baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز من چند روزی دنبال یه امضای قشنگ برای خودم در این تالار هستم متاسفانه نتونستم تصویر متحرک بزارم.از دوستان دعوت می شود هر کس برای من یه امضا ی مناسب در این تایپیک قرار دهد 100 امتیاز از امتیازات من کم شده و به امتیازات ایشان اضافه می شود..... امضا اگر متن باشد کمتر از یک سطر و اگر عکس باشد کم حجم و یا متحرک....متذکر بشم که فقط 2 روز این فراخوان پا برجاست.سلیقه من مهم نیست هر چی خودتان دوست دارید موضوغ انتخاب بکنید...... ممنون.منتظرم بعد از 2 روز یکی از پیشنهادات دوستان رو انتخاب می کنم. و 100 امتیاز میگیرند. 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ از کیسه خلیفه میبخشین !!!!! امتیاز میخوام چیکار!!!! نقدی و خشکه حساب کن، مشتریت شیم. 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ از کیسه خلیفه میبخشین !!!!! امتیاز میخوام چیکار!!!! نقدی و خشکه حساب کن، مشتریت شیم. حالا شما یه چیزی بیار رو چشام ..ببینم ارزشو داره؟ 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز من چند روزی دنبال یه امضای قشنگ برای خودم در این تالار هستم متاسفانه نتونستم تصویر متحرک بزارم.از دوستان دعوت می شود هر کس برای من یه امضا ی مناسب در این تایپیک قرار دهد 100 امتیاز از امتیازات من کم شده و به امتیازات ایشان اضافه می شود..... امضا اگر متن باشد کمتر از یک سطر و اگر عکس باشد کم حجم و یا متحرک....متذکر بشم که فقط 2 روز این فراخوان پا برجاست.سلیقه من مهم نیست هر چی خودتان دوست دارید موضوغ انتخاب بکنید...... ممنون.منتظرم بعد از 2 روز یکی از پیشنهادات دوستان رو انتخاب می کنم. و 100 امتیاز میگیرند. کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ پاییزه پاییزه برگ درخت میریزه... چطوره؟؟ 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ چندتا جمله بگم؟هركدومو خواستي انتخاب كن! ميشه اينجوري؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ حالا شما یه چیزی بیار رو چشام ..ببینم ارزشو داره؟ آخه امضایی که من بیارم،از تفکرات مکتب لورلیسم،سرچشمه میگیره. علف باید به دهن بزی شیرین بیاد. 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جعل امضای دیگران خلاف شرع و قانونه. امضا رو باید خود شخص انتخاب کنه. من نمیخوام مجرم باشم. خدا کردان رو هم رحمت کند. 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جعل امضای دیگران خلاف شرع و قانونه. امضا رو باید خود شخص انتخاب کنه. من نمیخوام مجرم باشم. خدا کردان رو هم رحمت کند. حالا تو يه چيزي بگو 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ پاییزه پاییزه برگ درخت میریزه... چطوره؟؟ نمی دونم نا سلامتی تو هم تالاریم هااااااااااااااا چندتا جمله بگم؟هركدومو خواستي انتخاب كن!ميشه اينجوري؟ قبوله آخه امضایی که من بیارم،از تفکرات مکتب لورلیسم،سرچشمه میگیره.علف باید به دهن بزی شیرین بیاد. نترس بز نیست گوسفند ه..........شما بیار جعل امضای دیگران خلاف شرع و قانونه. امضا رو باید خود شخص انتخاب کنه. من نمیخوام مجرم باشم. خدا کردان رو هم رحمت کند. ولش کن کردان ....حالا اینبار رو خلاف بکن من خودم بهت می گم 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ انیشتین: اگر انسان ها در طول عمر خویش میزان کارکرد مغزشان یک میلیونیوم معده شان بود اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت. 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خب زود باش امتياز منو بده كار دارم بايد برم!:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ حالا تو يه چيزي بگو باشه میگم : گل سرخ گل سرخ است و خار , خار. نه خار بد است و نه گل سرخ خوب. اگر انسان از روي زمين محو شود , گلهاي سرخ آنجا خواهند بود و خارها نيز آنجا اما ديگر كسي نيست بگويد گلهاي سرخ خوبند و خار ها بد . شجاع ادمي است كه ميترسد , اما عليه ترسش اقدام ميكند ; ولي ترسو ادمي است كه ميترسد اما با ترسش سر ميكند . با هم تفاوت ندارند , هر دو ترسو هستند . شجاع ادمي است كه علي رغم ترسش پيش ميرود , ترسو ادمي است كه دنباله روي ترس خود است . اما يك ادم كامل نه اين است و نه ان ; او فاقد ترس است و بس 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خب زود باش امتياز منو بده كار دارم بايد برم!:smiley (18): نتایج دو روزه بعد معلوم میشه..حتی شما دوست عزیز 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ نویسنده معروفی می گوید: زن مانند کروات است هم زیبایی به مرد می بخشد و هم گلویش را فشار می دهد. 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ چارلی چاپلین: خوشبختی فاصله این بدبختی است تا بدبختی دیگر 8 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ گنج تو وجودت است؛ جای دیگر به دنبالش نگرد! همه قصر ها و همه ی پل هایی که به قصر ختم میشوند مهمل و بی معنی اند، تو باید پل خود را در درون وجود خود خلق کنی! قصر آنجاست؛ گنج هم آنجاست... 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ فریدریش نیچه : ''''آشفتگی من از این نیست که تو به من دروغ گفته ای، از این آشفته ام که دیگر نمیتوانم تو را باور کنم. 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ گنج تو وجودت است؛ جای دیگر به دنبالش نگرد! همه قصر ها و همه ی پل هایی که به قصر ختم میشوند مهمل و بی معنی اند، تو باید پل خود را در درون وجود خود خلق کنی! قصر آنجاست؛ گنج هم آنجاست... کاش جمله های 1 سطری می گفتی........ولی باز ممنون 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ قلب هرگز پرسشي ندارد؛ با اين وجود پاسخ را دريافت ميكند! ذهن هزار و يك سوال دارد با اين حال هرگز پاسخي در يافت نمیکند! زيرا نميداند چطور دريافت كند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده