غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اگر یک مربی فوتبال هم سالهای متمادی از همان بازیکنانی که در اختیار دارد استفاده کند دیگر نمیتواند قهرمان لیگ شود.چرا مدیران ما در سه دهه گذشته همانهایی اند که بودند. فقط جاهاشون عوض میشه؟ شما از هر یک از آقایان دولتی و یا وزارتخانه ای سئوال کنید که شما تا به حال در چه پست هایی خدمت کرده اید , لیستی بلند از خدمات متنوع در سازمانهای مختلف را به شما ارائه خواهند داد , با این اوضاع نمیتوان به استخدام و ترقی دلخوش بود. من اگه درسام تموم بشه لبو فروش میشم. 15 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ حالا چرا لبو؟؟ باقالی بهتر نیست؟؟ 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ حالا چرا لبو؟؟ باقالی بهتر نیست؟؟ باقالی برای تموم فصل هاست. ولی لبو فروشی سالی شش ماه استراحت توشه. چون مواد نیست و کار تعطیل میشه و زمان استراحت فرا میرسه. 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ نمیخواین در مورد این انتخاب شعل من نظر بدهید؟ لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خوبه که.... من موافقم عمو..... عمو هم خطاب خوبیه. عمو لبو فروش 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ دود از کنده بلند میشه. مگه کسی میتونه مثلا جای بصیرت فردی مثل جنتی رو بگیره!!!!! 100 سال تلاش برای کسب این بصیرت را هیچی کنیم، مدیر جوجه بی بصیرت بیاریم !!!!! 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ دلم لبو خواس :45645: من برا لبو فروش شدن باید دوسال دیگه هم درس بخونم. پس فعلآ رو من یکی حساب نکن. 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ عمو لبو فروش.... بله؟ .... ..... ...... لبوت شن داره....:w00: .. .. . . . این شغلم موفقیت امیز نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ دود از کنده بلند میشه. مثلا مگه کسی میتونه مثلا جای بصیرت فردی مثل جنتی رو بگیره!!!!! 100 سال تلاش برای کسب این بصیرت را هیچی کنیم، مدیر جوجه بی بصیرت بیاریم !!!!! این دودا راست میره تو چشام. اون نیمچه بصیرتمونم کور شد داداش. اگه این دود و دم رو نخوایم باید کی رو ببینیم ؟( وای این یه تیکه ش س . ی . ا . س. ی شد) 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ این دودا راست میره تو چشام. اون نیمچه بصیرتمونم کور شد داداش. اگه این دود و دم رو نخوایم باید کی رو ببینیم ؟( وای این یه تیکه ش س . ی . ا . س. ی شد) یه ساندیس بزن، بصیرتت بر میگرده. باید دود را ببینی،اگر نبینی قدر هوای پاک را نخواهی دانست. 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ یه ساندیس بزن، بصیرتت بر میگرده. باید دود را ببینی،اگر نبینی قدر هوای پاک را نخواهی دانست. بیش از یکساله که به ساندیس حساسیت پیدا کردم. دوای دیگه ای سراغ نداری؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بیش از یکساله که به ساندیس حساسیت پیدا کردم. دوای دیگه ای سراغ نداری؟ چرا،مهر داغ کن رو پیشونیت تا اثرش از کیلومترها دیده بشه،میبرمت پیش مولا و سرورت واسه پابوسی. 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ چرا،مهر داغ کن رو پیشونیت تا اثرش از کیلومترها دیده بشه،میبرمت پیش مولا و سرورت واسه پابوسی. رو دلم مهر داغ کردم که فریب هیچ سیاست و اعتقادی رو نخورم. مهرم دیگه سرد شده ولی اثرش رو دلم هست. 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ انقدرام اوضاع بد نیست نه باید نا امید بشیم کار هست ولی ما اغلب پشت میز میخوایم چشممون اون بالاهاست اقا چندین کارخانه با حقوق مکفی مارو به عنوان برده طالب هست؟بعد مدتی هم ازادت میکنن چه حس عجیبی خواهد داشت حس غریب ازادینه واقعا چرا نا امید میشین این همه کار ریخته چه قدر جالبه وقتی میشنوم یه مهندس پلیمر شده اپراتور اداره برق شده چقدر به خود میبالم واقعا انقدر بی انصافا نباشین این همه نا امید نشین اخرسر ما پیروزیم هدف که این طرف نیست مهم اونوره باید اونطرف رو بسازیم و توشه اخرتی پر ضمیمه از رضایت نمایندگانش داشته باشیم التماس دعا. مهر داغ کن رو پیشونیت کاش مهر بود قاشق روش سیاه:w00: 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ کار خوبی می کنی هر روز 40 تومن کاسبی بی شوخی 2 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اگر یک مربی فوتبال هم سالهای متمادی از همان بازیکنانی که در اختیار دارد استفاده کند دیگر نمیتواند قهرمان لیگ شود.چرا مدیران ما در سه دهه گذشته همانهایی اند که بودند. فقط جاهاشون عوض میشه؟ شما از هر یک از آقایان دولتی و یا وزارتخانه ای سئوال کنید که شما تا به حال در چه پست هایی خدمت کرده اید , لیستی بلند از خدمات متنوع در سازمانهای مختلف را به شما ارائه خواهند داد , با این اوضاع نمیتوان به استخدام و ترقی دلخوش بود. من اگه درسام تموم بشه لبو فروش میشم. خیلی هم شغل بی دردسر و خوبیه بابت انتخابتون بهتون تبریک میگم ما همه به شما افتخار میکنیم 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ کار خوبی می کنی هر روز 40 تومن کاسبی بی شوخی میرم جلو دانشگاه بساط لبو فروشی راه میاندازم تا خاطرات تحصیلم هم هر آن برام زنده بشه. 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خیلی هم شغل بی دردسر و خوبیهبابت انتخابتون بهتون تبریک میگم ما همه به شما افتخار میکنیم مرسی عزیزم. شما لطف دارین. البته مشکل شهرداری و این حرفا پیش میاد که در مقابل سایر مشکلات چندان مهم نیست و میشه با رشوه حل بشه. خلاصه خیلی خوشحالم که بالاخره برای انتخاب شغلم تصمیم گرفتم و از حالا صاحب کار شدنم گارانتیه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده