Ares68 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ با احترام به نظرات ! اما خوندن کتاب های مرجع به درد کسانی میخوره که 1- کلی وقت دارند ! 2- کلی حوصله دارند ! برای کنکور اونم مایی که نه 1 رو داریم نه 2 بهترین روش خوندن مباحث اصلی و کلیدی هست که همه ساله داره ازش سوال میاد !! همونایی که تو بسته های آموزشی هست بنظرم! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۲ با احترام به نظرات ! اما خوندن کتاب های مرجع به درد کسانی میخوره که 1- کلی وقت دارند ! 2- کلی حوصله دارند ! برای کنکور اونم مایی که نه 1 رو داریم نه 2 بهترین روش خوندن مباحث اصلی و کلیدی هست که همه ساله داره ازش سوال میاد !! همونایی که تو بسته های آموزشی هست بنظرم! قبولی صرفاً با اون کتابا و جزوه های خلاصه مباحث که حالا به اسم بسته نقره ای و طلایی و .... میفروشن، سخت تره. درسته که میگین وقت کمه و اینا. ولی فکر کنم خوندن 6تا 7تا کتاب اصلی و مهم که خوب خونده بشن و فهمیدن بشن بهتر از این بسته ها هستش 3 لینک به دیدگاه
Iman Jafarian 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من تازه رشتم رو عوض کردم اومدم شهرسازی .. اگر کتاب مفیدی به نظرتون میرسه که به درد پایه بخوره لطفا معرفی کنید ممنون !:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستانمن تازه رشتم رو عوض کردم اومدم شهرسازی .. اگر کتاب مفیدی به نظرتون میرسه که به درد پایه بخوره لطفا معرفی کنید ممنون !:icon_gol::icon_gol: خوش اومدین دوست من.. هم به رشته شهرسازی و هم به انجمن خودتون کتابای پایه شهرسازی که کتابای مهمی هم هستند کتاب هایی مثل: از شار تا شهر، سیمای شهر، الفبای معماری، مبانی طراحی و فرآیند طراحی شهری، آفرینش نظریه معماری،.. البته این نظر منه. بقیه بچه ها شاید نظرات بهتری داشته باشن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده