هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ هر چند که به گفته دوست عزیزمان آتروس جوان!!!! آرایش کردن واسه خانم های بی اعتماد به نفسه!!! ولی کلا این تاپیک را واسه دخترای جوانی که مثل من اعتماد به نفس ندارن زدم!!! دبير انجمن پوست و مو ايران گفت: آرايش كردن به ويژه از نوع غليظ آن در هواي آلوده شهرها اثرات سوء اي در روند تكثير و بازسازي سلولهاي اپيدرم به همراه دارد. به گزارش فارس به نقل از انجمن متخصصين پوست ايران، محمد گلشني افزود: ميزان بالاي غلظت مونواكسيد كربن و دود حاصل از سوختهاي فسيلي علاوه بر تاثيرات زيانبار قلبي و ريوي موجب اختلال در كاركرد سلولهاي پوست و ايجاد چهرهاي غيرشاداب و كدر در افراد مي شود. وي با اشاره به اينكه سلولهاي اپيدرم (لايه سطحي) هر 28 روز يكبار بازسازي كاملي انجام ميدهد، افزود: در صورت نارسايي اكسيژن به اين سلولها، شاهد اثرات سوء در پوست بدن به ويژه صورت، گردن و دستها خواهيم بود. گلشني با هشدار به افرادي كه در اين روزها از لوازم آرايشي با ميزان بالا استفاده ميكنند توصيه كرد: با تهيه پاك كنندههاي غيرصابوني با PH اسيدي سازگار با پوست كه به syndet bar معروفند (از داروخانه ها) به حفظ سلامت و شادابي سلامت پوست بدن خود كمك كنند. وي گفت: اين پاك كنندهها در مقاسيه با صابونهاي جامد و مايع علاوه بر امكان استفاده مكرر در طول شبانه روز، به دليل سازگاري چربيهاي طبيعي پوست از جمله سرآميدها را كمتر برداشته و اثرات خشكي پوست و تحريكي كمتر خواهند داشت. دبيرانجمن پوست ايران استفاده از كرم هاي درماني تجويز شده از جانب پزشكان همچنين مصرف، كرم ضدآفتاب و كرم هاي مربوط كننده پوست را در روزهاي آلودگي هوا تاييد كرد و گفت: هموطنان پس از بازگشت به منزل، در پي شستوشوي سريع صورت، حتماً از مرطوب كننده پوستهاي خشك يا چرب استفاده كنند. وي گفت: استحمام و شستو شوي موها با شامپوهاي معمولي به صورت روزانه براي حذف آلايندههاي هوا و محيط زيست از مهمترين نكات بهداشتي در ايام آلودگي هواست كه به نشاط و شادابي پوست و موها كمك فراواني ميكند 6 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ چشم... چشمت بی بلا واسه خودت گفتم پسملم خواستی آرایش کنی تو خونه آرایش کن بیرون آرایش کنی زودی پیر میشی دیگه بهت زن نمیدنا:icon_pf (34): اونوقت ما بیچاره میشیم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ چشمت بی بلاواسه خودت گفتم پسملم خواستی آرایش کنی تو خونه آرایش کن بیرون آرایش کنی زودی پیر میشی دیگه بهت زن نمیدنا:icon_pf (34): اونوقت ما بیچاره میشیم باشه رژ لب خوب سراغ داری؟؟ :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ باشه رژ لب خوب سراغ داری؟؟ :jawdrop: آنه آنه می خلم واست بدون سرب ه ضرر نداره نری از ین ارزونا بخریا سرب داره زودی می میری اونوخ خوب؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ آنه آنهمی خلم واست بدون سرب ه ضرر نداره نری از ین ارزونا بخریا سرب داره زودی می میری اونوخ خوب؟:w00: باشه فقط یه رنگی باشه که به فرم سیبیلام بخوره... مرسی 4 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ باشه فقط یه رنگی باشه که به فرم سیبیلام بخوره... مرسی حالا سیبلاتم میزنیم واست آخه با سیبیل زیادی دلبر میشی بعد دعوا میشه سرت قرمز جیگری خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ حالا سیبلاتم میزنیم واستآخه با سیبیل زیادی دلبر میشی بعد دعوا میشه سرت قرمز جیگری خوبه؟ حالا یه چی گفتیما... 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ حالا یه چی گفتیما... مرده و حرفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش!!!!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خیلی دلم میخواد سبیل رو درکنار رژ لب با رنگ قرمز جیگری ببینم 2 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خیلی دلم میخواد سبیل رو درکنار رژ لب با رنگ قرمز جیگری ببینم تو بــــــــــــــــرو بیارش بقیش با من بعد باهم می بینیم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ من تازه میخواستم ابروهامو بردارم !!!!! دماغمو عمل کنم و لپ هام را قرمز کنم و چونه ام را حذف کنم. افسوس که این آلودگی نذاشت!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تو بــــــــــــــــرو بیارش بقیش با منبعد باهم می بینیم چیو بیارم؟ سبیل رو یا رژ رو؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ من تازه میخواستم ابروهامو بردارم !!!!! دماغمو عمل کنم و لپ هام را قرمز کنم و چونه ام را حذف کنم. افسوس که این آلودگی نذاشت!!!!!! حالا چرا چونه اتو حذف می کنی این نبودا تو لیست 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ حالا چرا چونه اتو حذف می کنی این نبودا تو لیست همیشه که نمیشه از دیگران تقلید کنم، من اول چونه بر میدارم،بعدا یه ملت دنبالم میان،چونه کوچک کنند !!! 2 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ من تازه میخواستم ابروهامو بردارم !!!!! دماغمو عمل کنم و لپ هام را قرمز کنم و چونه ام را حذف کنم. افسوس که این آلودگی نذاشت!!!!!! اسی خان تو خونه که آلودگی نداره بیا من و سارا لپاتو سرخ می کنیم به شرطی که عمامتو برداری 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ چیو بیارم؟ سبیل رو یا رژ رو؟ آقاهه را آقا پیانیست خودش داوطلب شده 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ آقاهه راآقا پیانیست خودش داوطلب شده باشه 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ باشه می خوای چن تا دیگه هم بیاریم آخه سیبیل با سیبیل فرق فکوله 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ آقاهه راآقا پیانیست خودش داوطلب شده باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده