Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ آل پاچینو (بوی خوش زن) : توی زندگيم هر وقت به دوراهي رسيدم، بدون استثنا ميدونستم راه درست كدومه، ولي هميشه راه اشتباهو انتخاب كردم، ميدونيد چرا ؟ چون راه درست لعنتي هميشه سختتر بود... 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ به یاد دو انسان بزرگ که برای خنداندن انسان ها، سال ها کوشیدند.... اولیور هاردی: استن... تو به عشق در یک نگاه اعتقاد داری؟ استن لورل : آره خوب حداقل وقت آدمو نمیگیره .......... 20 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ روث: ازدواج کردی؟ + نویسنده : نه. - روث : همجنس بازی؟ + نویسنده : نه. - روث: پس یعنی دوست دختر داری؟ + نویسنده: یه چیزی بیشتر از این حرف ها. - روث: شریک زندگی داری؟ + نویسنده: یه چیزی کمتر از این حرف ها! نمی دونم، *چهل هزار سال از پیدایش زبان بدست انسان می گذره و هنوز هیچ واژه ای برای توضیح رابطه ای که من دارم به وجود نیومده! * نویسنده در سایه (The Ghost Writer) کارگردان: رومن پولانسکی 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ زندگی تعداد نفسهایی که می کشی نیست، زندگی لحظه هاییه که نفس، تو سینه ت حبس می شه.! هیچ (Hitch) کارگردان: اندی تنانت محصول 2005 14 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ لئوناردو دیکاپریو :بعضی وقت ها این سوال برام پیش می یاد که «خدا ما رو به خاطر بلاهایی که سر هم میاریم می بخشه؟» … ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجا رو ترک کرده..!!! الماس خونین (Blood Diamond) - کارگردان: ادوارد زوییک 12 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ کلاه قرمزی هنوز هم برنامه ی دوست داشتنی منه. --------------------------------------- آقای مجری: واسه چی در ُ باز گذاشتی؟ فامیل دور: واسه بهار. از در بسته دزد رد میشه ولی از در باز رد نمیشه. وقتی یه در ُ باز بذاری که دزد نمیاد توش. فکر میکنه یکی هست که در ُ باز گذاشتی دیگه. ولی وقتی در بسته باشه، فکر میکنه کسی نیست ُ یه عالمه چیز خوب اونتو هست ُ میره سراغشون دیگه. در باز ُ کسی نمیزنه. ولی در بسته رو همه میزنند. خود شما به خاطر اینکه بدونی توی این پسته دربسته چیه، میشکنیدش. شکسته میشه اون در. دل آدم هم مثل همین پسته میمونه. یه سری از دلها درشون بازه. میفهمی تو دلش چیه. ولی یه سری از دلها هست که درش بسته اس. اینقدر بسته نگهش میدارند که بالاخره یه روز مجبور میشند بشکنند و همهچی خراب میشه. آقای مجری: در دل آدم چهجوری باز میشه؟ فامیل دور: در دل آدم با درد دله که باز میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ((مختار نامه)) مختار : اين مردم آنقدر ساده لوح هستند كه فقط بلدن گريه كنند و دعا كنند 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ نیک ذات (محمدرضا فروتن) : شما رو فرستادن توو جزیره که با زندگی قیمت پیدا کنین نه به هر قیمتی زندگی کنین دموکراسی توو روز روشن / علی عطشانی 10 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ مرتضی :تو زندگی یه حرفائی هست که نه میتونی به کسی بگی نه میتونی تو دلت نگه داری عزت:مثلاً چه جور حرفائی؟ مرتضی :مثلاً...مثلاً حرف اینکه یکی رو دوست داری حرف خاطرخواهی... فریاد زیر آب 1356 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ انیمیشن رنگو Rango برنده جایزه اسکار 2011 : خیلی تلاش کردم بفهمم کی هستم، اما آخرش فهمیدم هیچی نیستم، حتی دوستانم هم دیگر مرا باور ندارند.... من یک قهرمان پوشالی بودم..... پینوشت : این چیزایی که مینویسم رو از جایی کوپی نمیکنم، زیاد هم اهل فیلم نیستم، همین اندک رو که میبینم دارای دیالوگ هایی هست که یک لحظه فکر میکنم حرفی برای گفتن دارد. 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ چون جمعه هفته ی پیش دیدم دقیقا دیالوگ خاطرم نیست ولی مضمون رو می رسونم: دختره(نقش مقابل بهرام رادان):.. منم مث تو عقده ای هستم،ولی یاد گرفتم عقده های خودم رو با خوبی در حق دیگران مخفی کنم ولی تو.. از فیلم"یکی از ما دو نفر" تهمینه میلانی 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ اخرين ديالوگهاي خانه سبز: خيرآبادي:يعني اون بزرگ راه ممكنه خونه ي سبز ما رو خراب كنه؟؟؟؟؟؟؟؟ شكيبايي:ممكنه خراب كنه.....ممكنه خراب نكنه.............ممكنه اصلا پشيمون بشن اين بزرگراه رو از يه جاي ديگه اي بكشن كه ديگه هيچ وقت خونه ي سبز عباس تهران چي......تقي شكارچي......حسن طاق دوست....قلي زاده.....مردانگي و سرمايه خراب نشه.........اصلا كي گفته هدف ساختنه؟؟؟؟؟؟؟كه به خدا اگه همه ي اين ساختن ها كوچترين گزندي به باورهاي سبز ما بزنه گناهيه نابخشودني..........در هر حال ما به زندگي خودمون ادامه ميديم در حاليكه سعي ميكنيم تمام لحظات اونو سرشار از شادي هاي سبز بكنيم...............چرا كه آدم هميشه مثل هوا احتياج داره به شادي........به شادي هاي سبز و در هر حال منتظريم..... علي كوچولو:منتظر چي دايي؟؟؟؟؟؟ شكيبايي:منتظريم خورشيدي كه براي غروب رفته روزي از غرب طلوع بكنه اون روز سبزترين طلوع براي خورشيد خواهد بود دايي..... 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ رضا ( خسرو شکیبایی ): ببین دلخوری، باش. عصبانی هستی، باش. قهری، باش . هر چی می خوای باشی باش ولی حق نداری با من حرف نزنی . فــَمیــدی 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ براي اينكه به باطن اطرافيانت پي ببري بايد يه زماني ادعا كني كوري.......يه زماني ادعا كني لالي.....يه زماني ادعا كني كري.......... استاد علي نصيريان-شكارچي شنبه 10 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ زرنگی ات رو بفروش حواست رو نه فيلم جرم 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ هری پاتر و یادگاران مرگ ... دامبلدور: دلت به حال مُرده ها نسوزه. نگران زنده ها باش، مخصوصاً اونا که بی عشق زندگی میکنند... 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ دیزی: «تو خیلی جوونی.» بنجامین باتن: «فقط ظاهریه.» 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین. مختار نامه 8 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ "سرتاسر جهان 550 ميليون سلاح آماده آتش وجود دارد بنابراين از هر 12 نفر يكنفر داراي سلاح ميباشد تنها يك سوال!:«باقي 11 نفر را به چه طريقي ميتوان مسلح كرد؟»" (يوري اُرلُف) 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ وقتی بچه بودم یه دوست خیالی داشتم که اسمش آقای راویولی بود, روانپزشکم میگه دیگه بهش احتیاجی ندارم واسه همین نشسته اون گوشه داره کتاب می خونه. مری و مکس 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده