رفتن به مطلب

تصمیمم رو گرفتم. من یک لبو فروش خواهم شد.

ارسال های توصیه شده

ممنونم

این روزها دیگه من هم میام دسیارتون میشم نگران نباشین:icon_gol:

خیلی خوب میشه. شما به خانمها لبو میفروشی. منم به آقایون. اینجوری دیگه مسئله منکراتش هم حل میشه . چقدر عالی . وای خدا , مردم از خوشی و شادی :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی خوب میشه. شما به خانمها لبو میفروشی. منم به آقایون. اینجوری دیگه مسئله منکراتش هم حل میشه . چقدر عالی . وای خدا , مردم از خوشی و شادی :ws28:

:ws28::ws28::ws28:

موافقم

حالا سر کدوم چهارراه؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28:

موافقم

حالا سر کدوم چهارراه؟:ws52:

میریم جلو دانشگاهها . مشتری زیاده اونجا. بالاخره دانشجو ها از خودمونن. پس از اینهمه تلخی بذار کامشون شیرین بشه. آی لبو دارم . لبوئیه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

لبو فروشی کارت پایان خدمت میخواد؟

:ws52:

طوری نیست. من میرم خدمت . همکارا برنامه رو ادامه میدن تا منم بر گردم. سارا افشار هم اومد شدیم سه نفر دیگه یکی مونم سربازی بره مشکلی پیش نمیاد. ولی بد جوری حالمو گرفتی وحید. فکر سربازی ش نبودم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم بغل شما ها بساط باقلا رو راه می ندازم..عالی میشه...ادمین جون هم تازه از سربازی اومده بیکاره میاد کناره بلالی راه میندازه ...بعد ....اینطوری بچه های باشگاه رو یکی یکی دعوت به کار می کنیم.

لینک به دیدگاه
اگر یک مربی فوتبال هم سالهای متمادی از همان بازیکنانی که در اختیار دارد استفاده کند دیگر نمیتواند قهرمان لیگ شود.چرا مدیران ما در سه دهه گذشته همانهایی اند که بودند. فقط جاهاشون عوض میشه؟ شما از هر یک از آقایان دولتی و یا وزارتخانه ای سئوال کنید که شما تا به حال در چه پست هایی خدمت کرده اید , لیستی بلند از خدمات متنوع در سازمانهای مختلف را به شما ارائه خواهند داد , با این اوضاع نمیتوان به استخدام و ترقی دلخوش بود. من اگه درسام تموم بشه لبو فروش میشم.

ههههه

آره منم فکر می کنم باید این کارو بکنی

چون این مدیران خودشونم برن کنار بالاخره بچه ای خواهر زاده ای برادر زاده ای و ... دارن که جاشون یه وقت خدایی نکرده خالی نشه

حالا می خوای کجا بساط کنی من لبو خیلی دوست دارم بیام مشتریت بشم !

• Like 1
لینک به دیدگاه
طوری نیست. من میرم خدمت . همکارا برنامه رو ادامه میدن تا منم بر گردم. سارا افشار هم اومد شدیم سه نفر دیگه یکی مونم سربازی بره مشکلی پیش نمیاد. ولی بد جوری حالمو گرفتی وحید. فکر سربازی ش نبودم.

این قسمت بد ماجرا بود...

قسمت خوبش هم اینه که تو این کسادی میتونیم معافیت نخبه اقتصادی بگیریم.:w16: کلی ایجاد اشتغال شده:w16:

شما دارو دسته زیر مجموعتو داری دیگه دست زیاد شده تو لبو فروشی...

منم میام کنارتون سمبوسه فلافلی میزنم...:ws3:

در ضمن منم دستیار و همکار میخوام:w16:

تازه میتونیم یکی دو پادو هم بگیریم برامون مصالحش رو بخرن. دستمزد هم نصف-نصف منو شما بهشون میدیم

در ضمن بابک! یکم برو اونورتر بساط باقلتو پهن کن بوش ناجور مشتریارو فراری میده:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این قسمت بد ماجرا بود...

قسمت خوبش هم اینه که تو این کسادی میتونیم معافیت نخبه اقتصادی بگیریم.:w16: کلی ایجاد اشتغال شده:w16:

شما دارو دسته زیر مجموعتو داری دیگه دست زیاد شده تو لبو فروشی...

منم میام کنارتون سمبوسه فلافلی میزنم...:ws3:

در ضمن منم دستیار و همکار میخوام:w16:

تازه میتونیم یکی دو پادو هم بگیریم برامون مصالحش رو بخرن. دستمزد هم نصف-نصف منو شما بهشون میدیم

در ضمن بابک! یکم برو اونورتر بساط باقلتو پهن کن بوش ناجور مشتریارو فراری میده:ws3:

طوری نیست. مگه تو پاساژ مبل که اینهمه مغازه مبل فروشی توشه مردم بازارشون کساده؟ هر چی بیشتر بهتر. اصلآ میریم یه سایت هم همونجا راه میاندازیم از دست این محمد هم خلاص میشیم. سایت لبو فروشان و باقالی فروشان. هک هم نمیشه چون همش خوردنیه .

• Like 1
لینک به دیدگاه
طوری نیست. مگه تو پاساژ مبل که اینهمه مغازه مبل فروشی توشه مردم بازارشون کساده؟ هر چی بیشتر بهتر. اصلآ میریم یه سایت هم همونجا راه میاندازیم از دست این محمد هم خلاص میشیم. سایت لبو فروشان و باقالی فروشان. هک هم نمیشه چون همش خوردنیه .

یعنی پیشنهاد میکنید "راسته لبو فروشان نواندیش" بزنیم؟

میتونیم صنف هم درست کنیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

یعنی پیشنهاد میکنید "راسته لبو فروشان نواندیش" بزنیم؟

میتونیم صنف هم درست کنیم

چرا که نه؟ البته اگه مصدر نو اندیش رو بهش اضافه کنیم مجبوریم طبق قانون نظام صنفی سهمی هم برای این تالار در نظر بگیریم. یه چیزی تو مایه های مالیات بر ارزش افزوده. همونی که همه دنیا داره در موردش فکر میکنه. آخه غیر از کشور ما هیچ جای دنیا مالیات این شکلی نبوده تا اینکه ما کشفش کردیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
چرا که نه؟ البته اگه مصدر نو اندیش رو بهش اضافه کنیم مجبوریم طبق قانون نظام صنفی سهمی هم برای این تالار در نظر بگیریم. یه چیزی تو مایه های مالیات بر ارزش افزوده. همونی که همه دنیا داره در موردش فکر میکنه. آخه غیر از کشور ما هیچ جای دنیا مالیات این شکلی نبوده تا اینکه ما کشفش کردیم.

حرف شما درسته

ما نباید تحت لیسانس تولید کنیم

باید برند خودمون رو داشته باشیم

حتی میتونیم تولید انبوه هم داشته باشیم و به چین هم لبو صادر کنیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

حرف شما درسته

ما نباید تحت لیسانس تولید کنیم

باید برند خودمون رو داشته باشیم

حتی میتونیم تولید انبوه هم داشته باشیم و به چین هم لبو صادر کنیم

داداش وحید . من دارم کم میارم. مثه اینکه کار کردن خیلی سخته؟ هر دقیقه یه چیزی بهش اضافه میشه. با این اوصاف باید دوباره راجع به کار فکر کنم. من بدبخت دست به هر کاری میزنم اینچوری میشه. آنقدر بیخ پیدا میکنه که من توش گم میشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
میریم جلو دانشگاهها . مشتری زیاده اونجا. بالاخره دانشجو ها از خودمونن. پس از اینهمه تلخی بذار کامشون شیرین بشه. آی لبو دارم . لبوئیه.

آی لبوووو لبو دخترونه دارم

آقا پسرونه اون طرفه :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
داداش وحید . من دارم کم میارم. مثه اینکه کار کردن خیلی سخته؟ هر دقیقه یه چیزی بهش اضافه میشه. با این اوصاف باید دوباره راجع به کار فکر کنم. من بدبخت دست به هر کاری میزنم اینچوری میشه. آنقدر بیخ پیدا میکنه که من توش گم میشم.

:ws28:

نه نترس! ترس نداره غایب جان:ws3:

از کم شروع میکنیم. اول شهر بعد کشور بعد خاور میانه و در نهایت هم به قلب چین!

آرمان و شعار شرکتمون اینه: لبویی استاندارد برای همه جهان! یا مثلا لبوی مردم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...