mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااام خوبین؟؟؟؟ خب هدف از ایجاد این تاپیک اینه که من یه سری اطلاعات در مورد سیستماتیک گیاهی رو(حالا از سایت های مختلف،کتب مربوط به این موضوع،استادای گلم و خودم) اینجا ارائه میدم. انشاالله که بتونم یه چیزای به درد بخوری رو اینجا بنویسم و شما هم کیف کنین چون سیستماتیک واقعا شیرینه... اگه نظری انتقادی داشتین حتما بگین چون بحث سیستم وسطه و من میخوام تاپیک خوبی بشه!!!! 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خب اول از همه باید بدونیم این سیستماتیک یا رده بندی چی هست و به چه دردی میخوره رده بندی یا taxonomy علمی هست که توش از تشخیص و شناسایی (identification)،نام گذاری (determination) و رده بندی (classification) گیاهان بحث میشه. در مورد گیاهان taxonomy معادل با سیستماتیک گیاهی systematic botany به کار میره و مقصود دانشی هستش که با نامگذاری،شناسایی، و تقسیم بندی گیاهان و جمع آوری اونها به صورت یه مجموعه یا هرباریوم سرو کار داره. منظور از رده بندی گیاهی اینه که بدونیم گیاه نامگذاری شده توی کدوم دسته یا گروه از یکی سیستم طبقه بندی خاص قرار میگیره!!! میتونیم بگیم که هر گونه species عضو یک جنس genus و هر جنس به یه تیره family و هر تیره به یه راسته order و هر راسته به یه رده class و هر رده به شاخه ای خاص division تعلق داره!!! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خیلی خوبهههههه عسیسممم ادامه بده.. من حتما تاپیکتو دنبال میکنممم 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ خیلی خوبهههههه عسیسممم ادامه بده.. من حتما تاپیکتو دنبال میکنممم مرسی مرسی خوشحالم میکنی!!! سعی میکنم هر روز یه مطلب بذارم 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ گاهی صفت هایی از صفات قدیمی تشکیل میشن صفات جدید Apomorph صفات قدیمی plesiomorph صفاتی که در گروه ها مشابه هست رو synapomorphy میگن این صفات رو در درخت فایلوژنی phylogenetic tree بررسی میکنن تا بدونن تکامل موجودات زنده چطور صورت گرفته... 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بر اساس سیستم دو اسمی لینه هر گیاه دو کلمه ای است مثل: Arctium Lappa L. Cousinia Kopi-karadaghensis Rech.f. 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ حالا میخوام در مورد خانواده ی بزرگ گیاهان واستون بنویسم خیلی گستردست و من فقط یکمیشون رو میذارم از گیاهان جنین دار شروع میکنیم یا همون embryophytes 1/اولین گیاه از گیاهان جنین دار جگرواش ها livrwort ها هستند 2/شاخه ی دوم علف شاخی ها یاhornworts هستند که چرخه ی زندگی شون شبیه به جگر واش ها هست این گیاه در ایران یافت نمیشه 3/خزه ها mosses ساختار گامتوفیت در این گیاه مثل برگ و ساقه است از انواع خزه ها میتونیم polytrichum رو نام ببریم 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ امروز در مورد گیاهان آوندی مینویسم یکی ازگیاهان آوندی lycopodiophyta یا پنجه گرگیان هستند یکی از جنس های این گیاهان لیکوپودیوم lycopodium رو میشه مثال زد گونه های دیگش هم: selaginella spp. isoetes spp. هستن. 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سرخس ها سرخس ها رو به چند راسته تقسیم میکنیم راسته ophioglossales خانواده ی سرخس مار زبان ophioglossaceae جنس های این خانواده: - ophioglossum سرخس مار زبان -botrychium راسته ی psilotales خانواده ی psilotaceae جنس های این خانواده: - psolptum nudum -tmesipteris spp. راسته ی equisetacetales خانواده ی equisetaceae جنس معروف این خانواده،دم اسبیان هستش equisetum راسته ی marattiales خانواده ی marattiaceae دراین خانواده اسپورانژیوم ها روی حاشیه ی برگ ها قرار میگیرند. راسته ی osmundales خانواده ی osmundaceae سرخس های گلدار جنس: osmundastrum sp. گونه: osmunda regalis راسته ی salviniales خانواده salviniaceae سرخس های آبزی جنس: azolla spp. (این جنس در مزارع برنج یافت میشه) salvinia spp. گونه: salvinia natans salvinia rotundifolia ( دارای 3 برگ هستند،1 برگ تغییر شکل یافته که عمل جذب را انجام میده) خانواده ی marsileaceae جنس: pilularia sp. marsilea sp. ( شبدر 4 برگ) راسته ی بزرگ polypodiales خانواده ی pteridaceae گونه: pteris cretica adiantum capillus-veneris خانواده ی Aspleniaceae گونه: asplenium ruta-muraria asplenium scholopendrium خانواده ی blechnaceae گونه: blechnum spicant خانواده ی dryoptridaceae جنس: dryopteris sp. خانواده ی polypodiaceae گونه: polypodium vulgare 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من بازم اومدم ادامه ی مطالب شیرین سیستماتیک رو به زودی واستون میذارم منتظر باشید 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خانواده cycadaceae از راسته ی cycadales جنس: cycas.spp در جنس cycasپایه نر و ماده از هم جدا هستند اندام های تولید مثلی روی تولید مثلی روی اسپوروفیت قرار دارند. برگ ها نخلی شکل اند. 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خانواده Ginkgoaceae از راسته ی Ginkgoales جنس: Ginkgo biloba این گیاه بومی چین هستش 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خانواده (مخروطیان)Ephedraceae از راسته ی Gnetales جنس :Ephedra spp. گونه:Ephedra distachya به صورت بومی در ایران یافت میشن 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ مینا جان اگر عکسی از این جنسها یا خانوادشون داری بزاری.. خیلی خوب میشه و مقداری از اطلاعاته عمومی که مورد استفاده دوستانه دیگه هم قرار بگیره ممنون میشم:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ مینا جان اگر عکسی از این جنسها یا خانوادشون داری بزاری.. خیلی خوب میشهو مقداری از اطلاعاته عمومی که مورد استفاده دوستانه دیگه هم قرار بگیره ممنون میشم:flowerysmile: چشم سر فرصت عکساشم میذارم لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ خانواده Ginkgoaceae از راسته ی Ginkgoalesجنس: Ginkgo biloba این گیاه بومی چین هستش از این گیاه یه نهال کوچولو تو باغ ارم شیراز هست وقتی برای اولین بار دیدمش کلی ذوق کردم:w139: 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا تایپیک مفید و جالبی زدی دستت درد نکنه مینایی:w139: راستی ترم چندی؟ اگه اینقدر به سیستماتیک علاقه داری حتما ارشد سیستماتیک امتحان بده من که واقعا عاشق سیستمم میمیرم براش:w14: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ از این گیاه یه نهال کوچولو تو باغ ارم شیراز هستوقتی برای اولین بار دیدمش کلی ذوق کردم:w139: منم میخوام ببینمش:(( البته دارم تو هرباریوم دانشگاه هر روز یه عالمه نمونه میبینم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده