Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ پل میلائو یکی از زیباترین پل های جهان و از شاهکارهای کارهای عمرانی و پلسازی می باشد. فیلم ساخت این پل رو میتونید از لینک زیر با فرمت mp4 دریافت کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
jalal saberi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ویدیو دوبله این اثر را در 20 اردیبهشت 90 در تالار دانشکاه ازد گرگان پخش شد....هر هفته پخش یه مستند رو در دانشگاه شروع کردیم ...اگه دوبله نبود هم زیرنویس مس کنیم.....ویدیو هر هفته رو می تونیم تو این سایت اپ کنیم؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ویدیو دوبله این اثر را در 20 اردیبهشت 90 در تالار دانشکاه ازد گرگان پخش شد....هر هفته پخش یه مستند رو در دانشگاه شروع کردیم ...اگه دوبله نبود هم زیرنویس مس کنیم.....ویدیو هر هفته رو می تونیم تو این سایت اپ کنیم؟؟!! سلام آقاي صابري عزيز خيلي خوشحاليم كه اين انجمن نظر شما روهم جلب كرده راستش يكي از برنامه هاي ما ارتباط و همكاري با دانشگاه هاست البته من در دنياي واقعي با دوستان شما ارتباط دارم و دوستانتون آقاي احمدي و ديگر دوستان در ارتباطم خوشحال ميشيم اينجا با شما هم در ارتباط باشيم همينجا اعلام ميكنم كه دانشگاه شمال هم همكاري خودشو مشخص كرده اما به دليل كمبود وقت من و گرفتاري هاي شخصي كمي كوتاهي شده اما بزودي قرار اتفاقات خوبي بيفته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده