رفتن به مطلب

در هوای آلوده آرایش نکنید

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه تایپیکی بزنید در مورد آقایونی که می خان ابرو بردارن چه نکاتی رو باید رعایت کنن؟ اصلا توضیح بدین چیکار کنیم...

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه تایپیکی بزنید در مورد آقایونی که می خان ابرو بردارن چه نکاتی رو باید رعایت کنن؟ اصلا توضیح بدین چیکار کنیم...

به من اعتماد کن

خودم واست بر میدارم

ولی عواقب بعدیش با خودت ها!!!!!!!!!!!!!!!:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

پلیس ایران در دو هفته گذشته، 24 آرایشگاه زنانه و مردانه را در تهران به خاطر برداشتن زیر ابروی مردان و خالكوبی و آنچه فعالیت "خارج از ضوابط" این آرایشگاهها خوانده شده، تعطیل كرده است.

یك جوان ایرانی:اینكه من موهایم را چطور كوتاه می كنم موضوعی نیست كه لازم باشد درباره آن به كسی توضیح بدهم

محمد علی نجفی، رییس اداره اماكن نیروی انتظامی اعلام كرده است، برخی از آرایشگاههای مردانه ای كه تعطیل شده اند، زیر ابروی آقایان را برمی داشتند، موهای مشتریان خود را مطابق مدل هایی كه پلیس ایران آن را سبكهای منحرف غربی نامیده است، كوتاه می كردند و یا خالكوبی (تتو) انجام می داده اند.

سردار نجفی دلایل پلمب آرایشگاههای زنانه را نیز نداشتن مجوز كسب و خالكوبی عنوان كرد.

این مقام بلند پایه پلیس ایران همچنین گفت، در یكی ازاین آرایشگاههای زنانه یك مرد فعالیت داشته كه پرونده آن به همین دلیل به مراجع قضایی فرستاده شده است.

بر اساس مقررات ایران، آرایشگران مجاز به آرایش و پیرایش موی جنس مخالف نیستند. مقامات بهداشتی ایران چندی پیش خالكوبی روی بدن و صورت را نیز كه در ایران به ویژه در میان خانمها رواج پیدا كرده به دلایل بهداشتی ممنوع اعلام كردند.

با این حال این كار هنوز به طور مخفیانه توسط برخی آرایشگران و یا كسانی كه تنها در این زمینه فعالیت می كنند، انجام می شود.

روال كار پلیس برای نظارت بر آرایشگاهها به این ترتیب است كه نیروهایی برای بازرسی به این اماكن می روند. این بازدیدها گاهی با همراهی بازرسان اتحادیه آرایشگران انجام می شود تا در صورت كشف تخلف، مجازات در همان زمان تعیین و اجرا شود.

اخیرا برخی پسرهای جوان ایرانی اقدام به برداشتن زیر ابروی خود می كنند. برخی از آنها معتقدند این كار كاملا شخصی است و ارتباطی به سایرین ندارد.

آرش رابعی، 22 ساله، بوتیك دار تهرانی در این باره می گوید، من از دو سال پیش ابروهایم را تمیز می كنم . از آرایشگرم می خواهم كه این كار را برایم انجام بدهد و فكر می كنم با اینكار مرتب تر و تمیز تر به نظرمی آیم اما تلاش می كنم طوری نباشد كه توجه همه را جلب كند، چون متاسفانه در ایران فرهنگ احترام گذاشتن به زندگی شخصی و خصوصی افراد وجود ندارد و ممكن است برایم ایجاد دردسر كند.

مقامات بهداشتی ایران چندی پیش خالكوبی روی بدن و صورت را نیز كه در ایران به ویژه در میان خانمها رواج پیدا كرده به دلایل بهداشتی ممنوع اعلام كردند.

آقای رابعی، مدل موی افراد را هم از جمله ابعاد كاملا خصوصی زندگی افراد می داند و می گوید اینكه من موهایم را چطور كوتاه می كنم موضوعی نیست كه لازم باشد درباره آن به كسی توضیح بدهم.

آرش رابعی می گوید، والدینش در این باره با او هم عقیده نیستند اما در كارش دخالتی هم نمی كنند.

اما ازسوی دیگر محمود شاكری، دانشجوی 25 ساله كه مخالف زیر ابرو برداشتن آقایان است می گوید، زیر ابرو برداشتن آقایان در فرهنگ ما به هیچ عنوان پذیرفته و معمول نیست بنابراین اگر برخی از جوانها صلاح و خیر كار خود را متوجه نمی شوند باید به آنها كمك كرد.

آقای شاكری با حمایت از اقدام پلیس ایران در برخورد با آرایشگاههای متخلف می گوید: رواج چنین اعمالی كه با فرهنگ ما نا متناسب است، به نفع جوانان نیست. آقای شاكری می گوید، بالاخره كسانی باید مراقب ظاهر جامعه و وضعیت جوانان ایرانی باشند كه عمدا و یا سهوا به راه خطا نروند.

رجب صابرشرفی، آرایشگر مردانه نیز می گوید، موضوع تمیز كردن ابروی آقایان موضوع معمولی نیست. احتمالا آرایشگران شمال شهر تهران بیشتر با آن مواجه می شوند. من در مدت 20 سالی كه در این حرفه مشغول به كارم تا به حال با چنین موردی برخورد نكردم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
به من اعتماد کن

خودم واست بر میدارم

ولی عواقب بعدیش با خودت ها!!!!!!!!!!!!!!!:ws52:

نه چطور خودمون برداریم..در حد تمیز کاری....نخ بندازیم یا موکن ؟یا کرم بزنیم؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

مگه بندم بلدن بندازن آقایان؟

شما لازم نیس هیچ کاری کنین

من رو پسرای باشگاه غیرت دارم

از این خبرا نیس

از ره بدر تون نم یکنم:167::w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مگه بندم بلدن بندازن آقایان؟

شما لازم نیس هیچ کاری کنین

من رو پسرای باشگاه غیرت دارم

از این خبرا نیس

از ره بدر تون نم یکنم:167::w00:

برداشتن ابرو :

براي فرم دادن به ابرو بايد نوع چهره را در نظر گرفت و به ديگر اعضاء چهره تعادل بخشيد ، توجه داشته باشيد موهاي ابرو حدود سه مرتبه آهسته تر از موي سر رشد مي كنند (موي ابرو حدود 0.15ميليمتر و موي سر حدود 0.45 ميليمتر در روز ) بنابراين اگر موي ابرو خالي شد بايد 4 تا 8 هفته بايد صبر كنيد تا به حالت اول برگردد .

image004.jpg

فرم دادن به ابرو

ابتدا به كمك يك برس ابرو، ابرو ها را به سمت بالا و بيرون شانه كنيد ، برس زدن ابرو باعث ميشود موها خواب طبيعي خود را پيدا كنند و شما خط طبيعي ابرو را بهتر ببينيد در ضمن گرد و خاك و سلول هاي مرده پوست نيز با برس زدن از بين ميروند .

image006.jpg

آرايش ابرو بايد از گوشه داخلي آن شروع شده و بعد از ايجاد يك كمان ظريف به گوشه خارجي چشم برسد ابروئي ايده آل است كه ابتدا و انتهاي آن با پره هاي بيني يك مثلث تشكيل دهد بطور كلي فاصله طبيعي دو ابرو به اندازه يك چشم است با در نظر گرفتن اين موضوع برداشتن موها را از وسط ابروها شروع كنيد سپس موهاي زائد و پرت اطراف را برداريد وقتي كه اطراف ابرو تميز شد از زير ابرو دانه به دانه و رج به رج موهاي زير ابرو را برداريد و در انتها موهاي بالاي ابرو را برداريد . توجه كنيد موها را در جهت رويششان از پوست در آوريد براي قيچي كردن ابرو، موها را به طرف بالا شانه كنيد و چند ميليمتر بلندتر از خط ابرو آنها را كوتاه كنيد موهاي ناحيه دم ابرو را به طرف پائين شانه كنيد و كوتاه كنيد

• Like 1
لینک به دیدگاه

برداشتن ابرو :

براي فرم دادن به ابرو بايد نوع چهره را در نظر گرفت و به ديگر اعضاء چهره تعادل بخشيد ، توجه داشته باشيد موهاي ابرو حدود سه مرتبه آهسته تر از موي سر رشد مي كنند (موي ابرو حدود 0.15ميليمتر و موي سر حدود 0.45 ميليمتر در روز ) بنابراين اگر موي ابرو خالي شد بايد 4 تا 8 هفته بايد صبر كنيد تا به حالت اول برگردد .

image004.jpg

فرم دادن به ابرو

ابتدا به كمك يك برس ابرو، ابرو ها را به سمت بالا و بيرون شانه كنيد ، برس زدن ابرو باعث ميشود موها خواب طبيعي خود را پيدا كنند و شما خط طبيعي ابرو را بهتر ببينيد در ضمن گرد و خاك و سلول هاي مرده پوست نيز با برس زدن از بين ميروند .

image006.jpg

آرايش ابرو بايد از گوشه داخلي آن شروع شده و بعد از ايجاد يك كمان ظريف به گوشه خارجي چشم برسد ابروئي ايده آل است كه ابتدا و انتهاي آن با پره هاي بيني يك مثلث تشكيل دهد بطور كلي فاصله طبيعي دو ابرو به اندازه يك چشم است با در نظر گرفتن اين موضوع برداشتن موها را از وسط ابروها شروع كنيد سپس موهاي زائد و پرت اطراف را برداريد وقتي كه اطراف ابرو تميز شد از زير ابرو دانه به دانه و رج به رج موهاي زير ابرو را برداريد و در انتها موهاي بالاي ابرو را برداريد . توجه كنيد موها را در جهت رويششان از پوست در آوريد براي قيچي كردن ابرو، موها را به طرف بالا شانه كنيد و چند ميليمتر بلندتر از خط ابرو آنها را كوتاه كنيد موهاي ناحيه دم ابرو را به طرف پائين شانه كنيد و كوتاه كنيد

اصلاح ابرو را رو هم چن می گیری؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

از موچین استفاده کن

سعی کن دفعه ی اول خودت این کارو نکنی چون مجبوری تا مدتی که ابروت در بیاد بیرون نری:45645:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...