ؟؟؟؟؟ - زن به شوهر : من احمق بودم که باهات ازدواج کردم ! مرد : عزیزم چرا عصبانی می شی ! خب من هم عاشقت بودم اینو نفهمیدم !!!! ؟؟؟؟؟ فرق پیر دختر با پیر پسر: - اولی موفق نشده ازدواج کنه ولی دومی موفق شده ازدواج نکنه !!! ؟؟؟ - یه ضرب المثل آموزنده هست که می گه : مردن برای زنی که عاشقشی از زندگی باهاش آسون تره !!!!! ؟؟؟؟؟؟ مرد به زن : عزیزم ممنونم ازت ! تو اعتقاد به دین رو به زندگیم آوردی! چون من قبل از ازدواج معتقد بودم جهنم اصلا' وجود نداره !!!!! ؟؟؟؟؟؟ 1-فردوسی حكیم بزرگ ایرانی كه همه قبولش دارن میگه: كه پیش زنان هرگز راز مگوی چو گویی سخن بازیابی به كوی. معنی:هرگز رازت رو به یه زن نگو كه اگه بگی پس فردا رازت رو از زبون در و همسایه میشنوی خندیدن حقیقت محض! 2-این حكیم در جای دیگه میگه: زنان را نباشد به جز یک هنر نشینند و زایند شیران نر اینم كه احتیاج به معنی نداره. 3-ارنست همینگوی میگه: زن ها جنگ ها را شروع می کنند و مردها آن ها را ادامه می دهند. 4-منكن جان هم میگه: مردها و زن ها دست کم در یک مورد اتفاق نظر دارند. هیچ کدام به زن ها اعتماد ندارند! البته زیاد ناراحت نشو (خانمها رو میگم).چیزهای خوبی هم راجه به زنها گفتن مثل: 5-ناپلئون كه میگه: اگر زن نبود نوابغ جهان را چه کسی پرورش می داد 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ روزی دختر کوچولویی از مادرش پرسید. مامان: نژاد انسان ها از کجا اومد؟ مادر جواب داد: خداوند آدم و حوا را خلق کرد. اون ها بچه دار شدند و این جوری نژاد انسان ها به وجود اومد. دو روز بعد دخترک همین سوال رو از پدرش پرسید. پدرش پاسخ داد: خیلی سال پیش میمون ها تکامل یافتند و نژاد انسان ها پدید اومد. دختر کوچولو که گیج شده بود نزد مادرش رفت و گفت: مامان, تو گفتی خدا انسان ها رو آفرید ولی بابا میگه انسان ها تکامل یافته میمون ها هستند...من که نمی فهمم! مادرش گفت: عزیز دلم خیلی ساده است.. من بهت در مورد خانواده ی خودم گفتم و بابات در مورد خانواده خودش!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دخترا از پسرا موهاشون کوتاهتره :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: اگر برادرتون دوست دختر داشته باشه، شما سعی می کنید با اون دختر آشنا بشید! ولی اگر خواهرتون دوست پسر داشته باشه شما قسم می خورید که هم پسره و هم خواهرتون رو سر به نیست کنید :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ :ws28:....... ولی قرار نیست که دختر با پسر مقایسه بشه ... هرکدومشون خزعبلات خودشون رو دارن 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ اگه چاق و اضافه وزن داشته باشه، میگن: شکموئه، پرخوره، مال مفت تور کرده! اگه لاغر و جمع و جور و میزون باشه، میگن: کنسه، نخوره، حمال وارثه! اگه از حقش دفاع کنه و زیر بار زور نره، میگن: جنجالیه، با همه دعوا داره، خروس جنگیه! اگه از حقش بگذره و گذشت کنه، میگن: بی عرضهس، حیف نون و دست و پا چلفتیه! اگه اهل تحقیقات و کتاب باشه، میگن: اینو، واسه ما شده آقای مطالعه! اگه با عیالات متحدهش مشکلی نداشته باشه، میگن: زن ذلیله، زن نگرفته، شوهر کرده! اگه مرد سالار و حرف، حرف خودش باشه، میگن: انگار کلفت آورده! اگه دست به جیبش خوب باشه و به مردم کمک کنه، میگن: پول پارو میکنه، اهل بند و بسته! اگه اهل بریز و بپاش و ولخرجی نباشه، میگن: پولهاشو انبار میکنه، جون به عزرائیل نمیده! اگه زبون باز و متملق و چاخان باشه، میگن: معاشرتیه، فوقالعادهس، دوست داشتنیه! اگه راست و درست و بیکلک باشه، میگن: هیچی نمیشه، به درد لای جرز میخوره! اگه سربزیر و متفکر و توی خودش باشه، میگن: افسردگی داره، روانیه، سیماش قاطیه! اگه بگو و بخند و شاد و شنگول باشه، میگن: جلفه، دلقکه، هجوه! 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ امسال هم سال «اصلاح الگوی مصرف» نامگذاری شد. با توجه به این نامگذاری، دور از انتظار نیست که در سال جدید شاهد چنین تحولاتی در زمینه های مختلف مختلف باشیم: ورودیهای اداره ها از پذیرش خانمهای با حجاب نامناسب و الگوی مصرف نادرست معذوریم در و دیوار شهر اصلاح الگوی مصرف نشانه شخصیت شماست مصرف کمتر، زندگی بهتر هر کس الگوی مصرفش را اصلاح نکند از ما نیست (اسم یکی از ائمه به صورت رندوم) در مسابقات به جای کاپ اخلاق، کاپ کممصرفترین شرکتکننده داریم که به شرکتکنندهای تعلق میگیره که در طی مسابقه از دستشویی کمتر استفاده کنه 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ تحليلي بر رابطه مرد و زن و طرز تفکر مردان اگر با او خوب رفتار کنيد، او به شما خواهد گفت که اسير عشق او شده*ايد. اگر خوب رفتار نکنيد، او به شما خواهد گفت که مغرور و متکبر هستيد. اگر با او بحث کنيد، او شما را لجوج و خيره*سر خواهد خواند. اگر آرام باشيد (بحث نکنيد)، او شما را خنگ خواهد خواند! اگر از او باهوش*تر باشيد، او خود را مي*بازد. اما اگر او از شما باهوش*تر باشد، او قطعا شخص بزرگي است! اگر او را دوست نداشته باشيد، او براي بدست آوردن شما تلاش خواهد کرد. اگر عاشق او باشيد، او تلاش خواهد کرد تا از دست شما فرار کند!؟ اگر با او درباره مشکلاتتان صحبت کنيد، او به شما خواهد گفت اين حرفها آزار دهنده است. اگر درباره مسائل خود با او صحبت نکنيد، او خواهد گفت که شما به او اعتماد نداريد. اگر شما قرار خود را با او لغو کنيد، شما غير قابل اعتماد خواهيد بود. اما اگر او اينکار را بکند، حتما با مشکلي مواجه شده است! اگر شما سيگار بکشيد، شما دختر خيلي خيلي بدي هستيد. اما اگر او سيگار بکشد، او يک آقا (مرد بزرگ) خواهد بود! اگر شما امتحانتان را خوب بدهيد، شما شانس داشته*ايد. و اگر نتايج امتحانات او خوب باشد، به خاطر هوش بالا و استعدادش هست! اگر او را آزار دهيد، شما شخص ظالم و بي*رحمي هستيد. اگر او شما را آزار دهد، شما آدم خيلي حساسي هستيد! خلاصه آنکه: چيزهاي ساده مي*توانند در عين حال پيچيده نيز باشند. چيزهاي ضعيف مي*توانند در عين حال قدرتمند نيز باشند. چيزهاي مغشوش نيز مي*توانند در عين حال مطلوب باشند. 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ روزی دختر کوچولویی از مادرش پرسید. مامان: نژاد انسان ها از کجا اومد؟ مادر جواب داد: خداوند آدم و حوا را خلق کرد. اون ها بچه دار شدند و این جوری نژاد انسان ها به وجود اومد. دو روز بعد دخترک همین سوال رو از پدرش پرسید. پدرش پاسخ داد: خیلی سال پیش میمون ها تکامل یافتند و نژاد انسان ها پدید اومد. دختر کوچولو که گیج شده بود نزد مادرش رفت و گفت: مامان, تو گفتی خدا انسان ها رو آفرید ولی بابا میگه انسان ها تکامل یافته میمون ها هستند...من که نمی فهمم! مادرش گفت: عزیز دلم خیلی ساده است.. من بهت در مورد خانواده ی خودم گفتم و بابات در مورد خانواده خودش!! .........:ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده