just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خوب به سلامتی بعد از تهران همین الان اصفهان هم فردا ( 4 شنبه ) و پس فردا ( 5 شنبه ) رو تعطیل اعلام شد . خوب به این تعطیلات الودگی هوا ... 2 تا از امتحانات ما که پرید ... بریم مسافرت حالشو ببریم ... 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ همه جا تعطیله من تعطیل نیستم...:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ به سلامتی!خدا همیشه از این عیدا بیاره! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ همه چیز کثیفه من چه قدر خوشحالم. همه چی دودیه ، دود به من دل بسته این چقد خوبه که دود کنارم هستش...... همه چی آرومه پاکی ها خوابیدن شک نداری دیگه ،تو به احساس من 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ من تعطیل نیستم...:icon_razz: اما من تعطیلم :ws17::ws17: :ws3::ws3: :ws43::ws43::ws43::ws43: :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خدا آسمون قزوین رو هم آلوده کنه بلکه این اعیاد مبارک به درد ما هم بخوره 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خدا آسمون قزوین رو هم آلوده کنه بلکه این اعیاد مبارک به درد ما هم بخوره الهی آمین:pichak29: 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اما من تعطیلم :ws17::ws17: :ws3::ws3: :ws43::ws43::ws43::ws43: :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: منم تعطیلی میخواااام ایشششش اصلا کسی که بیشترین صدمه رو میبینه منم،از دل تهران رد میشم میرم دماوند 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خدا آسمون قزوین رو هم آلوده کنه بلکه این اعیاد مبارک به درد ما هم بخوره خوب نمیشه دیگه فقط شهرای کلاس بالا رو تعطیل میکنن :ws3::ws3: :zadan::zadan::zadan::zadan: لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ منم تعطیلی میخواااامایشششش اصلا کسی که بیشترین صدمه رو میبینه منم،از دل تهران رد میشم میرم دماوند خوب تو دل تهران بمون لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خوب نمیشه دیگه فقط شهرای کلاس بالا رو تعطیل میکنن خوبه من قزوینی نیستم! پس امیدوارم همیشه آلوده باشی! لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خوبه من قزوینی نیستم!پس امیدوارم همیشه آلوده باشی! کاش اخر ترمم همش عید الودگی باشه ... عید همگگگگگگگگگگگگگی مبارکککککککککککککککککککککک لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خوب تو دل تهران بمون دانشگاهم دماونده خوب 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ کاش اخر ترمم همش عید الودگی باشه ... عید همگگگگگگگگگگگگگی مبارککککککککککککککککککککک ک بسه حالا!!! انقد ندید بدید بازی در نیار! 2 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ همه چیز کثیفه من چه قدر خوشحالم. همه چی دودیه ، دود به من دل بسته این چقد خوبه که دود کنارم هستش...... همه چی آرومه پاکی ها خوابیدن شک نداری دیگه ،تو به احساس من :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خوب به سلامتی بعد از تهران همین الان اصفهان هم فردا ( 4 شنبه ) و پس فردا ( 5 شنبه ) رو تعطیل اعلام شد . خوب به این تعطیلات الودگی هوا ... 2 تا از امتحانات ما که پرید ... بریم مسافرت حالشو ببریم ... تنبل تنبل تنبل من غصمه دارم ولی از خوشحالی شماها خوشحال شدم لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بسه حالا!!!انقد ندید بدید بازی در نیار! اگه میدونستی چه امتحانی از بیخ گوشم رد شده این حرفو نمیزدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده