رفتن به مطلب

فاشیسم

ارسال های توصیه شده

البته سوسیالیستی هم در این زمونه آخرش به فاشیستی کشیده...

بس بگو همون دیکتاتوری دیگه...

آخه انسان تنها هم میتونه دیکتاتور باشه . فاشیست بودن موقعی است که جمع انسانها بخوان دیکتاتوری کنند.
  • Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که فکر می کنم خود فمنیسم از حیله های آقایون بوده و می خواستن جلوی رشد مثبت خانوم ها رو بگیرن

من با احترام با این فکر شما مخالفم.
لینک به دیدگاه

الان آقایون میگن فیمینیسم یعنی زن سالاری!!! در حالی که زنها هم مقصرند و نتونستند به آقایون معنی واقعی فیمینیست رو بیان کنند...در ثانی غایب جان من کمی با فیمینیسم مخالفمچون زنها ی ایران هنوز خودشون نمی دونن فیمینیسم چیه؟ فکر می کنند زن ذلیلی برای یه مرد از فیمینیسم بودن زن هست در حالی که اشتباه می کنند...

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان آقایون میگن فیمینیسم یعنی زن سالاری!!! در حالی که زنها هم مقصرند و نتونستند به آقایون معنی واقعی فیمینیست رو بیان کنند...در ثانی غایب جان من کمی با فیمینیسم مخالفمچون زنها ی ایران هنوز خودشون نمی دونن فیمینیسم چیه؟ فکر می کنند زن ذلیلی برای یه مرد از فیمینیسم بودن زن هست در حالی که اشتباه می کنند...
با شما موافقم دوست عزیز. دقیقآ همینه که شما گفتید. :icon_gol:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
من با احترام با این فکر شما مخالفم.

خب چرا مخالفید؟

به نظر شما تا به امروز فمنیسم تونسته زن رو به جایگاه شایسته ای برسونه ؟

زن نیاز به یه قدرت تام نداره فقط یه احترام متقابل می تونه اون رو به خوشبختی و موفقیت برسونه

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب چرا مخالفید؟

زن نیاز به یه قدرت تام نداره فقط یه احترام متقابل می تونه اون رو به خوشبختی و موفقیت برسونه

احترام؟ مگه نیست؟ احترام بستگی داره چی باشه؟ طلا لباس ماشین خونه.....:ws3:

لینک به دیدگاه
ممنونم عزیزم

دقیقا...

ولی میخوام بهتر موشکافی کنیم که چرا فیمنیسم بوجود اومد و اثرات اونو تو حال حاضر

اثرات ؟

اول باید موشکافی بشه که خانومای ایرانی چه برداشتی از فمنیسم کرده اند !:ws38:

به نظر من حقوق زن با وجود اسلام متمدن خیلی بهتر از هر مکتب غربی و شرقی تامین میشه !

البته نه اسلام 10 - 15 قرن پیش !

و نه اسلامی که آقایون الان تو مملکت پیاده میکنند !

خب چرا مخالفید؟

این دقیقا همون چیزیه که فمنیست ، زنان رو ازش دور کرده و میکنه !!

زندگی به معنی جنگل نیست که قدرت داری کنی !

زندگی یعنی احترام و محبت متقابل !

یعنی توافق دو طرفه !

• Like 2
لینک به دیدگاه
اثرات ؟

اول باید موشکافی بشه که خانومای ایرانی چه برداشتی از فمنیسم کرده اند !:ws38:

به نظر من حقوق زن با وجود اسلام متمدن خیلی بهتر از هر مکتب غربی و شرقی تامین میشه !

البته نه اسلام 10 - 15 قرن پیش !

و نه اسلامی که آقایون الان تو مملکت پیاده میکنند !

این دقیقا همون چیزیه که فمنیست ، زنان رو ازش دور کرده و میکنه !!

زندگی به معنی جنگل نیست که قدرت داری کنی !

زندگی یعنی احترام و محبت متقابل !

یعنی توافق دو طرفه !

بس با کدوم اسلام؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
خب چرا مخالفید؟

ایده ئولوژی های دیگه هم نتونستن زن رو به جایگاه شایسته ای برسونن... قدرت تام یعنی چی؟ هرکسی باید این قدرت رو داشته باشه که برای خودش و زندگیش تصمیم بگیره... یه سری(مقدار خیلی زیادی) از امور زندگی زنان به خصوص تو بعضی کشورها که اسم نمیارم دست یه مرد هستش.... این بی احترامی به زنه... زن و مرد باید مساوی باشن... به یه چشم دیده بشن..حقوق برابر و یکسان داشته باشن..

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب چرا مخالفید؟

طرح حقوق از دست رفته زنان در هر شکل و قالبی مهمه و جای تامل داره. فمینیسم جدای از مفهوم داره به یکی از قدیمی ترین و تاریخی ترین حقوق از دست رفته خانها محل بحث و طرح میده.از این نظر مهمه .

• Like 2
لینک به دیدگاه
احترام؟ مگه نیست؟ احترام بستگی داره چی باشه؟ طلا لباس ماشین خونه.....:ws3:

چقدر منفیه دیدتون ! خب منظور از احترام می تونه این باشه که مرد به زنش نگه حق نداری بری سرکار ، تا همین جا که درس خوندی بسه ، چرا با دوستانت می ری بیرون و...

مادیات به معنای احترام نیست این چیزایی که شما گفتی می تونه هدیه باشه

ایده ئولوژی های دیگه هم نتونستن زن رو به جایگاه شایسته ای برسونن... قدرت تام یعنی چی؟ هرکسی باید این قدرت رو داشته باشه که برای خودش و زندگیش تصمیم بگیره... یه سری(مقدار خیلی زیادی) از امور زندگی زنان به خصوص تو بعضی کشورها که اسم نمیارم دست یه مرد هستش.... این بی احترامی به زنه... زن و مرد باید مساوی باشن... به یه چشم دیده بشن..حقوق برابر و یکسان داشته باشن..

خب منم همین رو گفتم که !

طرح حقوق از دست رفته زنان در هر شکل و قالبی مهمه و جای تامل داره. فمینیسم جدای از مفهوم داره به یکی از قدیمی ترین و تاریخی ترین حقوق از دست رفته خانها محل بحث و طرح میده.از این نظر مهمه .

بله اینطور هم می شه گفت ولی اغراق و زیاده خواهی فمنیسم خیلی از نکات مثبتش رو زیر سوال برده و همین مسئله باعث شده خیلی از خانوم ها هم طرفدارش نباشن من جمله من

من خودم شدیدا طرفدار حقوق زن و برابری حقوق زن و مردم اما فمنیسم رو قبول ندارم

• Like 3
لینک به دیدگاه
چقدر منفیه دیدتون ! خب منظور از احترام می تونه این باشه که مرد به زنش نگه حق نداری بری سرکار ، تا همین جا که درس خوندی بسه ، چرا با دوستانت می ری بیرون و...

مادیات به معنای احترام نیست این چیزایی که شما گفتی می تونه هدیه باشه

والله منم میگم باید زنها کار کنن ..خودتون نمیرید ..میگید واسه چی/ مرد باید بره سره کار و پول در بیاره...

عجب هدیه هایی؟ بس شما زنها چی هدیه میدید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
والله منم میگم باید زنها کار کنن ..خودتون نمیرید ..میگید واسه چی/ مرد باید بره سره کار و پول در بیاره...

پس چی ؟ مرد باید بره سر کار و پول در بیاره و خرج زندگی کنه ولی زن باید بره سر کار پول در بیاره خرج خودش کنه :w16:

عجب هدیه هایی؟ بس شما زنها چی هدیه میدید؟

خب زن خودش کافیه یه هدیه ست :ws2:

ولی جدی زن هم مثل مرد اگه در آمد داشته باشه از هدیه مادی دریغ نمی کنه و اگر درآمد نداشته باشه حتما از نظر معنوی و احساسی خوبی مرد رو جبران می کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس چی ؟ مرد باید بره سر کار و پول در بیاره و خرج زندگی کنه ولی زن باید بره سر کار پول در بیاره خرج خودش کنه :w16:

خب زن خودش کافیه یه هدیه ست :ws2:

ولی جدی زن هم مثل مرد اگه در آمد داشته باشه از هدیه مادی دریغ نمی کنه و اگر درآمد نداشته باشه حتما از نظر معنوی و احساسی خوبی مرد رو جبران می کنه

دیدین نمیشه به شما ها کمی میدون داااااد...

اقا فیمینیسم نداریم همینه که هست ...می خایی بخاه نمی خایی هم نخاه..

• Like 2
لینک به دیدگاه
دیدین نمیشه به شما ها کمی میدون داااااد...

اقا فیمینیسم نداریم همینه که هست ...می خایی بخاه نمی خایی هم نخاه..

اروم باشین تورخدا یه وقت کار دست هم میدین ها...:ws41:

خب این تاپییک رو زدم تا منطقی باهم بحث کنیم انصافا تا اینجا خوب بوده

متاسفانه خودم زیاد وقت نمیکنم بتاپیکم:ws52:

لینک به دیدگاه

این دید مرد ستیز و به قولی فمنیست ایرانی نتیجه مستقیم چندین سال برده گونه رفتار کردن با زنه .

این که زنان امروزی بر اثر دیدن زنان نزدیک نسل های قبلشون به این نتیجه رسیدن اگه حق رو نگیرن بد میخورن .

درست یا غلط این دید به وجود امده . چرایی به وجود امدنش مهم تره ، اگه اون دلایل حذف بشه این مسئله هم خود به خود میره کنار.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بس با کدوم اسلام؟؟؟؟؟؟؟؟

قرآن رو بدون تعصب (نه اونوری و نه اینوری) بخونی فکر کنم متوجه بشی !

به یه چشم دیده بشن یعنی چی؟

یعنی یه زن هم بتونه مثل یه مرد کارگر شهرداری باشه و 3 نصف شب بیرون آشغال جمع کنه ؟

یعنی بتونه عمله و بنا باشه ؟

یعنی یه زن هم بتونه مامور اعدام یا شلاق باشه ؟

یا مثلا یه مرد بتونه 24 ساعته سرپا باشه و کار خونه انجام بده ؟

یا یه مرد بتونه گریه نوزاد رو تحمل کنه ؟

یا حتما منظورت اینه که خرج خونه نصف نصف باشه نه ؟

من به شخصه اون هدیه عاطفی و احساسی رو ترجیح میدم

این دید مرد ستیز و به قولی فمنیست ایرانی نتیجه مستقیم چندین سال برده گونه رفتار کردن با زنه .

این که زنان امروزی بر اثر دیدن زنان نزدیک نسل های قبلشون به این نتیجه رسیدن اگه حق رو نگیرن بد میخورن .

درست یا غلط این دید به وجود امده . چرایی به وجود امدنش مهم تره ، اگه اون دلایل حذف بشه این مسئله هم خود به خود میره کنار.

یعنی شما زنای نسل قبل رو میبینید و مردای نسل خودتون رو جلو چشمتون نمیبینید !icon_twisted.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

یعنی یه زن هم بتونه مثل یه مرد کارگر شهرداری باشه و 3 نصف شب بیرون آشغال جمع کنه ؟

یعنی شما زنای نسل قبل رو میبینید و مردای نسل خودتون رو جلو چشمتون نمیبینید !icon_twisted.gif

اول من به فمنیسم معتقد نیستم .معتقد به برابری حقوقم . یعنی اگه زن با مرد هر دو ادمن به طور مثال دیه برابر باید باشه .

مردای هم نسل ما در ذات هیچ تغییری نکردن چون هنوز به خانوم راننده میگن برو گاری سوار شو یا به خانومی که دانشگاه میره میگن برو کهنه بشور و ...

اینا رو ادم بیسواد 90 ساله نمیگه ، اینا رو اقایون روشن فکر امروزی میگن . همین هم کلاسی های عزیز اقا !!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

آره دقیقا... همه اینا!!! زن هر کاری که دلش بخواد باید بتونه بکنه... درست مثل یه مرد

• Like 1
لینک به دیدگاه

قران اینور اونور نداره منظورشه قشنگ گفته.....یادت باشه یه کتاب مقدس چند تا منظور نداره....منظورشو دیگه هممون میدونیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...