هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ این نکتش بود من تاحالا نمی دونستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ تکراری خوب من ندیده بودم ضـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدحال:w00: 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ همین فردا پس فردا عروس میشی دوستم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ همین فردا پس فردا عروس میشی دوستم بگو ايشالا:ws28::ws2::ws2: 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ بگو ايشالا:ws28::ws2::ws2: به شرطی که دست من را هم بگیریا راهشو بهت نشون دادم که یه کاری واسم بکنی ها :ws21: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ به شرطی که دست من را هم بگیریاراهشو بهت نشون دادم که یه کاری واسم بکنی ها :ws21: اگه برادر شووووووور داشتم ميام سراغت 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اگه برادر شووووووور داشتم ميام سراغت برادرم نداشت دوست داره که بهتر سر دوستشو گرم می کنم که دیگه دوست بازی نکنه بشه واست مرد زندگی:ws2: از خود گذشتگی را داشتی 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ وااااي وااااي چه جوري اينهمه لطفتو جبران كنم؟ 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ وااااي وااااي چه جوري اينهمه لطفتو جبران كنم؟ جاری اینم یه عکس دست جمعی 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ يادش بخير من اون قد بلندم اينجوري به نفر ميرسيم؟ 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ يادش بخيرمن اون قد بلندم اينجوري به نفر ميرسيم؟ منم اون یکیم اولیه اون دو تا کین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چی بگم والله اینجوری که به جایی نرسیدیم شاید اونجوری رسیدیم لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ دلت آب تازه اینم واسم کادو خریده 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ برادر شوووورم واست خريده؟ اييييييييش نديد بديد 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ برادر شوووورم واست خريده؟اييييييييش نديد بديد تازه گف بقیشو بهت نگم موهای برادرشو می کنی :ws2: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ حالا تکلیف اونایی که شخص مورد علاقه شون اصلا نمیدونه چادر چیه ، چی میشه؟؟؟ یعنی بهش نمیرسن؟ :ws54: 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ حالا تکلیف اونایی که شخص مورد علاقه شون اصلا نمیدونه چادر چیه ، چی میشه؟؟؟ یعنی بهش نمیرسن؟ :ws54: خوب اون وقت داستان فرق میکنه واست نسختو می پیچم پیغام خصوصی میفرستم دوستم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده