هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز من چند روزی دنبال یه امضای قشنگ برای خودم در این تالار هستم متاسفانه نتونستم تصویر متحرک بزارم.از دوستان دعوت می شود هر کس برای من یه امضا ی مناسب در این تایپیک قرار دهد 100 امتیاز از امتیازات من کم شده و به امتیازات ایشان اضافه می شود..... امضا اگر متن باشد کمتر از یک سطر و اگر عکس باشد کم حجم و یا متحرک....متذکر بشم که فقط 2 روز این فراخوان پا برجاست.سلیقه من مهم نیست هر چی خودتان دوست دارید موضوغ انتخاب بکنید...... ممنون.منتظرم بعد از 2 روز یکی از پیشنهادات دوستان رو انتخاب می کنم. و 100 امتیاز میگیرند. بچه میذاری سر کار ایران خودروو واسه اسمش مماشین جایزه گذاش تو صد امتیاز شارژ ایرانسل جایزه بذار شاید یه کم از هنرمو واست خرج کردم 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اختلاف زن و مرد در این است که مردان همیشه آینده را می نگرنند وزنان گذشته را بخاطر می آورند. 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ و اما آخرین جمله تقدیمی من : تو خواهان قدرتی تا آزار برسانی. و گرنه عشق کافیست، مهربانی کافیست. 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ زندگی تاس خوب آوردن نیست، تاس بد را خوب بازی کردنه. 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بنویس:می نویسم از تو تا تن کاغذ من جا دارد! 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ عجب معلم بدی است این طبیعت که اول امتحان میگیرد بعد درس میدهد. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ امضای منو بذار..خیلی جهان شموله 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ میان انسان و شرافت رشته باریکی وجود دارد و اسم آن قول است . توماس براس 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ همه دوست دارند به بهشت بروند,اما کسی دوست ندارد بمیرد .بهشت رفتن جرأت مردن میخواهد. 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ زندگی کوتاه است، قواعد را بشکن، سریع فراموش کن، به آرامی ببوس، واقعاً عاشق باش، بدون محدودیت بخند، و هیچ چیزی که باعث خنده ات میگردد را رد نکن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بیا این پیشنهادمن کمتر از 1 خط دنیا رو اب میبره ادمین ما رو خواب میبره 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بچه میذاری سر کارایران خودروو واسه اسمش مماشین جایزه گذاش تو صد امتیاز شارژ ایرانسل جایزه بذار شاید یه کم از هنرمو واست خرج کردم شارژ 1000 تومنی خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ wow ادم شه شیزا میشنوه میگممم عسک بزار 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ wowادم شه شیزا میشنوه میگممم عسک بزار خوب عکس چی بزارم... 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تحمل غم بهتر از گدایی شادیست و تحمل تنهایی بهتر از گدایی دوست است. 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ ساعتها را بگذارید بخوابند ، بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ روزگار غریبیست ! یکی در آبپاش هم گلاب دارد ، یکی در گلاب پاش آب هم ندارد. 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ روزگار غریبیست !یکی در آبپاش هم گلاب دارد ، یکی در گلاب پاش آب هم ندارد. این کمی جالب بود نسبت به قبلیه... لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ گاهی گمان نمیکنی ولی میشود،گاهی نمیشود،نمیشود که نمیشود. گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست،گاهی تمام شهر گدای تو میشود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده