*mini* 37778 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 این بخش طراحی فرهنگسرا رو آموزش میدیم.. در این بخش پروژه طراحی معماری 1 رو گذاشتم... میتونید طرحهای خودتون رو اینجا کرکسیون کنید تو این قسمت چگونگی طراحی فضا ها و مخصوصا گنجایش هر قسمت مهمترین قسمت طراحی محسوب میشه و اینکه هر فضا با توجه به کاربردش در چه قسمتی قرار بگیره 12
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2010 این طرح فرهنگسرا از پروژه طراحی معماری خودمه.... پلان ها و نما و مقاطع رو میزارم بعد زیر هرکدو فضا ها رو مینویسم این پلان طبقه اول هستش این پلان طبقه دوم اینم پلان سوم که شامل امفی تئاتر میشه....البته یه سری اشکلات ریز و درشت داره.....به بزرگیتون ببشیییید 6
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 29 بهمن، 2010 خسته نباشی مینا جون. عالی بود.همه رو با کد کشیدی دیگه؟ ممنون مهنازی....اره عزیزم....با کد کشیدم......ولی شرمنده که نمیتونم پروژه طراحی فنیمو بزارم...خیلی حجمش بالاست.شرمندم 4
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 منم خیلی دوست داشتم میتونستم ببینمشون مینا جان میتونی دوباره عکسها رو بذاری؟ 2
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 2 بهمن، 2012 من هیش کدوم از عکسارو نمیتونم ببینم! منم نتونستم ببینم ولی خیلی دوست داشتم ببینم منم خیلی دوست داشتم میتونستم ببینمشونمینا جان میتونی دوباره عکسها رو بذاری؟ سلاااااااااااااااااااااام به دوستای عزیزم من الان دیدم عکسای اینجا پریده در اولین فرصت حتما آپ میکنم و میزارم 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 وای مینا جان خیلی ممنون میشم منم این ترم طراحی فرهنگسرا دارم 2
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 2 بهمن، 2012 وای مینا جان خیلی ممنون میشم منم این ترم طراحی فرهنگسرا دارم در اولین فرصت خواهم گذاشت 6
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2012 این پلان طبقه اول هستش این پلان طبقه دوم اینم پلان سوم که شامل امفی تئاتر میشه....البته یه سری اشکلات ریز و درشت داره.....به بزرگیتون ببشیییید 9
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 11 دی، 2013 عکسا رو واسه من نشون میده اما مث که برا بقیه نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
zahra22 19501 ارسال شده در 15 دی، 2013 عکسا رو واسه من نشون میدهاما مث که برا بقیه نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی مینا جان 3
ارسال های توصیه شده