Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ لئون (ژان رنو): وقتی انتقام بگیری می فهمی اصلاً خوب نیست. باور کن. بهتره فراموش کنی. بعد از اینکه یه نفرو بکشی هیچ چی مثل قبل نمیمونه. زندگیت برای همیشه عوض میشه. باید بقیه زندگیت رو در حالی بخوابی که یک چشمت بازه… 11 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تنها راه بیرون کشیدن یه خرگوش از کلاه، اینه که اول خرگوش رو توی کلاه بذاری. چراغ قرمز (2012) Red Lights 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ کارل یونگ : بعضی وقت ها باید یه کارهای غیر قابل ِ بخشش بکنی ، فقط به خاطر اینکه بتونی به زندگی ادامه بدی ... 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ فكر و ذكرمان شد كسب آبرو، چه آبرويي، مملكترو تعطيل كنيد، دارالايتام داير كنيد درستتره. مردم نان شب ندارند، شراب از فرانسه ميآيد، قحطي است، دوا نيست، مرض بيداد ميكند، نفوس حقالنفس ميدهند، باران رحمت از دولتي سرقبله عالم است و سيل و زلزله از معصيت مردم. ميرغضب بيشتر داريم تا سلماني. سر بريدن از ختنه سهلتر. ريخت مردم از آدميزاد برگشته، سالك بر پيشاني همه مهر نكبت زده، چشمها خمار از تراخم است، چهرهها تكيده از ترياك. [ حاجيواشنگتن- علي حاتمي ] 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ گاهی آدما کارایی میکنن که خودشونم باورشون نمیشه مهرانه مهین ترابی...شمس العماره 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ آدم تاوون داده که دیگه اخم وتخم نداره (مهدی سلطانی سروستانی-مادرانه) 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۲ نيمه شبان خلوت است مظهر هر رافت است اي شده غرق گناه چاره ي درد تو را يار نظر مي كند هر چه كه هستي بيا گر چه كه پستي بيا بنده شرم گونه را دوست نظر مي كند توبه اثر مي كند حاج آقا ثانی ...سریال مادرانه 8 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ - اسکارلت : مادر چقدر من بدبختم که در این سن باید بیوه بشم . اصلا برای چی باید لباس سیاه بپوشم و وانمود کنم که عزادارم ؟ در حالی که نیستم. - مادر : عزیزم تو باید به بقیه نشون بدی که از مرگ شوهرت غمگین هستی. - اسکارت : آخه چرا ؟ من که چیزی احساس نمی کنم! (Gone with the Wind) 10 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ وقتی همه چی رو از دست میدیم اونوقته که آزادیم تا هرکاری بکنیم fight club 8 لینک به دیدگاه
bahar..kh 94 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ داشتم به صدات گوش میدادم حواسم به حرفات نبود ... شهاب حسینی_ پرسه در مه انسان ازآن چیزی که بسیار دوست می دارد، خود را جدا می سازد. در اوج تمنا نمی خواهد. دوست می دارد اما در عین حال می خواهد که متنفر باشد. امیدوار است، اما امیدوار است امیدوار نباشد. همواره به یاد می آورد اما می خواهد که فراموش کند. هامون - داریوش مهرجویی وقتی یه خراش کوچیک توو سقف دهنت ایجاد می شه، اگه بهش زبون نزنی و بی خیالش بشی، خود به خود خوب می شه؛ اون زن، برای من مثل اون خراش بود، که نمی تونستم بی خیالش بشم .. باشگاه مشت زنی - دیوید فینچر خانم دارابی(ویشگا آسایش): عشق 2 حالت داره عشق مادر به فرزند، عشق خدا به بنده، بقیه ش تاثیرات هورمونیه ...! ورود آقایان ممنوع - رامبد جوان 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ چنان تنهایی وحشتناکی احساس میکردم که خیال خودکشی به سرم زد تنها چیزی که جلویم راگرفت این بود که من در مرگ تنهاتر از زندگی خواهم بود...! Nausea Jean-Paul Sartre 1938 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ رضا: سهیل بابا گریه نکن... نه گریه کن گریه مال مرده اما سرت رو بگیر بالا وگریه کن مث مرد (شهاب حسینی--حوض نقاشی) 10 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ لیلا حاتمی: سیما کی بود؟ علی مصفا: سیما...یکی از بچه های دانشگاه لیلا حاتمی: دوسش داشتی؟ علی مصفا: مثلآ,خیلی شبیه مینا بود همون دختر داییم که از تاریکی میترسید لیلا حاتمی: اون چی؟ اونم تورو دوست داشت؟ علی مصفا: نمیدونم من هیچوقت هیچی بهش نگفتم,من اینجوریم همیشه هر وقت باید یه کاری بکنم یه دفه اصلآ هیچ کاری نمیکنم چیزهایی هست که نمیدانی 8 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ آني: چقدر اينجا (بورلي هيلز) تميزه! مکس: براي اينکه اونا آشغالاشون رو دور نميريزن، باهاشون برنامه هاي تلوزيوني مي سازن!! __________ Annie Hall 1977 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ پیرمرد : دلت گرفته ؟ سرباز : آره پیرمرد : دل همه میگیره، دل داشته باشی میگیره دیگه، اصــلــا دلــی کـه نــگـیـره کــه دل نـیـسـت.. یا رفیق من لا رفیق له. میخوای یه راهی بهت یاد بدم دلت وا بشه؟ مثل من چشمات و ببند …د ببند دیگه…چی میبنی ؟ سرباز: هیچ کس پیرمرد:هیچ کس قشنگه دیگه … هیچ کس همه کسه ، همه کس هیچ کسه! یـــک تـــکه نـــان 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ خوشبختی اون چیزی نیست که کسی از بیرون ببینه، خوشبختی تو دل آدمه. دل که خوشبخت باشه، خوشبختی. - روسری آبی - 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ زخمای آدم سرمایس حامد ، سرمایتو با این و اون تقصیم نکن داد نکش هوار نکش ، آروم و بی سرو صدا همه چیزو تحمل کن - شب یلدا – 6 لینک به دیدگاه
delane-banoo 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ - لورل: عموم از توی یه دریچه افتاد پایین و گردنش شکست - هاردی: داشت خونه میساخت؟ - لورل: نه داشتن دارش میزدند ! 8 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ مرد اول: معرفي مي کنم. ايشون خانم نورما دزموند هستن. مرد دوم: اوه. نورما دزموند. شما زماني بازيگر بزرگي بوديد. نورما دزموند: من هنوز هم بزرگم. اين فيلم ها هستند که کوچک شده اند! Sunset Blvd 1950 8 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ وقتي یه بمب ميفته مي دونيد مردم توي ميدون چه فکري مي کنن؟ "من بايد خودمو به خونه برسونم" يه جورايي آدم فکر مي کنه وقتي تو خونه راحت نشسته کشته نمي شه. Hemingway & Gellhorn 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده