غایب 4790 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 میخواستم احساس دوستان رو در لحظه دیدن یک تاپیک قفل شده . . . ولش کن کسی استقبالی نکرد. منم بی خیال شدم. 10
Ehsan 112346 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 پس بهتره خودت را جای من بذاری تا احساس واقعی را درک کنی. تاپیک های من مثل بچه هام میمونن،وقتی میبینم قفل شدن،انگار بچه هام معتاد شدن و پلیس اونها را انداخته زندان !!!! 14
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 خب حواست به بچه هات باشه معتاد نشن و به راه خلاف کشیده نشن 7
Ehsan 112346 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 خب حواست به بچه هات باشه معتاد نشن و به راه خلاف کشیده نشن شما به عنوان مدیر چرا کم تشکر میکنین !!!؟؟؟؟ :167: من حواسم هست،یه دقیقه میرم به کارام برسم،میبینم دوستان ناباب ، معتادش میکنند. شما به جای زندان انداختن،عوامل اعتیاد را از بین ببرین و فرهنگ سازی کنین. 10
hilda 13376 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 شما به عنوان مدیر چرا کم تشکر میکنین !!!؟؟؟؟ :167: من حواسم هست،یه دقیقه میرم به کارام برسم،میبینم دوستان ناباب ، معتادش میکنند. شما به جای زندان انداختن،عوامل اعتیاد را از بین ببرین و فرهنگ سازی کنین. محمد جیبه ما رو نزنه ... فرهنگ سازی و مبارزه و اینا پیشکش....:banel_smiley_4: والا.... 7
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 29 بهمن، 2010 میخواستم احساس دوستان رو در لحظه دیدن یک تاپیک قفل شده . . . ولش کن کسی استقبالی نکرد. منم بی خیال شدم. بستگی به نوع تاپیک دو گونه احساس هست یکی اینکه استارتر از اول خودش میدونه این قفل میشه پس اگه دید قفل شده اگر چه از قبل برنامه ریزی هم کرده چطوری دنبالش رو بگیره یا نگیره و ممکنه کاری در این مورد انجام بده ولی احساس خاصی نداره چون میدونسته یه وقتی هم هست اصلا فکرش هم نمیکرده که تاپیک قفل بشه معلومه با ارامش یا عصابانیت علتش رو جویا میشه . نحوه ی با اعتراض هم بستگی به روحیه ی اون شخص داره :rose:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 شما به عنوان مدیر چرا کم تشکر میکنین !!!؟؟؟؟ :167: من حواسم هست،یه دقیقه میرم به کارام برسم،میبینم دوستان ناباب ، معتادش میکنند. شما به جای زندان انداختن،عوامل اعتیاد را از بین ببرین و فرهنگ سازی کنین. تشکر کردم که نگی تشکر نمیکنی راستش من دست و دلبازم تو تشکر. اما تو گفتگوی آزاد اگه واقعاً مطلب خیلی خوب باشه تشکر میکنم. عادت کردم دیگه خب وقتی میایم می بینیم اونقدر عوامل اعتیاد زیاد شده که بچتون توش حسابی غرق شده دیگه با از بردن عوامل اعتیاد هم درست نمیشه. اون موقع احتمال داره، بچتون کینه به دل بگیره و ما رو دشمن بدونه و شروع به اعتراض شدید تر به همراه بقیه کسایی بشه که عوامل اعتیاد از اونام گرفته شده اگه اول راهش باشه میشه با فرهنگ سازی جلوش رو گرفت 6
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 محمد جیبه ما رو نزنه ... فرهنگ سازی و مبارزه و اینا پیشکش....:banel_smiley_4:والا.... يستردي؟؟! 5
baybak 4434 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 من کلا با قفل کردن مخالفم یعنی با محدود کردن مخالفم فایده اش چیه..... هر نوع بحث سیاسی آزاد هر نوع بحث سیاسی آزاد آزادی ..ازادی.........رفراندوم رفراندو .....یالا یالا...........:hi::cryingf::femenist: 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 من کلا با قفل کردن مخالفم یعنی با محدود کردن مخالفم فایده اش چیه..... هر نوع بحث سیاسی آزاد هر نوع بحث سیاسی آزاد آزادی ..ازادی.........رفراندوم رفراندو .....یالا یالا...........:hi::cryingf::femenist: وقتی آزادی تو مملکت نیست بعد میخوای اینجا باشه از ریشه خرابه برادر من 4
baybak 4434 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 وقتی آزادی تو مملکت نیست بعد میخوای اینجا باشه از ریشه خرابه برادر من بدبختی ما اینه که همه چیز مون رو گرفتن هل دادن طرف جامعه مجازی...یعنی فقط حرف آزادی 3
Astraea 25351 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 میخواستم احساس دوستان رو در لحظه دیدن یک تاپیک قفل شده . . . ولش کن کسی استقبالی نکرد. منم بی خیال شدم. فکر میکنم اینجا هم مثل جاهای دیگه است.... البته میدونم چاره ای نیست.... 5
arash86. 4604 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 ای کاش از حال دل من خبرت بود ای کاش دمی از سر کویم گذرت بود من مرغی اسیرم که ندارم پر پرواز ای کاش که کاشانه من زیر پرت بود 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 این جمله خیلی آشناست از بیانات ارزشمند مولا ، سرور و صاحابم است. :167: 1
bpcom 10070 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 پس بهتره خودت را جای من بذاری تا احساس واقعی را درک کنی. تاپیک های من مثل بچه هام میمونن،وقتی میبینم قفل شدن،انگار بچه هام معتاد شدن و پلیس اونها را انداخته زندان !!!! اسی تو که عادت داری بچه هاتو ازت بگیرند سابقت درخشانه چه اینجا چه تو مهندسان :ws28: 1
ارسال های توصیه شده