shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ نام کتاب نویسنده / مترجم انتشارات حقوق مدنی با ضریب 3 اشخاص و مهجورین /دکتر صفایی / سمت اموال و مالکیت /دکتر کاتوزیان/ میزان حقوق مدنی – اعمال حقوقی / دکتر کاتوزیان/ شرکت سهامی انتشار حقوق مدنی – وقایع حقوقی / دکتر کاتوزیان/ شرکت سهامی انتشار تشکیل قرار داد ها و تعهدات/ دکتر شهیدی / مجد سقوط تعهدات /دکتر شهیدی / مجد مختصر حقوق خانواده / دکتر صفایی/ میزان درس هایی از عقود معین(دو جلدی) / دکتر کاتوزیان / گنج دانش حقوق مدنی- نفقه- وصیت – ارث/ دکتر کاتوزیان / میزان اثبات و دلیل اثبات( دو جلدی ) / دکتر کاتوزیان / میزان ارث / دکتر شهیدی/ مجد قانون مدنی در نظم حقوق کنونی/ دکتر کاتوزیان/ میزان حقوق مدنی (جلد 1،2،3) / دکتر امامی / اسلامی حقوق تجارت ضریب 1 دوره کامل حقوق تجارت/ دکتر ستوده تهرانی/ دادگستر دوره کامل حقوق تجارت / دکتر اسکنی / سمت دوره کامل حقوق تجارت/ دکتر عرفانی / میزان حقوق تجارت /دکتر قائم مقام فراهانی / میزان ( ور شکستگی و تصفیه ) قنون تجارت در نظم حقوق کنونی/ دکتر چلی آیین داد رسی مدنی ضریب 1 آیین داد رسی مدنی ( 1،2،3) / دکتر شمس م/یزان آیین داد رسی مدنی/ دکتر واحدی/ میزان آیین دادرسی مدنی/ دکتر احمدی آیین دادرسی مدنی / دکترصدر زاده افشار / جهاد دانشگاهی/ علامه قانون آیین داد رسی مدنی/جهانگیر منصور متون فقه با ضریب 1 لمعه دمشقیه -دو جلدی -/ شهید اول / دارالفکر قم بایسته های متون فقه /دکتر محمدی / میزان گزیده ی متون فقه ( 1،2،3،4) / دکتر محمدی متون حقوقی ضریب 1 Law text /دکتر افتخار جهرمی Law maxe simple G.C.S.E.law/ مجد Dictionary of law / میزان نکات مهم نسل نیکان law text مجموعه سوالات طبقه بندی شده متون حقوقی /جمعی از اساتید /نسل نیکان 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ وای خدایا.... یعنی میتونم این همه کتاب رو بخونم:icon_pf (34): من عاشق مدنی ها هستم واسه همین میخوام ارشد خصوصی امتحان بدم ...ولی خیلی زیادن :w821: 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ وای خدایا.... یعنی میتونم این همه کتاب رو بخونم:icon_pf (34): من عاشق مدنی ها هستم واسه همین میخوام ارشد خصوصی امتحان بدم ...ولی خیلی زیادن :w821: اگر واقعا بخوای چرا که نه! میتونی.موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
mon moon 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اگر واقعا بخوای چرا که نه! میتونی.موفق باشی میتونی از خوندن ماده های قانون شروع کنی و با خوندن یه دور کامل از قانون مدنی اعتماد به نفستو بالا ببری:icon_pf (44): . 1 لینک به دیدگاه
قاضی 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اره عزیزم. میتونی.من خودم الان دانشجو ترم اول ارشد خصوصی دانشگاه شیراز هستم:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده