spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلام دیکشنری تخصصی کشاورزی که حدود ۶۰۰۰۰ لغت راداراست وبرای کلیه رشته های کشاورزی جمع آوری وتهیه گردیده است امیدوارم مورداستفاده کلیه عزیزان درسطوح مختلف علوم کشاورزی قرارگیرد. این دیکشنری بر روی نرم افزار بابیلون نصب میشه ، شما بایستی ابتدا نرم افزار بابیلون رابرروی سیستم خود نصب نمایید سپس فایل زیر را دانلود نموده و ازحالت زیپ خارج نمایید، پس از آن کافیست برروی فایل بازشده دوبار کلیک نمایید تا برروی نرم افزار بابیلون نصب شود. لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ اینو رو سیستمم دارم ...اما مهم اینجاست بابیلون ندارم ! اونا هم که دانلود میکنم فقط آنلاین کار میکنن ...میتونی دانلود یه بابیلون که افلاین هم کار کنه اینجا بزاری؟ 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ سعی میکنم اپلود کنم امروز بزارم شرمنده ندیده بودم پستتونو دی: 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ دانلودنرم افزاربابیلون Babylon بدون مشکل اکسپایر شدن! لینک 5 لینک به دیدگاه
convolvolus 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا ديكشنري رو نميتونم دانلود كنم 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا ديكشنري رو نميتونم دانلود كنم لینک دانلود منهدم شده! 2 لینک به دیدگاه
fereshteh1983 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ من كه نتونستم دانلود كنم اين لينكو كه باز مي كنم مي نويسه لينك موردنظرتان صحيح نمي باشد 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ لینک پست اول اکسپایر شده یا پاکش کردن عوضش من سه تا دیکشنری خوب براتون اپ کردم امیدوارم به دردتون بخوره دانلود دیکشنری های تخصصی مهندسی کشاورزی Biological_Control برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Glossary_of_Entomology_and_Cro برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Glossary_of_Tea_Terms برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد :www.noandishaan.com 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ اینام به بابیلون میچسبه؟! اره عزیز گلوساری های نرم افزار بابیلون هستن نسخه ای هم که برا دانلود لینکشو گذاشتم کاملا با اینترنت هماهنگه وازکار نمیفته 5 لینک به دیدگاه
modares903 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سلامدیکشنری تخصصی کشاورزی که حدود ۶۰۰۰۰ لغت راداراست وبرای کلیه رشته های کشاورزی جمع آوری وتهیه گردیده است امیدوارم مورداستفاده کلیه عزیزان درسطوح مختلف علوم کشاورزی قرارگیرد. این دیکشنری بر روی نرم افزار بابیلون نصب میشه ، شما بایستی ابتدا نرم افزار بابیلون رابرروی سیستم خود نصب نمایید سپس فایل زیر را دانلود نموده و ازحالت زیپ خارج نمایید، پس از آن کافیست برروی فایل بازشده دوبار کلیک نمایید تا برروی نرم افزار بابیلون نصب شود. لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام من این دیکشنری رو می خوام ولی نمی دونم چرا فایل دانلودش "نات ولیده":ws38::ws52: ممنون 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سلام من این دیکشنری رو می خوام ولی نمی دونم چرا فایل دانلودش "نات ولیده":ws38::ws52:ممنون سلام دوست عزیز اون لینک اکسپایر شده ولی من خودم اپلودش کردم ودر پست های 4 و8 برای دانلود گذاشتمشون دانلود دیکشنری تخصصی مهندسی کشاورزی موفق باشیم 2 لینک به دیدگاه
SajjadKAZ2003 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ لینک پست اول اکسپایر شده یا پاکش کردن عوضش من سه تا دیکشنری خوب براتون اپ کردم امیدوارم به دردتون بخورهدانلود دیکشنری های تخصصی مهندسی کشاورزی Biological_Control برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Glossary_of_Entomology_and_Cro برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Glossary_of_Tea_Terms برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد :www.noandishaan.com من اینا رو نصب کردم ولی تو نتایج معنی کلمات اصلا از این دیکشنری ها استفاده نمیکنه! چرا !؟ عکس : 1 لینک به دیدگاه
esaahmadi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ با سلام دوست عزيز لينك داده شد خراب است. در صورت امكان بررسي نمائيد. لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ من اینا رو نصب کردم ولی تو نتایج معنی کلمات اصلا از این دیکشنری ها استفاده نمیکنه! چرا !؟ عکس : با سلامدوست عزيز لينك داده شد خراب است. در صورت امكان بررسي نمائيد. لینک سالمه وبعد از نصب نرم افزار بابیلون اگه دوبار رو هرکدوم از گلوساری ها کلیک کنید به ایندکس نرم افزار اضافه میشه 2 لینک به دیدگاه
Mortezasaadatpoor 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۷ در در 24 مهر 1390 در 17:04، spow گفته است : لینک پست اول اکسپایر شده یا پاکش کردن عوضش من سه تا دیکشنری خوب براتون اپ کردم امیدوارم به دردتون بخوره دانلود دیکشنری های تخصصی مهندسی کشاورزی Biological_Control برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Glossary_of_Entomology_and_Cro برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Glossary_of_Tea_Terms برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد :http://www.noandishaan.com امکان نصب این نرم افزار ها در سیستم عامل اندروید هستش؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، Mortezasaadatpoor گفته است : امکان نصب این نرم افزار ها در سیستم عامل اندروید هستش؟ اینا روی نرم افزار بابیلون نصب میشن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده