*mishi* 11920 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 خوشحالم که خودت اینو قشنگ می دونی عزیزم به هرحال منم از اونايي ام كه 24 ساعته شادم و وقتي شادم به قول مهنازجون...:girl_yes2: 1
royan aria 2423 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 درسته شاید اعتماد به نفس پایین عامل آرایش کردن خانما باشه ولی نه هر خانمی خانمهایی که گاها و برای افراد خاص آۀرایش میکنن مثلا همیشه در مقابل یه شخص خاص آرایش دارن یا همیشه موقع بیرون رفتن از خونه آرایش میکنن از طرفی کسایی که همیشه آرایش دارن هم شامل این بحث اند ولی کسی که اشتن یا نداشتن آرایش براش فرقی نداره یا اینکه اگه بفهمه فلان وسیله آرایشش گم شده سکته نکنه که شامل این بحث نیست
baybak 4434 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 مردی که آرایش کنه یا زیر ابرو برداره مرد نیست:w00: نصف بیشتر نردای اروپا ابروهاشون رو بر میدارن ؟ پس مرد نیستن؟ 1
royan aria 2423 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 نصف بیشتر نردای اروپا ابروهاشون رو بر میدارن ؟ پس مرد نیستن؟ نه چون حس زنانه دارن مرد باید به ابهتش فکر کنه نه به زیر ابروهاش:w00: 3
royan aria 2423 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 بعدشم خیلی ببخشیدا اروپا 90% خانمهاشونم زیرابرو برنمیدارن و آرایش نمیکنن شما این آقایونو از کجا پیدا کردید 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 عزیزم من پسر دیدم ابرو تتو میکنهتازه اه اه بدترش اینکه لیزر می کنن که زیر ابروهاشون در نیاد کجای کاری این که خیلی خوبه 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 بعدشم خیلی ببخشیدااروپا 90% خانمهاشونم زیرابرو برنمیدارن و آرایش نمیکنن شما این آقایونو از کجا پیدا کردید شما آمار 90% از کجا آوردید؟ 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 مردی که آرایش کنه یا زیر ابرو برداره مرد نیست:w00: معلومه که مرد نیست مرد ایده آل 2
baybak 4434 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 نهچون حس زنانه دارن مرد باید به ابهتش فکر کنه نه به زیر ابروهاش:w00: حالا چه اشکالی داره به هر دوتاش فکر کنه..... بعدشم خیلی ببخشیدااروپا 90% خانمهاشونم زیرابرو برنمیدارن و آرایش نمیکنن شما این آقایونو از کجا پیدا کردید آمارتو منبعش کجاست؟
royan aria 2423 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 شما آمار 90% از کجا آوردید؟ معلومه که مرد نیست مرد ایده آل حالا چه اشکالی داره به هر دوتاش فکر کنه..... آمارتو منبعش کجاست؟ اوه شما چه گیری دادین به آمار من حدودی گفتم از مشاهده حالا یا 60% یا 99% :w00: منظورم بیشتر اونهاست ببخشیدا ولی اونا به این آرایش نکردن و ابرو بر نداشتن افتخار میمنن و ماها رو مسخره:icon_pf (34): افتخارشونم اینه که طبیعی خوشگلن جاری خالم آمریکایی اصل بود اونجا هم زندگی میکنن فقط برای عروسیشون دوتا جشن گرفتن یکی ایران یکی آمریکا شب عروسیش به زور یه رژ ساده زد اونقدر ناراحت شده بود بهش گفته بودن برو آرایشگاه میگفت مگه این قدر شتم که باید برم:banel_smiley_52: تازه عروسی آمریکاش همون رژ روهم نداشت 2
baybak 4434 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 اوهشما چه گیری دادین به آمار من حدودی گفتم از مشاهده حالا یا 60% یا 99% :w00: منظورم بیشتر اونهاست ببخشیدا ولی اونا به این آرایش نکردن و ابرو بر نداشتن افتخار میمنن و ماها رو مسخره:icon_pf (34): افتخارشونم اینه که طبیعی خوشگلن جاری خالم آمریکایی اصل بود اونجا هم زندگی میکنن فقط برای عروسیشون دوتا جشن گرفتن یکی ایران یکی آمریکا شب عروسیش به زور یه رژ ساده زد اونقدر ناراحت شده بود بهش گفته بودن برو آرایشگاه میگفت مگه این قدر شتم که باید برم:banel_smiley_52: تازه عروسی آمریکاش همون رژ روهم نداشت ما کی می خاییم برداریم ...تمیزی خوبه ..النظافتو من الایمان 2
royan aria 2423 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 ما کی می خاییم برداریم ...تمیزی خوبه ..النظافتو من الایمان پس لطف کنید تماما سرتونم بتراشید النظافتو من الایمان 2
baybak 4434 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 پس لطف کنید تماما سرتونم بتراشیدالنظافتو من الایمان چه ربطی داره ..هر روز میریم حموم موهامون هم تمیز میشه ....دیگه کجا مونده شما بگید من بگم.. 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 منم با رویان موافقممم.... منم خوشم نمیاد پسرا زیر ابرو بردارن .. یه جوری میشن 2
baybak 4434 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 منم با رویان موافقممم.... منم خوشم نمیاد پسرا زیر ابرو بردارن .. یه جوری میشن چون ندیدی ..همون خاطر ...2 3 بار ببینید عادت می کنید....
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 منم با رویان موافقممم.... منم خوشم نمیاد پسرا زیر ابرو بردارن .. یه جوری میشن از یه جوری یه کم اون ور تر.. 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 اوهشما چه گیری دادین به آمار من حدودی گفتم از مشاهده حالا یا 60% یا 99% :w00: منظورم بیشتر اونهاست ببخشیدا ولی اونا به این آرایش نکردن و ابرو بر نداشتن افتخار میمنن و ماها رو مسخره:icon_pf (34): افتخارشونم اینه که طبیعی خوشگلن جاری خالم آمریکایی اصل بود اونجا هم زندگی میکنن فقط برای عروسیشون دوتا جشن گرفتن یکی ایران یکی آمریکا شب عروسیش به زور یه رژ ساده زد اونقدر ناراحت شده بود بهش گفته بودن برو آرایشگاه میگفت مگه این قدر شتم که باید برم:banel_smiley_52: تازه عروسی آمریکاش همون رژ روهم نداشت اینو که نگو...عروسای امریکایی مثل ماست می مونن....البته خودشون خوشگلن زن پسر داییم کاناداییه...زنداییم به زور برده بودش آرایشگاه که فقط ابروشو برداره... لباسشم فقط ساتن بود...بدون کوچکترین کار و از این مونجوق اینا قسمت جالب انگیزش اینجا بود که عروس خانوم با عینک بودن :jawdrop: مامان من می گفت: ای بابا اینم دیگه زیادی خودمونیه 4
ارسال های توصیه شده