German 117 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ خبر اول اینکه: پزشکان استرالیایی مجهز به آیپد میشوند. مقامات اجرایی ایالت ویکتوریا تصمیم گرفتهاند که به همه پزشکانی که در سیستم بهداشت عمومی این منطقه کار میکنند، آیپد بدهند! حزب کارگر، قول داده است که وضعیت بهداشت منطقه را بهتر کند و برای رسیدن به این مقصود یکی از راهکارهایش مجهز کردن پزشکان به ابزارهای کارامد برای رسیدن به اطلاعات است. و خبر دوم: پزشكان ايراني به وسايل دفاع شخصي مجهز ميشوند. معاون رفاهي نظام پزشكي ايران گفته بر اساس تفاهم نامه با پليس، پزشكان و كارد درماني به وسايل دفاع شخصي همچون “اسپري فلفل” و “شوكر الكتريكي” مجهز خواهند شد. نکته: هر دو خبر فوق درباره بهتر کردن وضعیت بهداشتی جامعه است. پزشکان اونوری برای این منظور نیازمند فناوری آی تی هستند و پزشکان وطنی نیازمند اسپري فلفل! تفاوت چندان قابل ملاحظه نیست! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ من هم به تازگی مجهز به عمامه شده ام. با وجودیکه دارم کم کم دکتر میشم !!!!! 1 لینک به دیدگاه
ssara2025 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ پزشکهای اینوری ، برای دکتر شدن باید یه قبرستون آدم بکشن تا بشن دکتر !!!! خوب برای اینکه دکتر بشن ، باید از دست خانواده های داغدار متوفیان بتونن جون سالم بدر ببرن :w16: خوب ، پس بایدم به اسپری فلفل و شوکر مجهز بشن . به نظر من ، قوه قضاییه هم باید برای خانواده همراه مریض ، حمل و نقل اسلحه رو مجاز کنن .:w16: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده