رفتن به مطلب

واژه "پدر سوخته" از کجا آمده است؟

ارسال های توصیه شده

واژه "پدر سوخته" از کجا آمده است؟یکی از اصطلاحاتی که زیاد میشنویم و من خیلی علاقه داشتم بدونم از کجا اومده، ” پدر سوخته ” است، دوست داشتم بدونم از کجا اومده و یعنی چی؟ که از احسان جان که میدونم خیلی آدم با معلوماتی هستن پرسیدم ایشون هم اینطوری برام عنوان کردن: ” وقتی که در زمان یزدگرد عربها به ایران حمله کردند و ایران رو فتح کردند، مردم ایران رو که دارای دین زرتشت بودند و آتش پرست و کافر نامیدند و اونها رو مجبور کردند که به دین اسلام روی بیاورند. در این میان گروهی خودشان به دین اسلام گرویدند و گروهی هم از ترس مسلمان شدند، چون می دیدند که افرادی که مسلمان نشوند را میکشند. اعراب افرادی را که مسلمان نمی شدند، مردها و سرپرست خانواده را در آتش میسوزاندند تا دیگران یاغی گری نکنند، و زنان آنها را به کنیزی و بچه ها را برای نوکری و کلفتی می بردند. این بچه ها بزرگ شدند و در خانه اعراب کار میکردند و خود اعراب هم بچه هائی هم سن اونها داشته اند، وقتی ازصاحب خانه میپرسیدند که این بچه تو است (کلفت و نوکرها)، میگفته: ” نه، این پدر سوخته است ” یعنی بچه ما نیست، نوکر و کلفتی است که پدرش در جریان فتح ایران سوزانده شده است و به این نوکر و کلفت ها میگفته اند: “پدر سوخته ”.

• Like 4
لینک به دیدگاه
لعنت بر این اعراب سوسمار خوار.....

اولا اینطور حرف زدن اصلا جالب نیست و اگر کمی دقت کنید نژاد پرستی و توهین محسوب میشه

ضمن اینکه در کشور خودمون هم عرب زبان کم نیست

دوما اصلا این صحبتا که سریع تو نت پخش میشه قابل اعتماد نیست و اکثرا منبع موثقی نداره...

یکی یه چیزی مینویسه بقیه هم یا علی! کپی پیست

تازه اگر عربها میخواستن چیزی بگن عربی میگفتن نه؟ پس اصطلاح عربیش رایج میشد. بعد از حمله اعراب تا 300 سال زبان رسمی ایران عربی بوده

• Like 4
لینک به دیدگاه

تازه اگر عربها میخواستن چیزی بگن عربی میگفتن نه؟ پس اصطلاح عربیش رایج میشد. بعد از حمله اعراب تا 300 سال زبان رسمی ایران عربی بوده

عربها یک عمر الله الله کردند، اما واژه خدا رایج شد نه الله.

پس دلیلتون اصلا منطقی نبود.

در ضمن مشت نمونه خروار است.

از همین بن لادن و حکومت های اسلامی،خودت تا ته قضیه را بخون.

تاریخ مدام در حال تکرار شدن بوده و هست.

عرب سوسمارخور هم به یک گروه خاصی از عرب اطلاق میشه که در عربستان زندگی میکرده و به ایران حمله کرده نه هر آدم عربی!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

اولا اینطور حرف زدن اصلا جالب نیست و اگر کمی دقت کنید نژاد پرستی و توهین محسوب میشه

ضمن اینکه در کشور خودمون هم عرب زبان کم نیست

دوما اصلا این صحبتا که سریع تو نت پخش میشه قابل اعتماد نیست و اکثرا منبع موثقی نداره...

یکی یه چیزی مینویسه بقیه هم یا علی! کپی پیست

من همه اعراب رو نگفتم...اعرابی رو گفتم که برای به دست آوردن ایران و ثروت عظیمش با نام اسلام حمله کردن .البته امروز هم دلخوشی از اعراب ندارم که این به خاطر بی عرضگی مسئولای خودمونه.

این حقیقت محضه که اعراب ایرانیا رو به کنیزی و غلامی گرفتن و شکوه ایرانو نابود کردن...

نمیدونم چرا یه سریا نمیخوان این حقیقتو قبول کنن...کاش به جای زدن سنگ دیگران به سینه کمی هم به فکر داشنه ها و نداشته هامون بودن....

• Like 3
لینک به دیدگاه
[/right]

عربها یک عمر الله الله کردند، اما واژه خدا رایج شد نه الله.

پس دلیلتون اصلا منطقی نبود.

در ضمن مشت نمونه خروار است.

از همین بن لادن و حکومت های اسلامی،خودت تا ته قضیه را بخون.

تاریخ مدام در حال تکرار شدن بوده و هست.

عرب سوسمارخور هم به یک گروه خاصی از عرب اطلاق میشه که در عربستان زندگی میکرده و به ایران حمله کرده نه هر آدم عربی!!!

دلیل چی منطقی نبود؟:ws52:

من همه اعراب رو نگفتم...اعرابی رو گفتم که برای به دست آوردن ایران و ثروت عظیمش با نام اسلام حمله کردن .البته امروز هم دلخوشی از اعراب ندارم که این به خاطر بی عرضگی مسئولای خودمونه.

این حقیقت محضه که اعراب ایرانیا رو به کنیزی و غلامی گرفتن و شکوه ایرانو نابود کردن...

نمیدونم چرا یه سریا نمیخوان این حقیقتو قبول کنن...کاش به جای زدن سنگ دیگران به سینه کمی هم به فکر داشنه ها و نداشته هامون بودن....

نه من با واقعیت مشکلی ندارم. سنگ کسی دیگرو هم به سینه نمیزنم

همه میدونیم که دختر یزدگرد هم به اسارت برده شده

ولی از شما خواهش میکنم که به همه مطالب با دید انتقادی نگاه کنید و هیچوقت چیزی رو به سادگی قبول نکنید

در ضمن وقتی از این اصطلاحات استفاده میشه دیگه کسی که میخواد سو استفاده کنه نمیگه شما منظورت چی بوده...

ببین منم به کشورم و تاریخش افتخار میکنم

مشکلی ندارم و اشتباه هم نشه از اون تیپ نیستم که ...

ولی اگر ما اینقدر علیه سلام بودیم هیچوقت کشورمون به این راحتی تصرف نمیشد و به قول شما شکوهمون از بین نمیرفت

• Like 1
لینک به دیدگاه

همون دلیلی که گفتی،عربی واژه پدر سوخته باید رایج میشه،اگر اینکار عرب ها بوده !!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
همون دلیلی که گفتی،عربی واژه پدر سوخته باید رایج میشه،اگر اینکار عرب ها بوده !!!!!

من که محقق تاریخ نیستم ولی خیلی بعیده اینطور بوده باشه

مثلا الان ما یه سر فحشها داریم تو ایران که عربی هستن

در مورد خدا هم که فرمودید دلیلش اینه که ایرانیهااز خیلی قبلتر خدای یکتارو پرستش میکردن.

تازه اون که هیچ خیلی دیگه از بخشهای دین رو هم اونطور که خودشون دوست داشتن پذیرفتن

• Like 1
لینک به دیدگاه

من که محقق تاریخ نیستم ولی خیلی بعیده اینطور بوده باشه

مثلا الان ما یه سر فحشها داریم تو ایران که عربی هستن

در مورد خدا هم که فرمودید دلیلش اینه که ایرانیهااز خیلی قبلتر خدای یکتارو پرستش میکردن.

تازه اون که هیچ خیلی دیگه از بخشهای دین رو هم اونطور که خودشون دوست داشتن پذیرفتن

بله پرستش میکردند،اما اون موجودی که بهش میگفتند خدا، زمین تا آسمان با اون موجودی که بهش میگن الله فرق میکنه،از ویژگی های شخصیتی تا عذاب ها و پاداش ها و......

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه من با واقعیت مشکلی ندارم. سنگ کسی دیگرو هم به سینه نمیزنم

همه میدونیم که دختر یزدگرد هم به اسارت برده شده

ولی از شما خواهش میکنم که به همه مطالب با دید انتقادی نگاه کنید و هیچوقت چیزی رو به سادگی قبول نکنید

در ضمن وقتی از این اصطلاحات استفاده میشه دیگه کسی که میخواد سو استفاده کنه نمیگه شما منظورت چی بوده...

ببین منم به کشورم و تاریخش افتخار میکنم

مشکلی ندارم و اشتباه هم نشه از اون تیپ نیستم که ...

ولی اگر ما اینقدر علیه سلام بودیم هیچوقت کشورمون به این راحتی تصرف نمیشد و به قول شما شکوهمون از بین نمیرفت

خوبه همه این واقعیتو میدونن که دختران ایرانی رو کنیز میکردن...خوبه جمهوری اسلامی هم تو فیلم مسافر ری نشون میداد کسایی که پول مالیات نداشتن بدن دختراشون رو به زور کنیز میکردن....دینی که با شمیر و زور باشه اصلا پذیرفتنی نیست...

البته گذشته ها گذشت....ما هم تاریخی رو ازش آگاهیم که میشه گفت فرمایشی هستش و از کل حقیقت بیخبریم ...دلایل شکست ما زیاده...شاید دلیلش اشوب و بی ثباتی و نداشتن شاه مقتدر بوده ولی اینو میدونیم که ایرانیا خیلی مقاومت کردن و اصلا دلشون نمیخواست اعراب بیابانگرد کشورشونو بگیرن....

• Like 3
لینک به دیدگاه
بله پرستش میکردند،اما اون موجودی که بهش میگفتند خدا، زمین تا آسمان با اون موجودی که بهش میگن الله فرق میکنه،از ویژگی های شخصیتی تا عذاب ها و پاداش ها و......

بله تقریبا میشه گفت

تازه گفتم اسلام رو اونجوری که میخواستن پذیرفتن

توی سایر بخشهای دین هم میشه از این نمونه ها زیاد پیدا کرد

يه جورايي تكراري ميزنه:hanghead:

تکراریه ولی اینبار به بحث گذاشته شده و همه نمیان فقط بگن لعنت به این عربای سوسمارخورو ...

خوبه همه این واقعیتو میدونن که دختران ایرانی رو کنیز میکردن...خوبه جمهوری اسلامی هم تو فیلم مسافر ری نشون میداد کسایی که پول مالیات نداشتن بدن دختراشون رو به زور کنیز میکردن....دینی که با شمیر و زور باشه اصلا پذیرفتنی نیست...

البته گذشته ها گذشت....ما هم تاریخی رو ازش آگاهیم که میشه گفت فرمایشی هستش و از کل حقیقت بیخبریم ...دلایل شکست ما زیاده...شاید دلیلش اشوب و بی ثباتی و نداشتن شاه مقتدر بوده ولی اینو میدونیم که ایرانیا خیلی مقاومت کردن و اصلا دلشون نمیخواست اعراب بیابانگرد کشورشونو بگیرن....

مهم نیست...

مهم اینه که باید اینطور مولفه هارو از فرهنگ کشور حذف کنیم

ما یه سری گرایشات داریم که باعث میشه به هیچ وجه نتونیم با دنیا تعامل کنیم. نیازه توضیح بیشتر بدم؟-حال ندارم تایپ کنم!-

ببین یه مثال میزنم. ماها نشستیم و هی فحش بدیم به عربا

میگیم خدا نه الله

ولی خوب به مناسک دینیمون پایبند باشیم میریم سفر حج. سفر حج از لحاظ مالی: درامد خوب برای فروشندگان سعودی

شاید ندونید اما خود شیخ عربستان یک ریال هم از منافع مستقیم حج برای خود برنمیدارن بلکه صرف توسعه مکانهای زیارتی میکنن

بگذریم...

تو کشور ما 30% محصولات کشاورزی به علت عدم بسته بندی صحیح از بین میره-آمار رسمی- تازه گاهی اینقدر بعضی محصولات بی ارزش میشه که اصلا کشاورز صرفش نمیکنه برداشت کنه

اونوقت توی ایام حج در کشور عربستان بادمجون کیلویی 12000 تومانه!! دقت کنید که فقط با صادرات محصولات کشاورزی و سبزیجات کشور میتونه چه درامدی داشته باشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله تقریبا میشه گفت

تازه گفتم اسلام رو اونجوری که میخواستن پذیرفتن

توی سایر بخشهای دین هم میشه از این نمونه ها زیاد پیدا کرد

تکراریه ولی اینبار به بحث گذاشته شده و همه نمیان فقط بگن لعنت به این عربای سوسمارخورو ...

مهم نیست...

مهم اینه که باید اینطور مولفه هارو از فرهنگ کشور حذف کنیم

ما یه سری گرایشات داریم که باعث میشه به هیچ وجه نتونیم با دنیا تعامل کنیم. نیازه توضیح بیشتر بدم؟-حال ندارم تایپ کنم!-

ببین یه مثال میزنم. ماها نشستیم و هی فحش بدیم به عربا

میگیم خدا نه الله

ولی خوب به مناسک دینیمون پایبند باشیم میریم سفر حج. سفر حج از لحاظ مالی: درامد خوب برای فروشندگان سعودی

شاید ندونید اما خود شیخ عربستان یک ریال هم از منافع مستقیم حج برای خود برنمیدارن بلکه صرف توسعه مکانهای زیارتی میکنن

بگذریم...

تو کشور ما 30% محصولات کشاورزی به علت عدم بسته بندی صحیح از بین میره-آمار رسمی- تازه گاهی اینقدر بعضی محصولات بی ارزش میشه که اصلا کشاورز صرفش نمیکنه برداشت کنه

اونوقت توی ایام حج در کشور عربستان بادمجون کیلویی 12000 تومانه!! دقت کنید که فقط با صادرات محصولات کشاورزی و سبزیجات کشور میتونه چه درامدی داشته باشه

خوب این برمیگرده به بی کفایتی مسولامون.

چطور میتونیم از این مولفه های احمقانه رها بشیم...وقتی منشور کوروش رو اوردن ایران ا.ن میره چپیه به گردن یکی که مثلا حالا کوروشه میندازه!!!!خدا رحم کرد ندیدم...دوستام بهم گفتن!!!!:icon_pf (34):

وقتی سالها رو که از گذشته ها اسمهای قدیم دارن اسم اماما و پیامبر و شعارای مسخره روش میذارن وقتی اول اخبار کلی سلام و صلوات میفرسن وقتی سطح شهرای بزرگ در و دیوارش پر از آیه است به جای اینکه به مشکلات اساسی برسن میخوانن کلا عربی و مثلا با ایمان باشیم...

وقتی با افتخار تو تلویزیون مدام میگن اسم اکثر ایرانیا علی،فاطمه،زهرا،محمد و...است وقتی ادم بدا ایرج و هوشنگ و منوچهرن و ادم خوبا حاج علی و حاج مرتضی و ....

و هزاران مساله دیگه ....

اینا میشه سنگ عرب رو به سینه زدن...جالبه اسم اسلام روشه و توجیهای دینی داره....

فعلا ا.ن پولامونو ببره برا برادران آزاده دیگه لازم نیست ما پیشرفت کنیم...

ما خودمون بغل آرامگاه کوروش سد میسازیم یا نزدیک آرامگاه فردوسی دکل میزنیم ولی برا عربا ضریح میسازیم و میگیم صنعت توریسم ما اله و بله!!!!

خسته شدم....:ws37::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خدا قوت. :icon_gol:

خسته نباشی جوون، پیر شی الهی.

:ws28:

سپاس....:ws37::icon_gol:

این همه نوشتم حالا جمله آخرو گرفتی؟؟!!!:w00:همیشه بحثها به حاشیه میرود...:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28:

سپاس....:ws37::icon_gol:

این همه نوشتم حالا جمله آخرو گرفتی؟؟!!!:w00:همیشه بحثها به حاشیه میرود...:ws3:

نه باباجان،همه را خوندم.

دیدم زحمت زیاد کشیدین،گفتم حقوق کارگر را قبل از اینکه عرقش خشک بشه،بهش بدم.:icon_gol: :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه باباجان،همه را خوندم.

دیدم زحمت زیاد کشیدین،گفتم حقوق کارگر را قبل از اینکه عرقش خشک بشه،بهش بدم.:icon_gol: :icon_gol:

کارگر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:w00:

بقول استادمون همیشه بگویید اپراتور....:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب این برمیگرده به بی کفایتی مسولامون.

چطور میتونیم از این مولفه های احمقانه رها بشیم...وقتی منشور کوروش رو اوردن ایران ا.ن میره چپیه به گردن یکی که مثلا حالا کوروشه میندازه!!!!خدا رحم کرد ندیدم...دوستام بهم گفتن!!!!:icon_pf (34):

وقتی سالها رو که از گذشته ها اسمهای قدیم دارن اسم اماما و پیامبر و شعارای مسخره روش میذارن وقتی اول اخبار کلی سلام و صلوات میفرسن وقتی سطح شهرای بزرگ در و دیوارش پر از آیه است به جای اینکه به مشکلات اساسی برسن میخوانن کلا عربی و مثلا با ایمان باشیم...

وقتی با افتخار تو تلویزیون مدام میگن اسم اکثر ایرانیا علی،فاطمه،زهرا،محمد و...است وقتی ادم بدا ایرج و هوشنگ و منوچهرن و ادم خوبا حاج علی و حاج مرتضی و ....

و هزاران مساله دیگه ....

اینا میشه سنگ عرب رو به سینه زدن...جالبه اسم اسلام روشه و توجیهای دینی داره....

فعلا ا.ن پولامونو ببره برا برادران آزاده دیگه لازم نیست ما پیشرفت کنیم...

ما خودمون بغل آرامگاه کوروش سد میسازیم یا نزدیک آرامگاه فردوسی دکل میزنیم ولی برا عربا ضریح میسازیم و میگیم صنعت توریسم ما اله و بله!!!!

خسته شدم....:ws37::ws3:

شاید...

ولی اگر کسی شنا بلد باشید و کنار ش یک نفر توی آب بیفته شما میگید لعنت به فلانی که مسئول اینجاست؟ چرا اینجا نجات غریق نداره؟!

خوب مسلما خودتون سعی میکنید کمک کنید

• Like 1
لینک به دیدگاه
کارگر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:w00:

بقول استادمون همیشه بگویید اپراتور....:ws52:

ما اهل کوفه نیستیم،کارگر تنها بماند.

غرب زده هم نیستیم،بگیم اپراتور.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...