bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ چادر؟؟؟؟؟؟؟؟به خدا بعضیا رو آدم می بینه شونصد تا روسری و چادر و ....دارن اما بعضی کاراشون یه جوری که.... ( بهتره نگم!) یه نفر رو هم می بینی یه لباس خیلی مرتب پوشیده....اما به قدری سنگین و آراسته هست که آدم لذت میبره. و بر عکس! شنیدید می گن: طرف یه کلمه حرف بزنه ما تا تهشو رفتیم؟ اینم همون قضیه ست! مهناز خانووم شما چی ؟ اونور که آزاده گول این مطالبو نخوری چادری بشیا. زن زیباست و انسان هم عاشق زیبایی ... به نظر من پوشاندن این زیبایی با این تفاسیر غلط اشتباهه . من نمیگم عریانی باشه ولی پوششی درست تقریبا مثل جنوب شرق آسیا در عین اینکه زیبایی خلقت زن رو نشون میده و محصوریت اون رو هم بسیار کم میکنه میتونه آزار های اجتماعی زنان را نیز کاهش بده. دیگه اینکه متاسفانه زنان و دختران امروز ما بخاطر داشتن مانتو و روسری و مقنعه فقط زیبایی رو در بزک کردن چهره میبینند و کم کم زیبایی اصیل دختر ایرانی که هم در صورت و هم در اندام بود داره از بین میره 4 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ مهناز خانووم شما چی ؟اونور که آزاده گول این مطالبو نخوری چادری بشیا. زن زیباست و انسان هم عاشق زیبایی ... به نظر من پوشاندن این زیبایی با این تفاسیر غلط اشتباهه . من نمیگم عریانی باشه ولی پوششی درست تقریبا مثل جنوب شرق آسیا در عین اینکه زیبایی خلقت زن رو نشون میده و محصوریت اون رو هم بسیار کم میکنه میتونه آزار های اجتماعی زنان را نیز کاهش بده. دیگه اینکه متاسفانه زنان و دختران امروز ما بخاطر داشتن مانتو و روسری و مقنعه فقط زیبایی رو در بزک کردن چهره میبینند و کم کم زیبایی اصیل دختر ایرانی که هم در صورت و هم در اندام بود داره از بین میره بله خوب شما درست می فرمایید هر چند داداشت قبلا اینا را بهم گفته بود 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ بله خوب شما درست می فرمایید هر چند داداشت قبلا اینا را بهم گفته بود پس تو هم مثل یه دخل خوب به حرفش گوش کن خودم واستون عروسی میگیرم ... 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ پس تو هم مثل یه دخل خوب به حرفش گوش کن خودم واستون عروسی میگیرم ... قول دادیا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده