jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ غیر از یه چیز همه چیز میشه...شما یه چیزی بگو که مال مردها باشه و زنها ازون استفاده نکنن؟؟؟:icon_razz: غیر یه چیز.. جانی جون حامیه برابری غیر از آرایش کردن کار دیگه ایم باید بکنیا..... مثلا رخت بشوری...ظرف بشوری... ......تو ایرانی......طرف محل ما آفتابی نشو هوا ابریه اینجا دلت میگیره گوگولی مگولی من ولی بیا... اینارو که ماشین ظرف شویی و لباسشویی انجام میده نه مرد و زن لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ من هرجوری میخوام زلفم را پریشون کنم،این عمامه نمیذاره. خدا نکشتت اسی...مردم از خنده:ws28: یادش بخیر قدیما.... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ من اگه اعصابم خورد باشه و از دنده چپ و دیر از خواب بلند بشم آرایش نمیکنم...اما اگه شاد و شنگول باشم2 -3قلم ارایشو میکنم.... اعتماد به نفسم بالاست اما حس ارایش و اینکه به پوستم و به خودم برسم رو خیلی دوست دارم... به نظرم اصلا ربطی به اعتماد به نفس نداره چون چه آرایش بکنم چه نکنم سر کار و دانشگاه میرم با همون آدما مواجه میشم و حتی 1% در برقراری رابطه و انجام کارام تاثیر نداره!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده