O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خب واسه شروع با اندسکوپ چطورین ؟ خب اندوسكوپ بايد يه مقدار انعطاف داشته ياشه تا با انحنا هاي اعضايي كه بايد ازشون عبور كنه مطابقت داشته باشه. بعدي؟ نه! رد میشه اینم بگم بچه های مهندسی پزشکی دانشگاه ما توی یه نمایشگاهی ساخته بودن منم دیدم چه جالب مي تونم بپرسم شما كجا مي خونين؟ 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ باز متفرق شدين؟ راهنمايي: اين دستگاه براي درمان استفاده ميشه. يكي از روش هاي درماني هست كه از انرژي هاي ديگه استفاده مي كنه. 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ چه جالب مي تونم بپرسم شما كجا مي خونين؟ جان؟ از کجا میخونم یعنی چی؟ میگم بچه های مهندسی پزشکی دانشگاهمون درست کرده بودن اینو. تو نمایشگاه دیدم باز متفرق شدين؟ راهنمايي: اين دستگاه براي درمان استفاده ميشه. يكي از روش هاي درماني هست كه از انرژي هاي ديگه استفاده مي كنه. بله. مثلا از انرژی بادی 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ جان؟ از کجا میخونم یعنی چی؟میگم بچه های مهندسی پزشکی دانشگاهمون درست کرده بودن اینو. تو نمایشگاه دیدم بله. مثلا از انرژی بادی از كجا؟ :w127: من گفتم: شما كدام دانشگاه مي خوانيد؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ ای مهندسی پزشکیا! با ما باشید! کجا رفتید؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم الکنروکوتر باشه electrocuter 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم الکنروکوتر باشه electrocuter اون بالايي الكتروكوتره. اين پاييني ابزار الكتروسرجري هست ولي چون توي همون رسته قرار ميگيره درسته ديگه. حالا يه عكس بذار كه عكس آخر اين هفته باشه. :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من عکس میذارم اما اینجا جز من که کسی حدس نمیزنه !!! اوریونم که خودش یاد داره همه رو 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ چقدر اشناست ... از ایناست که میزارن تو گوش ؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من عکس میذارم اما اینجا جز من که کسی حدس نمیزنه !!! اوریونم که خودش یاد داره همه رو يه عكس سخت تر ميدادي. حداقل يه تيكشو ميذاشتي. ممنون كه گذاشتي :4chsmu1: چقدر اشناست ... از ایناست که میزارن تو گوش ؟ دقيقتر لطفا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من عکس میذارم اما اینجا جز من که کسی حدس نمیزنه !!! اوریونم که خودش یاد داره همه رو عکسا که نمایش داده نمیشن ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دقيقتر لطفا پس دارم درست می گم ... لامپ هم داره ... فقط نمیدونم اون میله ها چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ يه عكس سخت تر ميدادي. حداقل يه تيكشو ميذاشتي. ممنون كه گذاشتي :4chsmu1: من نمیخواستم این عکسو بذارم اشتباهی شد اما شد دیگه 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ پک گوش پاکن کن به همراه اسپری اشانتیون و ابزارهای اندازه گیری طول و عرض گوش 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ پک گوش پاکن کن به همراه اسپری اشانتیون و ابزارهای اندازه گیری طول و عرض گوش من سكوت مي كنم تا صاحابش بياد 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ كسي نظري نداره احيانا؟ در واقع اين ست شامل دو تا دستگاه ميشه. يكيشو نزديك شدين. ادامه پي ال زد 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ كسي نظري نداره احيانا؟ در واقع اين ست شامل دو تا دستگاه ميشه. يكيشو نزديك شدين. ادامه پي ال زد یکیش که واسه گوشه .. حتماً دومی واسه بینی هستش ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده