پرناز 581 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من چيستم زاده يه گناه لذت بار زماني پيكري بر پيكري پيچيد من بدنيا امدم تا حاصل گناه دو تن باشم من به دنيا امدم بي آنكه خود خواهم من به دنيا آمدم بي آنكه من باشم 7 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ این که داستان شب اوله..... زندگی ببین چقدر شیرینه از پیچیدن پیکری بر پیکره دیگر بوجود آمده........ 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ با کدوم قسمتش؟.......اینکه به وجود امدن یه بچه حاصل یه رابطه عاشقانست یا گناه الودو بدون عشق؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ برو یقه اونکسیکه آفریده و سیستم آفرینش را بر این اساس قرار داده؛ بگیر.............. ما ماموریم و معذور.......... 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ بقول وحید اینم دیدی هست شاید یخورده ملامت بار وغلط الود شاید هم شما راست بگین 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ همه بدون اینکه بخوان به دنیا میان ! گناه رو هم دیگران انجام دادن به طفل چه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ همه بدون اینکه بخوان به دنیا میان ! گناه رو هم دیگران انجام دادن به طفل چه؟ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می روم؟ آخر ننمایی وطنم مانده ام سخت عجب، کز چه سبب ساخت مرا یا چه بوده است مراد وی ازین ساختنم مرغ باغ ملکوتم، نیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم (مولانا) 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ به کجا آمدم و آمدنم بهر چه بود به کجا می روم آخر ننمائی وطنم من به خود نیامدم اینجا که به خودباز روم آنکه آورده مرا باز برد نیم ازعالم خاک چند روزی قفسی ساخته ام از بدنم آفلین ... آفلین ... 1 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ این که داستان شب اوله.....زندگی ببین چقدر شیرینه از پیچیدن پیکری بر پیکره دیگر بوجود آمده........ فقط شب اول نيست بارها تكرار ميشه:w00: از نظرم اصلا شيرين نيست جز براي عده خاصي با کدوم قسمتش؟.......اینکه به وجود امدن یه بچه حاصل یه رابطه عاشقانست یا گناه الودو بدون عشق؟ با اين قسمتش كه ما نخواسته به دنيا امديم به اين كه ديگران تعيين ميكنند ما كي به دنيا بياييم اسممون رو تعيين ميكنند فاميليمون رو تعيين ميكنند كلا سرنوشتمون رو تعيين ميكنند چرا فک میکنی گناهه؟ فكر نميكنم گناهه ميگم چرا بدونه اينكه ما بخواهيم به دنيا مياييم دو نفر ديگه خوشند بد بدبختيش براي ما برو یقه اونکسیکه آفریده و سیستم آفرینش را بر این اساس قرار داده؛ بگیر.............. ما ماموریم و معذور.......... :ws44: 2 لینک به دیدگاه
پرناز 581 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خداوندا! اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت. خداوندا تو مسئولی. خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است، چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده