رفتن به مطلب

شهید بهشتی ها تا کشته نشدیم بیاین جمع شیم

ارسال های توصیه شده

مشرق: فریدون عباسی دوانی از متخصصان لیزری وزارت دفاع و از معدود متخصصان جداسازی ایزتوپ است.

دکتر فریدون عباسی دوانی که صبح امروز طی یک عملیات تروریستی در میدان دانشجو تهران مجروح شده و به بیمارستان انتقال پیدا کرده ، از ابتدای انقلاب عضو سپاه پاسداران بوده و سه دور در جبهه جنگ عراق بر علیه ایران حضور داشته است. بعد از جنگ دکترای فیزیک هسته ای گرفته است.

وی از سال 72 عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین سپاه شده و در ادامه به ریاست دانشکده فیزیک این دانشگاه رسیده است .

وی همزمان نیز در وزارت دفاع کار تحقیقات هسته ای را شروع کرده است.

عباسی 52 ساله از متخصصین لیزری وزارت دفاع و از معدود متخصصان جدا سازی ایزتوپ بود.

وی مسئول آموزش و تحقیقات هسته ای وزارت دفاع نیز بود.

فریدون عباسی ریاست گروه فیزیک در دانشگاه امام حسین سپاه پاسداران هم داشت ولی بندرت به این دانشگاه میرفت.

وی روز دهم اردیبهشت ماه 1386 توسط محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور به علت خدمات علمی به کشور، به عنوان استاد نمونه کشوری و 27 مهرماه امسال نیز در مراسمی در دانشگاه شهید بهشتی که با حضور پرویز داوودی و غلامعلی حدادعادل برگزار شد، مورد تقدیر قرار گرفت.

وی روز دهم اردیبهشت ماه 1386 توسط محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور به علت خدمات علمی به کشور، به عنوان استاد نمونه کشوری و 27 مهرماه امسال نیز در مراسمی در دانشگاه شهید بهشتی که با حضور پرویز داوودی و غلامعلی حدادعادل برگزار شد، مورد تقدیر قرار گرفت.

32005a0ec26141acb2fd.jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه
مشرق: فریدون عباسی دوانی از متخصصان لیزری وزارت دفاع و از معدود متخصصان جداسازی ایزتوپ است.

دکتر فریدون عباسی دوانی که صبح امروز طی یک عملیات تروریستی در میدان دانشجو تهران مجروح شده و به بیمارستان انتقال پیدا کرده ، از ابتدای انقلاب عضو سپاه پاسداران بوده و سه دور در جبهه جنگ عراق بر علیه ایران حضور داشته است. بعد از جنگ دکترای فیزیک هسته ای گرفته است.

وی از سال 72 عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین سپاه شده و در ادامه به ریاست دانشکده فیزیک این دانشگاه رسیده است .

وی همزمان نیز در وزارت دفاع کار تحقیقات هسته ای را شروع کرده است.

عباسی 52 ساله از متخصصین لیزری وزارت دفاع و از معدود متخصصان جدا سازی ایزتوپ بود.

وی مسئول آموزش و تحقیقات هسته ای وزارت دفاع نیز بود.

فریدون عباسی ریاست گروه فیزیک در دانشگاه امام حسین سپاه پاسداران هم داشت ولی بندرت به این دانشگاه میرفت.

32005a0ec26141acb2fd.jpg

نمیدونستم استادام تاریخ انقضا دارن:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سرعت خالی بندی به توان 2 فراموش نشود ...واحدش کیلومتر/مجذور میلی ثانیه

خبر رو زودتر از حادثه گفت....:w58:

100 مین پستم بهمراه کاربر انجمن شدن مبارک:aghosh:

آره خانومه هاله با یو بودم:icon_pf (44)::dancegirl2:

زندگی:byesad:

اسی جون:icon_pf (72):

دلم نمیا پست بدم:ws28:100 خیلی باحاله:ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه

جناب آقای آتروس

الان اینــــــــــــــــــــــــــــــــــــجا منظورت به کی بود

واسه خالی بندی؟؟؟؟؟؟ :167:

لینک به دیدگاه
مگه من میذارم

من مواظب دلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنواز خانم هستم

فک کردی چی!!!!!!:icon_gol: :w16:

:4uboxsmiley::4uboxsmiley:

ولی جدی من اونجا بودما اما اون یکی .. بلوار ارتش اینا

دیدم چقد شلوغ پلوغه ها اما اصن باسم مهم نبود دیرم شدهههههه بوووود:w140:

• Like 1
لینک به دیدگاه

100 مین پستم بهمراه کاربر انجمن شدن مبارک:aghosh:

آره خانومه هاله با یو بودم:icon_pf (44)::dancegirl2:

زندگی:byesad:

اسی جون:icon_pf (72):

دلم نمیا پست بدم:ws28:100 خیلی باحاله:ws47:

مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک باشه

هوارتا

لینک به دیدگاه
:4uboxsmiley::4uboxsmiley:

ولی جدی من اونجا بودما اما اون یکی .. بلوار ارتش اینا

دیدم چقد شلوغ پلوغه ها اما اصن باسم مهم نبود دیرم شدهههههه بوووود:w140:

من خیلی ترســــــــــــــــــــــــــــــیدم

بیرون بودم

دیدم مامان بابام نان استاپ می زنگن

بیچاره ها ترسیده بودن نکنه دانشگاه باشم:ws28:

لینک به دیدگاه
دیشب یکیشون را ترور کردن

که شهید شدن

امروز صبح جلو دانشگاه خیابان یمین اون یکی را که خدا را شکر فهمیدن و مشکلی پیش نیومد

حالا چرا شهید شدن......؟ چرا شهید؟ شاید یه مسئله شخصی بوده منظورم اینکه شاید یه قتل سیاسی بود؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
حالا چرا شهید شدن......؟ چرا شهید؟ شاید یه مسئله شخصی بوده منظورم اینکه شاید یه قتل سیاسی بود؟

منم موافقم که قتل سیاسی بوده

ولی چون به نظرم بیگناه کشته شدن از واژه شهید استفاده کردم دوستم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...