رفتن به مطلب

فاشیسم

ارسال های توصیه شده

اول من به فمنیسم معتقد نیستم .معتقد به برابری حقوقم . یعنی اگه زن با مرد هر دو ادمن به طور مثال دیه برابر باید باشه .

مردای هم نسل ما در ذات هیچ تغییری نکردن چون هنوز به خانوم راننده میگن برو گاری سوار شو یا به خانومی که دانشگاه میره میگن برو کهنه بشور و ...

اینا رو ادم بیسواد 90 ساله نمیگه ، اینا رو اقایون روشن فکر امروزی میگن . همین هم کلاسی های عزیز اقا !!!!

شما کل کل های بچه گونه رو با طرز فکر اشتباه گرفتین خانومی

برو کهنه بشور :w02:

آره دقیقا... همه اینا!!! زن هر کاری که دلش بخواد باید بتونه بکنه... درست مثل یه مرد

اگه جواب منطقی نداری نیازی نیست به پست دادن :ws38:

قران اینور اونور نداره منظورشه قشنگ گفته.....یادت باشه یه کتاب مقدس چند تا منظور نداره....منظورشو دیگه هممون میدونیم

منظور از اینور اونور اینه که نه بخوای از توش واسه خودت آیه دربیاری (مثل ولایت فقیه) و نه بخوای از توش وحشیگریهای اعراب رو دربیاری !

کسانی که از یه دین دیگه به اسلام روی میارن بدون تعصب خاصی قرآن رو میخونن که بهش اعتقاد پیدا میکنن

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منظور از اینور اونور اینه که نه بخوای از توش واسه خودت آیه دربیاری (مثل ولایت فقیه) و نه بخوای از توش وحشیگریهای اعراب رو دربیاری !

کسانی که از یه دین دیگه به اسلام روی میارن بدون تعصب خاصی قرآن رو میخونن که بهش اعتقاد پیدا میکنن

بس خودت اعتراف می کنی که تو اون کتاب وحشی گرییییییی هست ؟؟؟؟؟

ممنون فهمیدم.....

• Like 1
لینک به دیدگاه

جواب منطقی ندارم؟؟

سوال کردی جوابت رو دادم... کجاش بی منطقه؟؟ کاملا جدی گفتم..هر زنی حق داره هر شغلی میخواد داشته باشه... تو اداره زندگی سهمش رو بده.. منطق از نظر تو چیه که این جواب من میشه بی منطق؟

لینک به دیدگاه
بس خودت اعتراف می کنی که تو اون کتاب وحشی گرییییییی هست ؟؟؟؟؟

ممنون فهمیدم.....

این یه بحث جداست

جواب منطقی ندارم؟؟

سوال کردی جوابت رو دادم... کجاش بی منطقه؟؟ کاملا جدی گفتم..هر زنی حق داره هر شغلی میخواد داشته باشه... تو اداره زندگی سهمش رو بده.. منطق از نظر تو چیه که این جواب من میشه بی منطق؟

icon_175.gif

نککنه نظرت اینه که تو زائیدن بچه هم سهیم باشن ؟

پس در این وسط جنس زبر و خشن مرد چی میشه؟

جنس نرم و لطیف زن چی میشه ؟

اگه زن میخواد سهم خودش رو بده

مثل مرد کار کنه

عین مرد باشه

پپس ازدواج واسه چیه ؟

در اینصورت ازدواج یه پسر و دختر با ازدواج دو تا پسر یا ازدواج دو دختر باهم چه فرقی دارن ؟:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

مثل مرد کار کنه

عین مرد باشه

پپس ازدواج واسه چیه ؟

در اینصورت ازدواج یه پسر و دختر با ازدواج دو تا پسر یا ازدواج دو دختر باهم چه فرقی دارن ؟:ws38:

ازدواج برای با هم بودن و سهیم شدن مشکلات زندگیه.... بالاخره یکی باید بچه رو بیاره..اهمیتی نداره کی میاره... هیچ کس زبر نیست..هیچ کس لطیف نیست..مگه مرد از گوشت و پوست نیست..زبری و لطیفی معنی نداره..

پای همجنس..گرایی رو نکش وسط بحث منحرف میشه...

• Like 1
لینک به دیدگاه

میگن پشت هر شوخی کمی حرف جدی هست .

اینا فکریه که در ذهن هست . در مواقعی استفاده میشه . عصبانیت ،شوخی یا به قول شما کل کل . مهم وجود این فکره !!

من میدم باباش بشوره . من لطیفم دستم خراب میشه :w02: . بعدش اسلام گفته من ملزم به کهنه شستن نیستم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این یه بحث جداست

icon_175.gif

مثل مرد کار کنه

عین مرد باشه

پپس ازدواج واسه چیه ؟

بحث جدا نیست ....حرفه شما ملاک قرانه؟...هر چی هستش از اون تو بردار بیار رو کن...ببین در مورد زن چی گفته...بدون پس و پیش کلمات...

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام به همه ی دوستان خوبم من یه نظری دارم و شماهم کمکم کنیدو اشتباهاتمو اصلاح کنم::icon_gol:

ببینید اسلام(بجز مواردی) درمورد اکثریت جامعه صحبت میکنه و استثنائات رو کاری نداره یعنی کلا همه ی قانون های جهان با اکثریت هستند چون حق اکثریت اولویت قرار داره (مثل انتخابات)

حالا با این مقدمه میریم سر اصل موضوع اکثریت خانم ها بدلیل فرم بدنی و جسمی قادر به کار های سخت وطاقت فرسا نیستندبدلیل غلبه احساسات به منطق مایل به وارد شدن در اجتماعاتی مثل سیاسی یا ... نیستند بدلیل نقش بی بدیل اونها در تربیت نسل پیشرو دارای اهمیت زیادی هستند

این مشکل و حماقت ما قرن 21 هاست که نمیتونیم اهمیت شغل همسرداری و تربیت نسل رو درک کنیم و چون اونقدر به تولید و پول فکر میکنیم شغل خانم خونه رو (چون درامدزایی نداره) بحساب نمیاریم در حالی که کاملا برعکسه بیشترین تاثیرات رو روی اقتصاد خانم ها میزارن درحالی که مردها فقط درامد کسب میکنن جامه ی زنان درحال تربیت نسل آتی جامه هستندو از این طریق بیشترین سهم رو دارن

از نظر اسلام لیبرالیم منسوخه چرا که انسان رو با میزان پول و درامدش میسنجه و جامعه را با مصرف گرائی و میزان درامد ارزش گذاری میکنه ولی اسلام علاوه بر پول و جنبه مادی برای ارزش های انسانی هم احترام قائله و انفاق بخشش محبت به یتیم و قشر کم درامد رو وظیفه انسانی میدونه! اسلام خانواده رو اساس میدونه و براساس حفظ بنیان خانواده همه قانون هاشو تنظیم کرده حالا همه میدونیم سهم زن در استحکام خانواده خیلی بیشتر از مرده

تا اینجا اگه مشکلی هست بگین تا بقیه نظرمو بذارم...:ws52:

لینک به دیدگاه
حالا با این مقدمه میریم سر اصل موضوع اکثریت خانم ها بدلیل فرم بدنی و جسمی قادر به کار های سخت وطاقت فرسا نیستندبدلیل غلبه احساسات به منطق مایل به وارد شدن در اجتماعاتی مثل سیاسی یا ... نیستند بدلیل نقش بی بدیل اونها در تربیت نسل پیشرو دارای اهمیت زیادی هستند
بسیار بسیار مخالفم.... خانوم های وزنه بردار رو دیدی؟؟؟ وزنه هایی که میتونن بردارن رو خیلی از مردها نمیتونن بزنن... مورد بعد اینکه الان دیگه عصر حجر نیست که کارها قدرت بدنی بخواد با یه دکمه خیلی از کارها انجام میشه و فرقی هم نداره مرد فشارش بده یا زن... این از قدرت بدنی

کی گفته به دلیل غلبه احساسات مایل نیستن وارد کارهای سیاسی بشن؟؟ من بسیار مایلم وارد سیاست بشم و حتی آرزوی من از 16-17 سالگی این بوده که رئیس جمهور ایران بشم... شما با چند تا خانوم از قشرها و با تفکرات مختلف صحبت کردی که به این نتایج رسیدی که میگی اکثریت نمیخوان؟

این مشکل و حماقت ما قرن 21 هاست که نمیتونیم اهمیت شغل همسرداری و تربیت نسل رو درک کنیم
این هم مشکل و حماقت مردم 14 قرن پیش در خیلی از جاهای دنیا بود که نقش و توانایی زن رو فقط در این میدیدند.
  • Like 1
لینک به دیدگاه

ممنونم دوست خوبم

اشتباه میکنین میکنین من گفتم استثنائات رو کار ندارم یه خانم وزنه برداره ...بقیه چی تو ایران همه دوست دارن نی قلیونی بشن (با عرض معذرت):ws46:

ولی یه چیز دیگه اشتباه ما انسانها اینه که نظر شخصی و آرزو های خودمون رو تعمیم میدیم آیا واقعیت جهان جز اینه که سیاست مدران و صاحبان مشاغل سخت و فرسایشگر اکثریت قرب مردان هستند؟//

اتفاقا جامعه ی 14 قرن قبل از زنان و فکر و ایده انان بهترین استفاد رو میکردن اینطو ر نیست که زنان رو فقط برای خونه بخوان...مثلا عشایر و روستائیان که جمعیت غالب ایران در قدیم بودن در کنار مردان به تناسب موقعیت شون کار میکردن...:icon_gol:

لینک به دیدگاه
ممنونم دوست خوبم

اشتباه میکنین میکنین من گفتم استثنائات رو کار ندارم یه خانم وزنه برداره ...بقیه چی تو ایران همه دوست دارن نی قلیونی بشن (با عرض معذرت):ws46:

ولی یه چیز دیگه اشتباه ما انسانها اینه که نظر شخصی و آرزو های خودمون رو تعمیم میدیم آیا واقعیت جهان جز اینه که سیاست مدران و صاحبان مشاغل سخت و فرسایشگر اکثریت قرب مردان هستند؟//

اتفاقا جامعه ی 14 قرن قبل از زنان و فکر و ایده انان بهترین استفاد رو میکردن اینطو ر نیست که زنان رو فقط برای خونه بخوان...مثلا عشایر و روستائیان که جمعیت غالب ایران در قدیم بودن در کنار مردان به تناسب موقعیت شون کار میکردن...:icon_gol:

اون مثال خانم وزنه بردار برای این بود که بدونی همه خانوم ها قدرت بدنی کمتری نسبت به همه آقایون ندارن.

نه تنها تو ایران بلکه خیلی جاهای دنیا خیلی ها دوست دارن نی قلیون بشن به خودشون مربوطه.... ربطی نداره..گفتم الان دوران پارینه سنگی نیست که حتی برای جنگیدن هم نیروی مردانه لازم باشه.الان دوران زور بازو نیست

صاحبان قدرت و سیاست در دنیا مردان هستند چون زنان تو خونه نگه داشته شدن. ولی این چند ساله داریم میبینیم که خانومها هم وارد دنیای سیاست شدن.... چند تا از رییس جمهورهای دنیا زن هستن..حتی تو آفریقا... کاترین اشتون رو که میشناسی؟؟ مرکل، کریستینا فرناندز و خیلی های دیگه که الان ذهنم یاری نمیکنه.... حضور زنان تازه داره شروع میشه چون تازه از تو خونه دراومدن... اینکه یه گروه رو محدود کنن بعد به اون محدودیت استناد کنن و بگن ببینین اینا تو جامعه نیستن اصلا انصاف نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه

باز هم میگم نباید زن و مرد رو مقابل هم قرار بدیم و با نظر های احساسی اون ها رو باهم مقایسه کنیم..

هردو موجود دارای ویژگی های مشترک و متفاوت زیادی هستند مثلا درست نیست بگیم عنصر اورانیم با کربن باید یک کار رو انجام بدن ..

واضح ترین مثال اینه که اگه خواهان تساوی بین زن و مرد هستین باید دقیقا همه ی کار ها رو هردو و مثل هم انجام بدن...

سوء تفاهم پیش اومده در این تاپیک اینه که (بنظر من) ما مخالف کار کردن خانم ها دربیرون از خانه نیستیم در حالی که ما مخالف اینیم که کار بیرون از خانه باعث بشه زن از شغل ذاتی اون که ابراز محبت و حفظ کانون گرم خانواده هست بکلی جدا بشه!!!

اگه شغل بیرون از خانه تاثیری روی اونها نداشته باشه مشکلی نداره ( غالب خانواده های غربی بچه ها رو از کودکی که بیشترین نیاز به مادر رو احساس میکنن به کودکستان هامیسپارن و اغلب زنان که از کاربیرون بر میگردن حوصله ی صحبت با کودک و شوهر خود را ندارن)

منطقی باشیم آیا حضرید در چنین خنواده هایی رشد کنین؟؟؟:icon_gol:

لینک به دیدگاه
باز هم میگم نباید زن و مرد رو مقابل هم قرار بدیم و با نظر های احساسی اون ها رو باهم مقایسه کنیم..

هردو موجود دارای ویژگی های مشترک و متفاوت زیادی هستند مثلا درست نیست بگیم عنصر اورانیم با کربن باید یک کار رو انجام بدن ..

واضح ترین مثال اینه که اگه خواهان تساوی بین زن و مرد هستین باید دقیقا همه ی کار ها رو هردو و مثل هم انجام بدن...

سوء تفاهم پیش اومده در این تاپیک اینه که (بنظر من) ما مخالف کار کردن خانم ها دربیرون از خانه هستیم در حالی که ما مخالف اینیم که کار بیرون از خانه باعث بشه زن از شغل ذاتی اون که ابراز محبت و حفظ کانون گرم خانواده هست بکلی جدا بشه!!!

اگه شغل بیرون از خانه تاثیری روی اونها نداشته باشه مشکلی نداره ( غالب خانواده های غربی بچه ها رو از کودکی که بیشترین نیاز به مادر رو احساس میکنن به کودکستان هامیسپارن و اغلب زنان که از کاربیرون بر میگردن حوصله ی صحبت با کودک و شوهر خود را ندارن)

منطقی باشیم آیا حضرید در چنین خنواده هایی رشد کنین؟؟؟:icon_gol:

حقوق برابر خواستن زن و مرد رو مقابل هم قرار نمیده... هر دو طرف میتونن کارهایی رو که در گذشته فقط مختص دیگری دونسته میشد رو انجام بدن. لطفا بچه دار شدن رو مثال نزنید که اون دیگه خواست خدا ، طبیعت یا هر چی که اسمش هست بوده که یه گروه فقط بتونن بچه رو به دنیا بیارن...نه زن و نه مرد در این مورد حق انتخاب نداشتن.

هر چه قدر زن مسئول گرمی کانون خانواده هست همون قدر هم مرد مسئوله.. خانواده هم به پدر نیاز داره هم به مادر... کار کردن زن هم باعث چیز بدی نمیشه... مگه مادرمن بیرون کار میکرد اتفاق بدی برای خانواده ما افتاد؟ من بد تربیت شدم؟ یا کمبود محبت دارم؟ نه..به هیچ وجه..

شما در مورد خانواده های غربی چه قدر مطالعه کردی؟ با چند تا خانواده غربی رابطه داشتی؟ چیزهایی رو که رسانه های ایران میگن من که باور نمیکنم...خودتون بهتر میدونین رسانه های اونا چه تبلیغی راجع به ما میکنن...چیزهایی که میگن درسته؟ چه قدر به بی طرفی حرفهایی که اینجا زده میشه اطمینان دارین؟ من که اطمینان ندارم..اگر از روی فیلم ها و سریال هاشون میگین خانواده تو غرب داره از هم میپاشه باید بگم اون ملاک نیست... واقعا جامعه ما اون چیزیه که تو تلویزیون ایران نشون داده میشه؟ مورد آخر اینکه مهدکودک رفتن بچه نه تنها چیز بدی نیست بلکه پرفایده هم هست. بچه اجتماعی بار میاد.....الان حتی مادرهای خانه دار هم بچه شون رو میفرستن مهدکودک تا آداب معاشرت و دوستیابی یاد بگیره ....

بازم میپرسم شما بر اساس کدوم آمار میگی اغلب زنانی که از سر کار برمیگردن حوصله حرف زدن با شوهر و بچه شون رو ندارن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببین من امار رو خودم گفتم ولی واقعیت من احساس میکنم اینه که یکسری از مخالفت های مردان ایرانی به سنت های (چه خوب چه بد) گذشتشون بر میگرده و لی باور کنین که همه این نیست بلکه شما فکر میکنین مردان بشما حسادت میکنن یا میخوان قدرت نمایی کنن! نه من اینجور فکر نمیکنم من فکر میکنم مردان تمام سعی و تلاششون اینه که نیاز مالی خانواه رو تامین کنه و زن هم تمام تلاشش اینه که بخوبی خانواده رو مدیریت کنه ... اگه اتفاقی جز این بیفته مثلا زن بتونه هم مدیریت وهم بیرون کار کنه و به اقتصاد خانواده کمک کنه خیلی خوبه... بشرط این که همون همسر و مادر با محبت و با ظرافت بمونه ...

البته کار های طاقت فرساهمیشه طبیعت زن رو تغییر میده

از طرفی جامعه در مشاغل کم خطر و یا ضروری احتیاج فراوان به نیروی زنان دارد مثلا پرستاری پزشکی و...

ولی مشاغل پست و پر خطری که مردان دران کار میکنن زنان درآن ناموفق ویا توفیق چندانی ندارند...

لینک به دیدگاه
ببین من امار رو خودم گفتم ولی واقعیت من احساس میکنم اینه که یکسری از مخالفت های مردان ایرانی به سنت های (چه خوب چه بد) گذشتشون بر میگرده و لی باور کنین که همه این نیست بلکه شما فکر میکنین مردان بشما حسادت میکنن یا میخوان قدرت نمایی کنن! نه من اینجور فکر نمیکنم من فکر میکنم مردان تمام سعی و تلاششون اینه که نیاز مالی خانواه رو تامین کنه و زن هم تمام تلاشش اینه که بخوبی خانواده رو مدیریت کنه ... اگه اتفاقی جز این بیفته مثلا زن بتونه هم مدیریت وهم بیرون کار کنه و به اقتصاد خانواده کمک کنه خیلی خوبه... بشرط این که همون همسر و مادر با محبت و با ظرافت بمونه ...

البته کار های طاقت فرساهمیشه طبیعت زن رو تغییر میده

از طرفی جامعه در مشاغل کم خطر و یا ضروری احتیاج فراوان به نیروی زنان دارد مثلا پرستاری پزشکی و...

ولی مشاغل پست و پر خطری که مردان دران کار میکنن زنان درآن ناموفق ویا توفیق چندانی ندارند...

شما نباید در چنین مواردی آمار خودت رو بدی..قرار نیست هرکی بیاد آمار خودش رو بده...

بله مردها تو کشورهای جهان سوم رو یه سری فرهنگ و تعصبات حرکت میکنن که درست نیست و مال 14 قرن پیشه..

در مورد حسادت و قدرت نمایی مرد نسبت به زن باید جدا بحث کرد. نیاز مالی و مدیریت خانواده هم باید از طرف هردو باشه....

طبیعت زن به خاطر کار طاقت فرسا عوض میشه؟ کار طاقت فرسا فقط رفتگری ساعت 3 صبح نیست...کار طاقت فرسا شب کاری تو کارخونه پنبه و صبح نظافت خونه مردم هم هست، خانومی رو میشناسم که شغلش اینه..یعنی طبیعتش عوض شده؟..من که تغییری توش ندیدم...مشاغل پرخطر یعنی چی... الان زن آتش نشان هم داریم... نمیتونن کار کنن؟ پس چرا استخدام میشن؟ پول بیخود که نمیان به کسی که نمیتونه کار بکنه بدن...

میزان توفیق یا عدم توفیق خانومها در این مشاغل رو بر اساس آمار خودت بازم داری میگی دیگه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...