پرناز 581 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 من چيستم زاده يه گناه لذت بار زماني پيكري بر پيكري پيچيد من بدنيا امدم تا حاصل گناه دو تن باشم من به دنيا امدم بي آنكه خود خواهم من به دنيا آمدم بي آنكه من باشم 7
baybak 4434 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 این که داستان شب اوله..... زندگی ببین چقدر شیرینه از پیچیدن پیکری بر پیکره دیگر بوجود آمده........ 4
ooraman 22216 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 با کدوم قسمتش؟.......اینکه به وجود امدن یه بچه حاصل یه رابطه عاشقانست یا گناه الودو بدون عشق؟ 5
Ehsan 112346 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 برو یقه اونکسیکه آفریده و سیستم آفرینش را بر این اساس قرار داده؛ بگیر.............. ما ماموریم و معذور.......... 6
spow 44198 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 بقول وحید اینم دیدی هست شاید یخورده ملامت بار وغلط الود شاید هم شما راست بگین 3
کهربا 18089 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 همه بدون اینکه بخوان به دنیا میان ! گناه رو هم دیگران انجام دادن به طفل چه؟ 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 همه بدون اینکه بخوان به دنیا میان ! گناه رو هم دیگران انجام دادن به طفل چه؟ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می روم؟ آخر ننمایی وطنم مانده ام سخت عجب، کز چه سبب ساخت مرا یا چه بوده است مراد وی ازین ساختنم مرغ باغ ملکوتم، نیم از عالم خاک چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم (مولانا) 3
کهربا 18089 ارسال شده در 1 اسفند، 2010 به کجا آمدم و آمدنم بهر چه بود به کجا می روم آخر ننمائی وطنم من به خود نیامدم اینجا که به خودباز روم آنکه آورده مرا باز برد نیم ازعالم خاک چند روزی قفسی ساخته ام از بدنم آفلین ... آفلین ... 1
پرناز 581 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2010 این که داستان شب اوله.....زندگی ببین چقدر شیرینه از پیچیدن پیکری بر پیکره دیگر بوجود آمده........ فقط شب اول نيست بارها تكرار ميشه:w00: از نظرم اصلا شيرين نيست جز براي عده خاصي با کدوم قسمتش؟.......اینکه به وجود امدن یه بچه حاصل یه رابطه عاشقانست یا گناه الودو بدون عشق؟ با اين قسمتش كه ما نخواسته به دنيا امديم به اين كه ديگران تعيين ميكنند ما كي به دنيا بياييم اسممون رو تعيين ميكنند فاميليمون رو تعيين ميكنند كلا سرنوشتمون رو تعيين ميكنند چرا فک میکنی گناهه؟ فكر نميكنم گناهه ميگم چرا بدونه اينكه ما بخواهيم به دنيا مياييم دو نفر ديگه خوشند بد بدبختيش براي ما برو یقه اونکسیکه آفریده و سیستم آفرینش را بر این اساس قرار داده؛ بگیر.............. ما ماموریم و معذور.......... :ws44: 2
پرناز 581 مالک ارسال شده در 1 اسفند، 2010 خداوندا! اگر روزی بشر گردی ز حال بندگانت با خبر گردی پشیمان میشوی از قصه خلقت، از این بودن، از این بدعت. خداوندا تو مسئولی. خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است، چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است 3
ارسال های توصیه شده