مرضيه 147 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۸ مسئله 1 - فرض كنید راننده یك اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرونمی روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟ مسئله 2 - پنج كلاغ روی درختی نشسته اند ، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد كلاغ روی درخت باقی می ماند؟ مسئله 3 - چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل كشتی موسی برده شد ؟ مسئله 4 - شیب یك طرف پشت بام شیروانی شكلی ، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجهاست . خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است . تخم به كدام سمت پرت می شود؟ مسئله 5 - این سوال حقوقی است . هواپیمایی از ایران به سمتتركیه در حركت است و در مرز این دو سقوط می كند ، بازمانده ها را كجا دفنمی كنند ؟ مسئله 6 - من دو سكه به شما می دهم كه مجموعش 30 تومان می شود. اما یكی از آنها نباید 25 تومانی باشد . چطور ؟ . . . . . جوابها براي چند روز آينده لطفا" اونهايي هم كه ميدونن تقلب نرسونن 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۸ جالب بود یک پیشنهاد جوابا رو فردا پس فردا می دادی اینجوری جالب تر بود ... بخصوص کلاغه و کشتی نوح جالب بود لینک به دیدگاه
مرضيه 147 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۸ جالب بود یک پیشنهاد جوابا رو فردا پس فردا می دادی اینجوری جالب تر بود ...بخصوص کلاغه و کشتی نوح جالب بود ممنون از پيشنهادت منم برشون داشتم مرسي 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۸ البته من که جوابا رو نمی دونم ............... یه پیشنهاد به مریم بگو هر کی حدس زد بهش امتاز بده .......... لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ بگم بگم ... ؟:mrsbeasley: حرف سیاسی ممنوعه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ ای بابا ... مگه حرف سیاسی زدم ؟ اصلاً نمیگم ... لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ چرا جوابارو نذاشتی پس؟؟ :w00: اگه عجله داری من بذارم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ ای بابا ... مگه حرف سیاسی زدم ؟ اصلاً نمیگم ... حالا که اسنادش موجوده بگو لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ مسئله 1 - فرض كنید راننده یك اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرونمی روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟ مسئله 2 - پنج كلاغ روی درختی نشسته اند ، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد كلاغ روی درخت باقی می ماند؟ مسئله 3 - چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل كشتی موسی برده شد ؟ مسئله 4 - شیب یك طرف پشت بام شیروانی شكلی ، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجهاست . خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است . تخم به كدام سمت پرت می شود؟ مسئله 5 - این سوال حقوقی است . هواپیمایی از ایران به سمتتركیه در حركت است و در مرز این دو سقوط می كند ، بازمانده ها را كجا دفنمی كنند ؟ مسئله 6 - من دو سكه به شما می دهم كه مجموعش 30 تومان می شود. اما یكی از آنها نباید 25 تومانی باشد . چطور ؟ . . . . . جوابها براي چند روز آينده لطفا" اونهايي هم كه ميدونن تقلب نرسونن 1 و الله من تا حالا اتوبوس برقی ندیدم اگه راننده داشته باشه خودت راننده اشی 2 پنج تا 3 موسی که کشتی نداشت 4 خروس که تخم نداشت 5 الان زنده به گور کردن جرمه 6 اون یکیش 25 تومنیه لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ بگم بگم ... ؟:mrsbeasley: بگو عزیزم اگه می دونی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده