گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ با سلام به همه ی دوستان :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente:تالار مهندسی شهرسازی سری جدید مسابقات خود رو شروع کرد!:TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: مسابقه این دوره،عکس با موضوع شهر زیبای من!:w14: علاقمندان می تونن بایک عکس زیبا از شهر خود(شهر محل سکونت یا زادگاه یا...) در مسابقه شرکت کنن.:w16: قوانین مسابقه: _شرکت برای تمام کاربرا آزاده. _عکس های ارسالی حتما باید از فضای شهری باشند(عکس هایی که صرفا طبیعت رو بدون هیچ نشانی از شهر نمایش میدن در مسابقه شرکت داده نمی شن.) _منبع عکس می تونه اینترنت هم باشه. _عکس هایی که در این تاپیک گذاشته بشن در مسابقه شرکت داده نمی شن. جوایز : نفر اول 100 امتیاز :eyepopping: نفر دوم 50 امتیاز :eyepopping: نفر سوم25 امتیاز :eyepopping: :w42::w42::w42: مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز 17/آذر زمان آغاز مسابقه از 18/ آذر تا پایان روز 25/ آذر علاقمندان عکس های خودشون رو به صورت پیام خصوصی برای من بفرستن با تشکر مدیریت تالار مهندسی شهرسازی 39 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ هر شهری از ایران البته کسایی که خارج از کشور زندگی میکنن،می تونن از شهر محل سکونتشون عکس بذارن 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ چندتا عکس می شه داد!؟ هر شرکت کننده،یک و فقط یک عکس! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ مرسی... :icon_gol: . .. . . . . . . . من عسکمو فرستادم:w14: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ یعنی جای دیدنی شهر و تاریخیش نباشه؟؟؟؟میتونیم یونیمونو بذاریم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ یعنی جای دیدنی شهر و تاریخیش نباشه؟؟؟؟میتونیم یونیمونو بذاریم؟؟ جاهای دیدنی شهر هم میتونه باشه عزیزم.گفتم که عکسا نباید طبیعت محض باشن ،بدون هیچ اثری از شهر! عکس یونیت رو هم میتونی بذاری! البته بنای تاریخی به تنهایی مد نظر نیست!بلکه باید بنا رو در شهر نشون بده! . . . . . بابا جان این شهره خیلی مهمه!! 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ میتونه عکسها اجتماعی از افراد شهر باشه...؟ مثلا یه محله از حاشیه شهر..؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ مینا شهر ما فضای شهری نداره چیکار کنم حالا 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ میتونه عکسها اجتماعی از افراد شهر باشه...؟ مثلا یه محله از حاشیه شهر..؟ ایول عکس جالبی میشه به نظر من ولی فکر کنم با موضوع این مسابقه همخونی نداشته باشه فکر کنم منظور مینا زیبایی های شهر از نظر کالبدی باشه مینا شهر ما فضای شهری نداره چیکار کنم حالا کدوم شهر فضای شهری به معنای واقعی داره :icon_pf (34): یه سوال باید از شهری که توش هستیم یه عکس بذاریم؟ یا نه از هر شهری تو ایران که بخوام میتونم بذارم؟ 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من با موبایلم میگیرم...از شهر خودمون... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ میتونه عکسها اجتماعی از افراد شهر باشه...؟ مثلا یه محله از حاشیه شهر..؟ ایول عکس جالبی میشه به نظر من ولی فکر کنم با موضوع این مسابقه همخونی نداشته باشه فکر کنم منظور مینا زیبایی های شهر از نظر کالبدی باشه کدوم شهر فضای شهری به معنای واقعی داره :icon_pf (34): یه سوال باید از شهری که توش هستیم یه عکس بذاریم؟ یا نه از هر شهری تو ایران که بخوام میتونم بذارم؟ ببینید عزیزان من! موضوع مسابقه اینه که هرکس یه عکس از شهر خودش که به نظرش زیباست بذاره! یعنی عکس فقط باید شهر رو نمایش بده!و هدف ما معضلات شهری نیست بلکه همونطور که محمد گفت زیبایی های کالبدی شهره! یعنی شما کجای شهرت به نظرت قشنگه؟یه عکس از اون بذار! معضلات شهری هم میتونه موضوع مسابقه ی بعدی باشه! اگه شهر خودتون باشه بهتره!اما میتونه هم نباشه! 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ این فضای شهرتونه!!؟؟ مینا شهر ما فضای شهری نداره چیکار کنم حالا ای بابا!ینی هیچ جاش به نظر تو قشنگ نیست!؟ هوای الوده ی اصفهان .... :ws52: 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ مینا جون من عکسم رو برات فرستادم خودت میذاری یا ما باید بذاریم؟ اصلا عکسا تو همین تاپیک باید گذاشته بشه؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ مینا جون من عکسم رو برات فرستادم خودت میذاری یا ما باید بذاریم؟اصلا عکسا تو همین تاپیک باید گذاشته بشه؟ نه جانم. عکساها اصلا نباید اینجا گذاشته بشن!عکسایی که اینجا گذاشته بشن تو مسابقه شرکت داده نمیشن. روز18 اذر مسابقه شروع میشه و همون موقع عکسا برای مسابقه تو یه تاپیک دیگه گذاشته میشن. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ یعنی الان فقط یه روز وقت مونده؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ یعنی الان فقط یه روز وقت مونده؟ اوهوم اوهوم!!! دوستان داوطلب دست بجنبونن! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده